Първоначално изпратено от Mario Teran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНаште вълци са по-добри от оня келеш от Уолстриит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеняма да има пари и за да се прибере
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТази година май няма да има пари за море?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеняма да има пари и за да се прибере
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТази година май няма да има пари за море?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи напоследък само гледкаш ми се струва.Не търгуваш.Защо така? Проблеми ли някакви?
п.с Между другото като си махнах ордера купува за 10к артии колонката от ляво въобще стана жалка за гледане .
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениевиждаш само върха на айсберга защото се намираш на далече
днес пак си формирал оборота по позицията ................. поздравление за маркет-мейкъра...
п.с Между другото като си махнах ордера купува за 10к артии колонката от ляво въобще стана жалка за гледане .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа не повярва човек че се появиха купувачи с по 4-5000 бр ордер .
днес пак си формирал оборота по позицията ................. поздравление за маркет-мейкъра...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеЧерешаря се е подготвил не бързай , а ако и изчака и гръцките череши ще стане интересно , а като са започнали разследване на банковия надзор ще стане пък нсй интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИ аз имам повече от 5 к. тук. Даже допълвах в края на годината. Цените са супер според мен и акцията е незаслужено спачкана като цена поради ситуацията с КТБ. Надявам се там да го прибират по-бързо в затвора Василев и да се приключва с тази драма. Моето мнение е, че банковите акции на БФБ са с най-голям потенциал за ръст тази и следващите години.
*Не е препоръка. Само инвеститорска заблуда
Коментар
Коментар