IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Хахаха ей пубер ходи поспи малко че утре на Съните искат шкембе чорба да ядат.Вместо да пишеш цяла вечер глупости сложи тенджерата да ври чорбата.Айде че зимата пък на Банско ще вариш шкембето .Хахаха!
    мурджо, ква зима, бе, човек??? ква чорба ти се яде??? къде да ти пратя 2 кинта и 50 стинки да отидеш да се наядеш с тази чорба дето толкова я бленуваш???

мурджо, другия месец се качваме на банско и на 15 септември най-късно сме в пловдив, че децата започват училище...
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Между другото Джери виждам че и ма други ставаш любимец.Много се излагаш бе момче.

Коментар

• Хахаха ей пубер ходи поспи малко че утре на Съните искат шкембе чорба да ядат.Вместо да пишеш цяла вечер глупости сложи тенджерата да ври чорбата.Айде че зимата пък на Банско ще вариш шкембето .Хахаха!

Коментар

• Хахахаха абе ти верно си бил голям смешко.Аз съм от много години в Щатите бре Мишо.Хахаха!! За какви 3000 лв ми говориш бе младеж.Имал съм оборот за година дето ти 10 г не можеш го направи.Ходи си учи уроците бе момче.

Коментар

Джери ти може да си под 30 ама аз съм доста отгоре.
            много е жалко, ако си доста над 30

преди 3-4 години въртеше тук едни 3 000 лева и като ги завърташе два пъти в седмицата се мислеше за финансов гений ................... а това бе просто късмета на начинаещия

отиде и бачка 3 години в америка и като се върна с 30 000 лева и вече си мислиш, че си хванал Господ за шлифера

за твое съжаление (сам виждаш), че си само форумен гений (а не финансов гений както ти се искаше), и спестяванията ти набързо се стопяват, и ще трябва на есен отново да поемеш през океана да продължиш да правиш това за което си призван - да миеш и лъскаш ануси

извинявай, че съм директен, но не виждам смисъл за заобикалки

Коментар

• Джери ти може да си под 30 ама аз съм доста отгоре.

Коментар

Поркалане за 2-то метра под земята не бъди толкова сербез че там ред няма.Да не ни изпревариш че силно ти бие мишето сърчице.Ти си ми ясен вече.Един тинейджър си.
                мурджо, че аз къде съм казал, че има ред към двато метра???

мурджо, чети хубаво, бре

знам, че сте по на около 30 години .................. и пак ти повтарям ................... чакат ви още 30-40 години гърч (и еб@н) и после по гръб "цял живот"

Коментар

• Поркалане за 2-то метра под земята не бъди толкова сербез че там ред няма.Да не ни изпревариш че силно ти бие мишето сърчице.Ти си ми ясен вече.Един тинейджър си.

Коментар

• Той Джери е мазохист социалист .

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                      лапай и се потапяй, мизернико ................... за измет като вас само на тръстиката
                      Ще работиш за нас само на тръстиката? Оооо, благодаря! Имахме нужда от такива самоотвержени комуноидни работници. А на почивката нали знаеш - няма да скучаеш. Ще бъдеш възнаградена за самоотвержеността си, миличка. Бъди благодарна за това си битие на Серго Педала и цял си живот го споменавай с добро...

Коментар

• Не така просташки към човека бе Джери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                          А на теб още са ти останали мазоли от държенето на к..а ми докато си държал три години незнам какво си. Точно таш..ите си ми държал. Ти си завистлив комплексар, който дори е неспособен и емигрант да стане. Сопол та сопол... Ох, че ми стана гадно!
                          Той ако беше с положение нямаше да ореве форума и да бълва глупости когато му падат акциите или някой каже нещо подобно за мизерните му ценни артийки.Беше проиграл парите на половината си роднини нещасника му с нещастник.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                            на сънито последно бачках 1998 година ............... 3 години държах нощния бар и кафе-сладкарницата в х-л Бургас ........... хубави години бяха

за теб чувам хубави неща от америка ................... много добре си миел кенефите, а от хващане на палците пачка си направил
                            А на теб още са ти останали мазоли от държенето на к..а ми докато си държал три години незнам какво си. Точно таш..ите си ми държал. Ти си завистлив комплексар, който дори е неспособен и емигрант да стане. Сопол та сопол... Ох, че ми стана гадно!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                              на сънито последно бачках 1998 година ............... 3 години държах нощния бар и кафе-сладкарницата в х-л Бургас ........... хубави години бяха

за теб чувам хубави неща от америка ................... много добре си миел кенефите, а от хващане на палците пачка си направил
                              Порки просто момче си и такова ще си останеш.Ама за палците тренирай че ако цъфнеш в Америка което е малко вероятно да пуснат такива като теб има голяма вероятност да дойдеш да работиш за мен.Пръв оператор ще те направя на нужниците Хахаха !!!

Коментар

Като готвач ли си на сънито и банско.Хората дето те познават казват друго.Почивка май от 7 г не си виждал от бачкане лятно време на сънито.

Коментар

Working...
                                X