Първоначално изпратено от Amsterdamm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеМоля, пишете по темата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДа не ти връчат един Калашников и да те пратят да воюваш в името на Евроатлантическите ценности.
отгоре на всичко като снайперист ползвах за 2 години и пушка драгунов
но пък като се погледне и тази акция на човек не може да не му стане смешно, че се намират миячи на тирове които са склонни да купуват акцията на 1,20 ; после са склонни да слагат ордери на 1,10 лв. за десетки хиляди акции (по техни думи ) ; накрая да купят 5 000 акции по позицията на 1,00 лев и да обявят, че чакат 95 стинки
никаква логока и последоватеност, но пак ще гонят михаля от 1,20 нагоре по баира...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДа не ти връчат един Калашников и да те пратят да воюваш в името на Евроатлантическите
ценности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеможе и да не ти се вярва, но дори и на нашето черноморие има интернет
за пореден път казвам, че очаквам горещо лято за мецаните на бфб ................... в този ред на мисли очаквам, че ще съм във форума доста по-често от предни години например, когато цяло лято не съм отварял платформата за търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене се заяждам, но ти изяде доста бой от пазара в последните няколко години ............... може би ти е време да си вземеш малко почивка
не ти давам съвет, но щом така си преценил оттегли се малко
смятам, че ще има много жежко лято за мецаните на бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеборса има и на нея се търгуват хубави компании като ЦКБ например които са силно подценени в настоящия момент
на първо време очаквам пазара да оцени правилно добри банки като ЦКБ , а рано или късно борсата ще мине отново в другата крайност когато ЦКБ ще се търгува отново на 12-13 лв например
нека сме живи и здрави ................ бъди сигурен, че ще дочакаме и по-добрите дни...
най-тъмно е точно преди изгрева
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениециганите си мечтаят да купуват на 50 ст. вече 8 години .................. смятам, че още поне 80 години само ще си мечтаят
ти какво мислиш като акционер в ЦКБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеможе и да не ти се вярва, но дори и на нашето черноморие има интернет
за пореден път казвам, че очаквам горещо лято за мецаните на бфб ................... в този ред на мисли очаквам, че ще съм във форума доста по-често от предни години например, когато цяло лято не съм отварял платформата за търговия
ценности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесега ще изчезнеш за три месеца предполагам на морето но през еснта ще направим оценка ,кое е вярно ..430 или 550...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеМисля, че при евентуален подскок тази акция ще реагира първа, ще продам и ще вляза в Хим и ПИБ. Вероятно..
избягвам да давам съвети за каквото и да било
успех
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеИначе, за бъдещото развитие на цената съм оптимист. За сега успешно се крепи в режим "изчакване", което само по себе си е позитив.
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеПрогнозите на разни аматьори не ме плашат, така или иначе са въздух под налягане.
не е препоръка да миете тирове където и да било...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене се заяждам, но ти изяде доста бой от пазара в последните няколко години ............... може би ти е време да си вземеш малко почивка
виждаш ли го този който се набира в Холдинг Варна към 12 и нещо ми купи акциите от индексния фонд.... а почивка съм си взел от май м. миналата година.... и почивката ще бъде поне още година.... за борсата става въпрос...
сега се кефиш че тим ип купува ,това е илюзия ,наречена края на месеца....
държа на цената за ССВ от 80 ст до първи септември....
Успех и за теб...
сега ще изчезнеш за три месеца предполагам на морето но през еснта ще направим оценка ,кое е вярно ..430 или 550...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение,замразявам акциите и изтеглям какво еостанало от кеша....
Коментар
Коментар