Не съм убеден, че е мажо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМажо подкрепи мощно. Евала!
След време ще ги връща на мишоците с едно увеличение над 5 лв., на което ще се бият за права
Стабилен съпорт оказаха и в Химимпорт . Като гледам сделките вчера изкупиха книги за един милион .
В петък пак бяха на бида .
Браво !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМажо подкрепи мощно. Евала!
След време ще ги връща на мишоците с едно увеличение над 5 лв., на което ще се бият за праваПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВероятно има различно от твоите цели. Не знаеш каква му е играта. Надявам се не ти е объркал сметките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТакава бройка нямаше на 1.015 - 1.03, "той" бързаше малко накрая... Утре доста народ ще бърза. Взех Хим в последната минута с идеята, че утре ще върне. СТРАХОТЕН ДЕН!
дано си прав ,но утре може да е повторение на вчерашния петък....
нямаше подкрепа.....
Надеждата ми е преоценката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеП-П- купувача тук беше най големия ид...т .. който съм виждал.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа този накрая.....
те му ги бутат на 1,02 и 1,03 на аукционите той ги иска на 1,1......
купих си петрол на 2,5 но прогнозата ми е на 2 лева..
но тя е в далечното бъдеще ,по скоро може да мине пакети над 2,90 и 3 лв.. тези на КОРП за ликвидност на банката ...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеИ този накрая би беше идиот? А на Петрол прогнозата получи ли се...
те му ги бутат на 1,02 и 1,03 на аукционите той ги иска на 1,1......
купих си петрол на 2,5 но прогнозата ми е на 2 лева..
но тя е в далечното бъдеще ,по скоро може да мине пакети над 2,90 и 3 лв.. тези на КОРП за ликвидност на банката ...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВход1.015, изход 1.07.... днес доволно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВчера правихме прогноза....
Сега погледнах .....прогнозата беше за три месеца , а вие давате катко утре е крайния срок.....
БТН и Гагарин вече я припокрихте..........
на ССВ и ХИМ и ЗХБГ и утре е ден....но сте наблизо.....
Извода ,че съм дал оптимистична прогноза.....
П-П- купувача тук беше най големия ид...т .. който съм виждал.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеНякой,да каже кой беше алчният купувач(и)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВход1.015, изход 1.07.... днес доволно!
Сега погледнах .....прогнозата беше за три месеца , а вие давате катко утре е крайния срок.....
БТН и Гагарин вече я припокрихте..........
на ССВ и ХИМ и ЗХБГ и утре е ден....но сте наблизо.....
Извода ,че съм дал оптимистична прогноза.....
П-П- купувача тук беше най големия ид...т .. който съм виждал.........
Коментар
Коментар