IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    циганите си мечтаят да купуват на 50 ст. вече 8 години .................. смятам, че още поне 80 години само ще си мечтаят

ти какво мислиш като акционер в ЦКБ?
    Мисля, че при евентуален подскок тази акция ще реагира първа, ще продам и ще вляза в Хим и ПИБ. Вероятно..
    Иначе, за бъдещото развитие на цената съм оптимист. За сега успешно се крепи в режим "изчакване", което само по себе си е позитив.

Прогнозите на разни аматьори не ме плашат, така или иначе са въздух под налягане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Пуснах една статия в Оптимизъм...
      какво мислиш за нея и изразеното мнение ,че м БГ борса няма....
      Аз съм на същото мнение и в момента чакам само да излезе ОСА на БТН и да хващам гората.... ,замразявам акциите и изтеглям какво еостанало от кеша....
      борса има и на нея се търгуват хубави компании като ЦКБ например които са силно подценени в настоящия момент

на първо време очаквам пазара да оцени правилно добри банки като ЦКБ , а рано или късно борсата ще мине отново в другата крайност когато ЦКБ ще се търгува отново на 12-13 лв например

нека сме живи и здрави ................ бъди сигурен, че ще дочакаме и по-добрите дни...

най-тъмно е точно преди изгрева

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
        Имам акции на ЦКБ. Искам тук за чета за ЦКБ.
        циганите си мечтаят да купуват на 50 ст. вече 8 години .................. смятам, че още поне 80 години само ще си мечтаят

ти какво мислиш като акционер в ЦКБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
          Имам акции на ЦКБ. Искам тук за чета за ЦКБ. Хайде ако обичате...
          за това си прав .......

Коментар

• Имам акции на ЦКБ. Искам тук за чета за ЦКБ. Хайде ако обичате...

Коментар

няколко пъти ти наблягам, че акциите ще се държат 1 година
              Пуснах една статия в Оптимизъм...
              какво мислиш за нея и изразеното мнение ,че м БГ борса няма....
              Аз съм на същото мнение и в момента чакам само да излезе ОСА на БТН и да хващам гората.... ,замразявам акциите и изтеглям какво еостанало от кеша....

Коментар

В момента обикновените се купуват над 1,5 ,да сложиш целия дивидент за 2,5 години не излиза цената ...
                А риска за тези години...
                няколко пъти ти наблягам, че акциите ще се държат 1 година

Коментар

защо 1,75 ................... чакай ги направо на 1,50 ............... защо не и на левче да вземеш привилегировани

В момента обикновените се купуват над 1,5 ,да сложиш целия дивидент за 2,5 години не излиза цената ...
                  А риска за тези години...

Коментар

До 14 юли има много време ,може и те да ги хване подводната болест....
                    Едно 1,75-1,80 добре ще е.... за туй да си мисля в последния ден на срока ,ще имат ли пари или не.....
                    не е препоръка
                    защо 1,75 ................... чакай ги направо на 1,50 ............... защо не и на левче да вземеш привилегировани

Коментар

очи пълни - ръце пазни

така или иначе , ако искаш да вземеш над 23% за година гарантиран дивидент ще трябва през юни (началото на юли) да купуваш и да ги държиш 1 година
                      До 14 юли има много време ,може и те да ги хване подводната болест....
                      Едно 1,75-1,80 добре ще е.... за туй да си мисля в последния ден на срока ,ще имат ли пари или не.....
                      не е препоръка

Коментар

Много бавят дивидента , иначе ги заглеждам....
                        очи пълни - ръце пазни

така или иначе , ако искаш да вземеш над 23% за година гарантиран дивидент ще трябва през юни (началото на юли) да купуваш и да ги държиш 1 година

Коментар

до края на годината ЕБ ще направи проверка на всички бг банки и е резонно цялата печалби да отиде за провизии ................ така, че не очаквам нито една бг банка да раздаде дивидент

който иска дивидент да си купи привилегировани химчета и да прибере 9,5% гарантирана доходност ............... момента е много подходящ защото като държиш акциите следващата 1 година ще прибереш два дивидента и половина което е над 23% за година
                          Много бавят дивидента , иначе ги заглеждам....

Коментар

Тук единствено ще ме очуди ако във графата разпределение на финансов резултат ,видя наличието на дивидент ,даже и една стотинка.....
                            до края на годината ЕБ ще направи проверка на всички бг банки и е резонно цялата печалби да бъде реинвестирана в капитала ................ така, че не очаквам нито една бг банка да раздаде дивидент

който иска дивидент да си купи привилегировани химчета и да прибере 9,5% гарантирана доходност ............... момента е много подходящ защото като държиш акциите следващата 1 година ще прибереш два дивидента и половина което е над 23% за година
                            Last edited by 2012; 29.05.2015, 14:58.

Коментар

Тук единствено ще ме очуди ако във графата разпределение на финансов резултат ,видя наличието на дивидент ,даже и една стотинка.....
                              Абсурд !!!!!

Коментар

Общо събрание на акционерите

Управителният съвет на "Централна кооперативна банка" АД, гр. София (“ЦКБ” АД), на основание чл. 223 ТЗ, свиква редовно годишно Общо събрание на акционерите (ОСА) на 30.06.2015г. от 10,00ч. в сградата на “ЦКБ” АД, гр. София, бул. “Цариградско шосе”№ 87, при следния дневен ред:

1. Отчет за дейността на “ЦКБ” АД за 2014г.; проект за решение: ОСА приема отчета за дейността на банката през 2014г.;
                                2. Доклад на специализираното одиторско предприятие; проект за решение: ОСА приема доклада на специализираното одиторско предприятие;
                                3. Доклад на одитния комитет за дейността му през 2014г.; проект за решение: ОСА приема доклада на одитния комитет за дейността му през 2014г.;
                                4. Одобряване на годишния финансов отчет и годишния консолидиран финансов отчет за 2014г. и предложение за разпределение на печалбата; проект за решение: ОСА одобрява годишния финансов отчет и годишния консолидиран финансов отчет за 2014г. и взема решение за отнасяне на печалбата във фонд “Резервен”;
                                5. Отчет за работата на службата за вътрешен одит през 2014г.; проект за решение: ОСА приема отчета за работата на службата за вътрешен одит през 2014г.;
                                6. Отчет на директора за връзки с инвеститорите за работата му през 2014г.; проект за решение: ОСА приема отчета на директора за връзки с инвеститорите за работата му през 2014г.;
                                7. Освобождаване от отговорност на членовете на надзорния съвет, управителния съвет и прокуриста за дейността им през 2014г.; проект за решение: ОСА освобождава от отговорност членовете на надзорния съвет, управителния съвет и прокуриста за дейността им през 2014г.;
                                8. Определяне размера на възнагражденията и гаранциите за управление на членовете на надзорния и управителния съвет на дружеството и срока, за който са дължими; проект на решение: ОСА определя размера на възнагражденията и гаранциите за управление на членовете на надзорния и управителния съвет на дружеството и срока, за който са дължими;
                                9. Избор на специализирано одиторско предприятие за 2015г.; проект за решение: ОСА избира “Делойт Одит” ООД, ЕИК 121145199, за специализирано одиторско предприятие, което да извърши одит на годишния финансов отчет на банката за 2015г.
                                10. Разни.

Допълнителна информация може да получите на тел: +359 2 92 66 570 .

Коментар

Working...
                                X