IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
    По-сериозно де, с по сто броя ли ще растем..
    в началото е леко с малки стъпки и неуверено .................... сега чакат 95 стинки , а ако стигне 95 ще пишат, че ще купуват на 90 ст.

индианците сега се чудят какво става ................ пазара ще расте ли или още ще пада ................... после от 1,20 нагоре вече ще ги изкарат хилядарките да купуват

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
      По-сериозно де, с по сто броя ли ще растем..
      Ми немат пари за повече.

Коментар

• По-сериозно де, с по сто броя ли ще растем..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
          Гледам, не сте правили пари последните три месеца.
          напротив ..................... направихме пачка и сега пак заредихме и снайпера, и калашника

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Хайърсъзине, Данкооолу, какво стана с предишния ти ник, да не си забрави паролата
            Колкото до артията - и аз я оглеждам, пък може и да си взема, знам ли
            Малко ме баннаха завинаги..

Гледам, не сте правили пари последните три месеца.

В.Г. добре я оцапа работата.

Коментар

Сапове и мъдурковци, ще летим ли?
              Хайърсъзине, Данкооолу, какво стана с предишния ти ник, да не си забрави паролата
              Колкото до артията - и аз я оглеждам, пък може и да си взема, знам ли
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Сапове и мъдурковци, ще летим ли?
                Питай бат си Крет Енчо той се рови в техническия анализ от известно време и пише мъдри мисли за това .

Коментар

• Сапове и мъдурковци, ще летим ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Война колега там на фронта в Украйна,изобщо не се шегувам.
                    Той Калашник е виждал колкото артии на ЦКБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      циганина отдавна се боядисал с цветовете на войната...
                      Крет Енчо внимавай с тия войствените че да не отнесеш някой сап.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        циганина отдавна се боядисал с цветовете на войната...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Той не е ходил в казармата за какъв Калашник му говориш .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Защо бе вожд ?! Това ли е центъра на света ? )))
                            За мен не но за обекта от столипиново да .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              как да пишат по темата индивиди които не знаят какво да правят на борсата, а форума го ползват само за да се оплачат колко тежко им е положението и колко тъмно им се вижда бъдещето им???
                              Защо някой който е реалист трябва според теб да се оплаква.Не може да казваш че нещо се е подобрило като не е така.Имам доста познати с бизнес в БГ които им дойде до гуша от бг неразбориите и се местят да живеят извън БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Разбира се! Целият разговор се върти заради ЦКБ.
                                Защо бе вожд ?! Това ли е центъра на света ? )))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X