Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНе му следя житието и страданията. Имаше някаква ушивка, но не съм ги отчитал, да не му го припомняме, че както сме в пълнолуние, цяла нощ ще пише като освирепял
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПадре във връзка с темата знаеш ли Джери с колко ЦКБ-та беше се ушил през 2007.Обаче то това нищо ами така си беше повярвал че изгоряха маса роднини покрай него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеИскам да забележа на мудератора Анди че да се придържаме централно към темата е опасно, както ни предупреди г-н Любенов от инвестора, затова го правим косвено. Ако ще трие мнения - да види първо постотиите на оня с набор 1912
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво да ти кажа.Безнадежден случай ми се вижда.Щом не е чувал за Том и Джери колко годишен мислиш че е .Елементарен ,жалък,по-жалък ,най-жалък.
Не може да не е чувал за том и джери, поне ще се сети да направи справка в мрежата
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеВнимавай сега и почивай, събирай сили за нощеска, че тоя с набор '12 довечера пак ще ни вади душата с цинизми
Коментар
-
ivandavidov
Колеги един сериозен въпрос - някой друг да има проблеми днес с онлайн банкирането на ЦКБ?
За пред БНБ, КФН, МВР, ДАНС, МОСАД, КГБ и ЦРУ държа изрично да подчертая че изпитвам най-любвеобилни чувства към родната ни банкова система и въпросът ми е продтикнат от факта, че в момента онлайн банкирането на ЦКБ не е достъпно от моя компютър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа г-н Любенов запознати сме.За тях само хубаво или нищо
Коментар
Коментар