IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
    Моля, пишете по темата!
    Разбира се! Целият разговор се върти заради ЦКБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
      Моля, пишете по темата!
      как да пишат по темата индивиди които не знаят какво да правят на борсата, а форума го ползват само за да се оплачат колко тежко им е положението и колко тъмно им се вижда бъдещето им???

Коментар

• Моля, пишете по темата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Да не ти връчат един Калашников и да те пратят да воюваш в името на Евроатлантическите ценности.
          с АК-47 съм защитавал комунистическите ценности срещу евро-атлантическите империалисти .......................... ще е доста смешно сега с АК-47 да защитавам евро-атлантическите ценности...

отгоре на всичко като снайперист ползвах за 2 години и пушка драгунов

но пък като се погледне и тази акция на човек не може да не му стане смешно, че се намират миячи на тирове които са склонни да купуват акцията на 1,20 ; после са склонни да слагат ордери на 1,10 лв. за десетки хиляди акции (по техни думи ) ; накрая да купят 5 000 акции по позицията на 1,00 лев и да обявят, че чакат 95 стинки

никаква логока и последоватеност, но пак ще гонят михаля от 1,20 нагоре по баира...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Да не ти връчат един Калашников и да те пратят да воюваш в името на Евроатлантическите
            ценности.
            Той не е ходил в казармата за какъв Калашник му говориш .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              може и да не ти се вярва, но дори и на нашето черноморие има интернет

за пореден път казвам, че очаквам горещо лято за мецаните на бфб ................... в този ред на мисли очаквам, че ще съм във форума доста по-често от предни години например, когато цяло лято не съм отварял платформата за търговия
              То нямаше как да гледаш борсата лятото щото ти бачкаше по морето.Хората искат да ядат и няма кой да те остави да гледаш борса.

Коментар

не се заяждам, но ти изяде доста бой от пазара в последните няколко години ............... може би ти е време да си вземеш малко почивка

не ти давам съвет, но щом така си преценил оттегли се малко

смятам, че ще има много жежко лято за мецаните на бфб
                За него не знам но ти доста бой изяде 2007-2009г. Затова и подскачаш като ужилен като чуеш за спад.

Коментар

борса има и на нея се търгуват хубави компании като ЦКБ например които са силно подценени в настоящия момент

на първо време очаквам пазара да оцени правилно добри банки като ЦКБ , а рано или късно борсата ще мине отново в другата крайност когато ЦКБ ще се търгува отново на 12-13 лв например

нека сме живи и здрави ................ бъди сигурен, че ще дочакаме и по-добрите дни...

най-тъмно е точно преди изгрева
                  Ухааааа 12-13 лв !!! Кога ще стане това нещо според теб?Когато ти се покаже носа през чимшира ли?Вече 8 г тя не може 2 лв да стигне ти за 12 говориш.Играта ще е друга не само при тая артия ами и при цялата борса като цяло.

Коментар

циганите си мечтаят да купуват на 50 ст. вече 8 години .................. смятам, че още поне 80 години само ще си мечтаят

ти какво мислиш като акционер в ЦКБ?
                    Че то на тая борса нали само ти си ц....н .Помечтай си още малко за печалби на борсата и се хващай за дръжката на чарпака че чорбата не чака.

Коментар

за пореден път казвам, че очаквам горещо лято за мецаните на бфб ................... в този ред на мисли очаквам, че ще съм във форума доста по-често от предни години например, когато цяло лято не съм отварял платформата за търговия
                      Да не ти връчат един Калашников и да те пратят да воюваш в името на Евроатлантическите
                      ценности.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        сега ще изчезнеш за три месеца предполагам на морето но през еснта ще направим оценка ,кое е вярно ..430 или 550...

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                          Мисля, че при евентуален подскок тази акция ще реагира първа, ще продам и ще вляза в Хим и ПИБ. Вероятно..
                          щом виждаш по-голяма перспектива в тези дев дружества --- тогава действа така както чувстваш играта ....................... вече момента за избор на прехвърлянето е лично твой избор

избягвам да давам съвети за каквото и да било

успех

Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                          Иначе, за бъдещото развитие на цената съм оптимист. За сега успешно се крепи в режим "изчакване", което само по себе си е позитив.
                          чудесен отпор на мечките в тази позиция ................... това мисля, че се дължи от една страна на купувачите които знаят какво да очакват от акцията, а от друга страна на слабите мечета които нямат хартиите за да натиснат цената...

Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                          Прогнозите на разни аматьори не ме плашат, така или иначе са въздух под налягане.
                          миячите на тирове няма как да бъдат приети на сериозно където и да било ................. те самите не си вярват на това което пишат, но за сметка на това винаги бързат да догонат потеглящия влак...

не е препоръка да миете тирове където и да било...

Коментар

не се заяждам, но ти изяде доста бой от пазара в последните няколко години ............... може би ти е време да си вземеш малко почивка

виждаш ли го този който се набира в Холдинг Варна към 12 и нещо ми купи акциите от индексния фонд.... а почивка съм си взел от май м. миналата година.... и почивката ще бъде поне още година.... за борсата става въпрос...
                            сега се кефиш че тим ип купува ,това е илюзия ,наречена края на месеца....

държа на цената за ССВ от 80 ст до първи септември....
                            Успех и за теб...
                            сега ще изчезнеш за три месеца предполагам на морето но през еснта ще направим оценка ,кое е вярно ..430 или 550...

Коментар

• Браво,
                              поздрави за 2012 и Монти, които днес не се карат, а водят приличен диалог.

Има надежда за форума и борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                ,замразявам акциите и изтеглям какво еостанало от кеша....

Коментар

Working...
                                X