Леле мале !!!! Цкб спукало гуми пак . Отиде пак под левче.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОтчетите си ги знаем ,но като гледам положението в биу и сел до 10 дни можем и леФче да видим..... пак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеа, така .............. вервай си...
друго искам да те питам сега
миналата година като купи на 1,50 .............. след 2-3 седмици обяви продажби на 1,20
2 въпроса имам сега:
- това количество което купи на 1,25 през ноември какво го направи?
- и това което сега взе на 1,20 какво ще го правиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеВярно ЦКБ -то се наместиха в опразнената ниша от КТБ и доста ще "изкярят" Дали ще го видим в отчетите не знам
Коментар
-
Вярно ЦКБ -то се наместиха в опразнената ниша от КТБ и доста ще "изкярят" Дали ще го видим в отчетите не знамПървоначално изпратено от polki Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХаха кого залъгваш?Себе си ли? Та ти нямаше нито една акция на цкб.Още лятото при кризата с КТБ ги продаде а после вися на опашка пред ктб.
друго искам да те питам сега
миналата година като купи на 1,50 .............. след 2-3 седмици обяви продажби на 1,20
2 въпроса имам сега:
- това количество което купи на 1,25 през ноември какво го направи?
- и това което сега взе на 1,20 какво ще го правиш?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
хич нямам, ама ич
и ноември месец на 1,25 като ти продавах пак те питах дали ще продаваш, а ти гордо заяви, че дори и една акция не си продал и няма да продаваш
и ноември пак аз ти продавах, ама си мълчах да те видя до къде ще ти стигне акъла и да те видя дали ще измислиш нещо различно от "готвач на шкембе-чорба"
и ти не ме разочарова ................... измисли, че нямам пари за покупки, а сега дори питаш дали имам акции
голям смях ..................... цар си, признавам ти го
Хаха кого залъгваш?Себе си ли? Та ти нямаше нито една акция на цкб.Още лятото при кризата с КТБ ги продаде а после вися на опашка пред ктб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт теб?? Че ти имаше ли въобще закупени артии.
хич нямам, ама ич
и ноември месец на 1,25 като ти продавах пак те питах дали ще продаваш, а ти гордо заяви, че дори и една акция не си продал и няма да продаваш
и ноември пак аз ти продавах, ама си мълчах да те видя до къде ще ти стигне акъла и да те видя дали ще измислиш нещо различно от "готвач на шкембе-чорба"
и ти не ме разочарова ................... измисли, че нямам пари за покупки, а сега дори питаш дали имам акции
голям смях ..................... цар си, признавам ти гоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
как го потвърди? ............. като купуваше на 1,20 от мен ли?
смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ то ти пък нито на 80 ст нито на 1.20 лв ще купиш щото пък при теб парите са проблем.Това също е потвърдено .
как го потвърди? ............. като купуваше на 1,20 от мен ли?
смяхfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемда
значи цената отново като стигне 1 лв ще пишеш, че ти си "човека с парите който ще купува на 80 стинкии" ................... тази серия сме я гледали няколко пъти и накрая пак пак почваш да купуваш на 1,20 защото тренда ти е потвърден...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristo Dimitrov bTV --- 20 април в 18:22 · Sofia, BulgariaРазходи по регистрация на автомобил.
до ЦКБ АД КЛОН ПЛЕВЕН
Плевен ИРМ Пътна полиция
1. Свидетелство регистрация ППС
за КАТ - 9,00
за ЦКБ - 3,50
2. Проверка на техническа и екологична изправност ППС и пускане в движение на ППС
за КАТ - 6,00
за ЦКБ - 3,50
3. Регистрация, промяна собственост, регистрационен номер
за КАТ - 4,00
за ЦКБ - 2,50
4. КАТ (РЕГ. ТАБЕЛИ)регистрационна табела за автомобили
за КАТ - 11,92
за ЦКБ - 5,00
5. Издаване на заявление за регистрация
за КАТ - 2,00
за ЦКБ - 2,00
6. Монтаж на рег. табела за автомобили
за КАТ - 4,00
за ЦКБ - 2,50
Сметка под черта
За КАТ - 36,92
За Централна кооперативна банка - 19,00
Дано им приседне на ЦКБ, 60% оскъпяване за сметка на скъсаните ни гащи.
И цирей на челото на всеки който държи тази схема в употреба.
Естествено, ще питам ЦКБ защо таксите варират от 2 до 5 лв. и как са определени.
Попитали камилата защо и е крива гърбицата, я тя отговорила:
- Че то пък кое ли ми е право?
Журналистите имат ли мнение по въпроса или подобни маловажни теми не ги интересуват?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОтново сме се запътиликъм 1 лв за артия.Там ще подкрепя пазара.Мисля да взема един хубав пакет артийки.
значи цената отново като стигне 1 лв ще пишеш, че ти си "човека с парите който ще купува на 80 стинкии" ................... тази серия сме я гледали няколко пъти и накрая пак пак почваш да купуваш на 1,20 защото тренда ти е потвърден...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар