IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Леле мале !!!! Цкб спукало гуми пак . Отиде пак под левче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Отчетите си ги знаем ,но като гледам положението в биу и сел до 10 дни можем и леФче да видим..... пак...
      +1

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        а, така .............. вервай си...

друго искам да те питам сега

миналата година като купи на 1,50 .............. след 2-3 седмици обяви продажби на 1,20

2 въпроса имам сега:

- това количество което купи на 1,25 през ноември какво го направи?

- и това което сега взе на 1,20 какво ще го правиш?
        Няма такова нещо.Писането ти на дълги постове не гарантира истиност.Стар трик е това и няма кого да заблудиш.Между другото нали нямаше повече да видим цена от 1 лв.Като гледам сега за 5 път за 1 г сме се запътили на там .

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
          Вярно ЦКБ -то се наместиха в опразнената ниша от КТБ и доста ще "изкярят" Дали ще го видим в отчетите не знам
          Отчетите си ги знаем ,но като гледам положението в биу и сел до 10 дни можем и леФче да видим..... пак...

Коментар

• Вярно ЦКБ -то се наместиха в опразнената ниша от КТБ и доста ще "изкярят" Дали ще го видим в отчетите не знам
            Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от fordi
              То е ясно че съм новобранец но, как така разбирате на кой/лично/ продавате и от кой
              /лично/купувате?
              Какво ти пука, няма никакво значение на КОГО (не "на кой") продаваш и от КОГО (не "от кой") купуваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Хаха кого залъгваш?Себе си ли? Та ти нямаше нито една акция на цкб.Още лятото при кризата с КТБ ги продаде а после вися на опашка пред ктб.
                а, така .............. вервай си...

друго искам да те питам сега

миналата година като купи на 1,50 .............. след 2-3 седмици обяви продажби на 1,20

2 въпроса имам сега:

- това количество което купи на 1,25 през ноември какво го направи?

- и това което сега взе на 1,20 какво ще го правиш?
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

хич нямам, ама ич

и ноември месец на 1,25 като ти продавах пак те питах дали ще продаваш, а ти гордо заяви, че дори и една акция не си продал и няма да продаваш

и ноември пак аз ти продавах, ама си мълчах да те видя до къде ще ти стигне акъла и да те видя дали ще измислиш нещо различно от "готвач на шкембе-чорба"

и ти не ме разочарова ................... измисли, че нямам пари за покупки, а сега дори питаш дали имам акции

голям смях ..................... цар си, признавам ти го

Хаха кого залъгваш?Себе си ли? Та ти нямаше нито една акция на цкб.Още лятото при кризата с КТБ ги продаде а после вися на опашка пред ктб.

Коментар

От теб?? Че ти имаше ли въобще закупени артии.

хич нямам, ама ич

и ноември месец на 1,25 като ти продавах пак те питах дали ще продаваш, а ти гордо заяви, че дори и една акция не си продал и няма да продаваш

и ноември пак аз ти продавах, ама си мълчах да те видя до къде ще ти стигне акъла и да те видя дали ще измислиш нещо различно от "готвач на шкембе-чорба"

и ти не ме разочарова ................... измисли, че нямам пари за покупки, а сега дори питаш дали имам акции

голям смях ..................... цар си, признавам ти го

Коментар

как го потвърди? ............. като купуваше на 1,20 от мен ли?

смях
                      От теб?? Че ти имаше ли въобще закупени артии.

Коментар

Е то ти пък нито на 80 ст нито на 1.20 лв ще купиш щото пък при теб парите са проблем.Това също е потвърдено .

как го потвърди? ............. като купуваше на 1,20 от мен ли?

смях

Коментар

мда

значи цената отново като стигне 1 лв ще пишеш, че ти си "човека с парите който ще купува на 80 стинкии" ................... тази серия сме я гледали няколко пъти и накрая пак пак почваш да купуваш на 1,20 защото тренда ти е потвърден...
                          Е то ти пък нито на 80 ст нито на 1.20 лв ще купиш щото пък при теб парите са проблем.Това също е потвърдено .

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristo Dimitrov‎ bTV --- 20 април в 18:22 · Sofia, Bulgaria
                            Разходи по регистрация на автомобил.
                            до ЦКБ АД КЛОН ПЛЕВЕН
                            Плевен ИРМ Пътна полиция

1. Свидетелство регистрация ППС
                            за КАТ - 9,00
                            за ЦКБ - 3,50

2. Проверка на техническа и екологична изправност ППС и пускане в движение на ППС
                            за КАТ - 6,00
                            за ЦКБ - 3,50

3. Регистрация, промяна собственост, регистрационен номер
                            за КАТ - 4,00
                            за ЦКБ - 2,50

4. КАТ (РЕГ. ТАБЕЛИ)регистрационна табела за автомобили
                            за КАТ - 11,92
                            за ЦКБ - 5,00

5. Издаване на заявление за регистрация
                            за КАТ - 2,00
                            за ЦКБ - 2,00

6. Монтаж на рег. табела за автомобили
                            за КАТ - 4,00
                            за ЦКБ - 2,50

Сметка под черта
                            За КАТ - 36,92
                            За Централна кооперативна банка - 19,00

Дано им приседне на ЦКБ, 60% оскъпяване за сметка на скъсаните ни гащи.
                            И цирей на челото на всеки който държи тази схема в употреба.
                            Естествено, ще питам ЦКБ защо таксите варират от 2 до 5 лв. и как са определени.
                            Попитали камилата защо и е крива гърбицата, я тя отговорила:
                            - Че то пък кое ли ми е право?
                            Журналистите имат ли мнение по въпроса или подобни маловажни теми не ги интересуват?

Коментар

Отново сме се запътиликъм 1 лв за артия.Там ще подкрепя пазара.Мисля да взема един хубав пакет артийки.
                              мда

значи цената отново като стигне 1 лв ще пишеш, че ти си "човека с парите който ще купува на 80 стинкии" ................... тази серия сме я гледали няколко пъти и накрая пак пак почваш да купуваш на 1,20 защото тренда ти е потвърден...

Коментар

• Отново сме се запътиликъм 1 лв за артия.Там ще подкрепя пазара.Мисля да взема един хубав пакет артийки.

Коментар

Working...
                                X