IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Умряла работа днес.Що се напъват да купуват като сега ще им изсипят и ще ги нахранят.
    нещо няма мераклии да продават на тези цени и както казва хомодружката "падренезнамкойситам" започвате да виете на умряло
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Умряла работа днес.Що се напъват да купуват като сега ще им изсипят и ще ги нахранят.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
        Не му следя житието и страданията. Имаше някаква ушивка, но не съм ги отчитал, да не му го припомняме, че както сме в пълнолуние, цяла нощ ще пише като освирепял
        Тогава по него време Великия дух ми се появи насън и ми каза ме голямо размазване вижда при ЦКБ и аз го написах.Леле Джери като почна да плюе като някакъв тинейджър.Викам си това поведение не е нормално за сериозен играч.И кво излезе той не е чувал за Том и Джери.Детенце какво да го правиш прощаваш му и не го отразяваш хич .

Коментар

Падре във връзка с темата знаеш ли Джери с колко ЦКБ-та беше се ушил през 2007.Обаче то това нищо ами така си беше повярвал че изгоряха маса роднини покрай него.
          Не му следя житието и страданията. Имаше някаква ушивка, но не съм ги отчитал, да не му го припомняме, че както сме в пълнолуние, цяла нощ ще пише като освирепял

Коментар

• Падре във връзка с темата знаеш ли Джери с колко ЦКБ-та беше се ушил през 2007.Обаче то това нищо ами така си беше повярвал че изгоряха маса роднини покрай него.

Коментар

Искам да забележа на мудератора Анди че да се придържаме централно към темата е опасно, както ни предупреди г-н Любенов от инвестора, затова го правим косвено. Ако ще трие мнения - да види първо постотиите на оня с набор 1912
              Сакън недей че най интересното ще затрият.Толкова забавен тип е тинейджъра .

Коментар

• Искам да забележа на мудератора Анди че да се придържаме централно към темата е опасно, както ни предупреди г-н Любенов от инвестора, затова го правим косвено. Ако ще трие мнения - да види първо постотиите на оня с набор 1912

Коментар

• Ей сега ще стане 16:30 и ще започнат да изсипват тогава да пазарят като хората ама за 10 бр сделка е смешно.

Коментар

• Що за безумие е да купуваш по 10 акции на цкб .Не го разбирам това.

Коментар

• Колеги един сериозен въпрос - някой друг да има проблеми днес с онлайн банкирането на ЦКБ?
                      Работи си банкирането.

Коментар

Какво да ти кажа.Безнадежден случай ми се вижда.Щом не е чувал за Том и Джери колко годишен мислиш че е .Елементарен ,жалък,по-жалък ,най-жалък.
                        Бих казал, че е простичък човек, некултурен и невъзпитан. При това, не е обида, може да е ходил на училище, но не за да учи.
                        Не може да не е чувал за том и джери, поне ще се сети да направи справка в мрежата

Коментар

Внимавай сега и почивай, събирай сили за нощеска, че тоя с набор '12 довечера пак ще ни вади душата с цинизми
                          Какво да ти кажа.Безнадежден случай ми се вижда.Щом не е чувал за Том и Джери колко годишен мислиш че е .Елементарен ,жалък,по-жалък ,най-жалък.

Коментар

• Колеги един сериозен въпрос - някой друг да има проблеми днес с онлайн банкирането на ЦКБ?

За пред БНБ, КФН, МВР, ДАНС, МОСАД, КГБ и ЦРУ държа изрично да подчертая че изпитвам най-любвеобилни чувства към родната ни банкова система и въпросът ми е продтикнат от факта, че в момента онлайн банкирането на ЦКБ не е достъпно от моя компютър.

Коментар

Да г-н Любенов запознати сме.За тях само хубаво или нищо
                              Внимавай сега и почивай, събирай сили за нощеска, че тоя с набор '12 довечера пак ще ни вади душата с цинизми

Коментар

• Да г-н Любенов запознати сме.За тях само хубаво или нищо

Коментар

Working...
                                X