If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мажо подкрепи мощно. Евала!
След време ще ги връща на мишоците с едно увеличение над 5 лв., на което ще се бият за права
Абсолютно - цял свят днес им каза /след аукциона за 1,5 млрд. Евра за 10г. на 3,05%/, че пари има колкото искаме, те пак вярват в дядо Мраз /ликвидна криза/
Такава бройка нямаше на 1.015 - 1.03, "той" бързаше малко накрая... Утре доста народ ще бърза. Взех Хим в последната минута с идеята, че утре ще върне. СТРАХОТЕН ДЕН!
Имаше три аукциона който той ги търсеше до 1,12...а те му ги бутаха на 1,03.....по 2,3 К бройки....
дано си прав ,но утре може да е повторение на вчерашния петък....
нямаше подкрепа.....
Надеждата ми е преоценката....
За този накрая.....
те му ги бутат на 1,02 и 1,03 на аукционите той ги иска на 1,1......
купих си петрол на 2,5 но прогнозата ми е на 2 лева..
но тя е в далечното бъдеще ,по скоро може да мине пакети над 2,90 и 3 лв.. тези на КОРП за ликвидност на банката ...
Не е препоръка....
Такава бройка нямаше на 1.015 - 1.03, "той" бързаше малко накрая... Утре доста народ ще бърза. Взех Хим в последната минута с идеята, че утре ще върне. СТРАХОТЕН ДЕН!
И този накрая би беше идиот? А на Петрол прогнозата получи ли се...
За този накрая.....
те му ги бутат на 1,02 и 1,03 на аукционите той ги иска на 1,1......
купих си петрол на 2,5 но прогнозата ми е на 2 лева..
но тя е в далечното бъдеще ,по скоро може да мине пакети над 2,90 и 3 лв.. тези на КОРП за ликвидност на банката ...
Не е препоръка....
Коментар