Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНа това му казвам ... децата нямат спирачки
Превод за Ташунко - чавесте нанайсе феродо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеИ уж банките ни са стабилни ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУж депозитите гарантирани ама се оказва че не са чак толкова гарантирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене си прав, батка
мисирките на 1,50-1,60 ще разправят как пак ще падне на левче
спомни си само индианския хигиенист как пишеше, че чака 90 стинки като в същото време купуваше на 1,50-1,60 за да продаде след това на 1,30
в този ред на мисли не един път съм писал тук, че мисирките ще купуват тук едва когато цената мине двата лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСега ще купуват закъснялите, но верващи, а над 1,50-1,60 ще се включат и неверващите монтита и ташунковци
мисирките на 1,50-1,60 ще разправят как пак ще падне на левче
спомни си само индианския хигиенист как пишеше, че чака 90 стинки като в същото време купуваше на 1,50-1,60 за да продаде след това на 1,30
в този ред на мисли не един път съм писал тук, че мисирките ще купуват тук едва когато цената мине двата леваfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДокато не се оправи положението с КТБ, не ми говорете за покачване на акциите на банките.
А ако не оправят положението...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСега ще купуват закъснялите, но верващи, а над 1,50-1,60 ще се включат и неверващите монтита и ташунковци
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеАми браво, така ще направиш и с ЦЦБ - 3 и после на 3 и нещо, а до тогава ще ревеш по форумите колко е кофри :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ ги продадох на 11 и нещо.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеСъвсем навреме си е, закъснелите ще се включат на 2.
Монти се включи при ГАЗ на 10 и нещо, тук ще е на 3 кинта
Коментар
Коментар