IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    след като блокирах ташунко и тримата, с които си "пише", цялата първа страница е в блокирани мнения в темата...
    Хихи.Това успокоили те от загубите ?

Коментар

• след като блокирах ташунко и тримата, с които си "пише", цялата първа страница е в блокирани мнения в темата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Наште вълци са по-добри от оня келеш от Уолстриит.
        Вълците навсякъде са вълци.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          няма да има пари и за да се прибере
          Аз съм 3 месеца лятото на морето за теб не знам.

Коментар

Тази година май няма да има пари за море?
            Че той столипинския кога е имал?

Коментар

Наште вълци са по-добри от оня келеш от Уолстриит.

Коментар

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Ти напоследък само гледкаш ми се струва.Не търгуваш.Защо така? Проблеми ли някакви?

п.с Между другото като си махнах ордера купува за 10к артии колонката от ляво въобще стана жалка за гледане .

Коментар

виждаш само върха на айсберга защото се намираш на далече

днес пак си формирал оборота по позицията ................. поздравление за маркет-мейкъра...
                    Ти напоследък само гледкаш ми се струва.Не търгуваш.Защо така? Проблеми ли някакви?

п.с Между другото като си махнах ордера купува за 10к артии колонката от ляво въобще стана жалка за гледане .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Да не повярва човек че се появиха купувачи с по 4-5000 бр ордер .
                      виждаш само върха на айсберга защото се намираш на далече

днес пак си формирал оборота по позицията ................. поздравление за маркет-мейкъра...
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Да не повярва човек че се появиха купувачи с по 4-5000 бр ордер .

Коментар

• Замря тотално търговията тук а уж ликвидна компания.Въобще ми се струва че пак ще слагаме ските.Язък че оптимистите толкова приказки изприказваха и накрая нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                            Черешаря се е подготвил не бързай , а ако и изчака и гръцките череши ще стане интересно , а като са започнали разследване на банковия надзор ще стане пък нсй интересно
                            Ти не беше ли от големите оптимисти миналата година ?

Коментар

• Черешаря се е подготвил не бързай , а ако и изчака и гръцките череши ще стане интересно , а като са започнали разследване на банковия надзор ще стане пък нсй интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                                И аз имам повече от 5 к. тук. Даже допълвах в края на годината. Цените са супер според мен и акцията е незаслужено спачкана като цена поради ситуацията с КТБ. Надявам се там да го прибират по-бързо в затвора Василев и да се приключва с тази драма. Моето мнение е, че банковите акции на БФБ са с най-голям потенциал за ръст тази и следващите години.

*Не е препоръка. Само инвеститорска заблуда
                                Ситуацията с КТБ оказва влияние разбира се.Според мен за тая година ако достигне 1.30 лв ще е добре.Има потенциал акцията,но за сега толкова ще и са възможностите ми се струва.

Коментар

Working...
                                X