IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
    Мога спокойно да се обзаложа с "майстора на прогнозите" Петър, че петролът няма да стане 190-200 долара.
    Може - на какво ?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Kараиванов, някой анализ на Софикс ?
      Какво да ти кажа - Рейндж с основна подкрепа в зоната 1110 и основна съпротива в зоната 1340/70 - пробив на някое от тези две нива дава краткосрочен импулс и посока.Вероятност за пробив на подкрепата - около 65-70% , вероятност за пробив на съпротивата 30-35%.............повече от това немога да ти кажа , но.......... след 16ти юни ще има далеч повече яснота.

П.С. - нямам предвид Ксетра , а доклада на ЕК за БГ

Коментар

• Мога спокойно да се обзаложа с "майстора на прогнозите" Петър, че петролът няма да стане 190-200 долара.

Коментар

• bate Pesho, i kakwo sega, losho li e da sym optimistka, hahaha

Коментар

• Kараиванов, някой анализ на Софикс ?
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от jays
              Basically we went into the session with very negative sentiment coming from Europe due to a British mortgage lender," said David Katz, chief investment officer at Matrix Asset Advisors in New York.

....САЩ реагира на новини от UK ---виновника Bradford & Bingley

....Караиванов ако си тук дай мнение...

........нови стархове,може ли да падне на някои главата еии така както никoй не очаква ?

.....кажи нещо и за очакванията ти за петък<за репорта по заетоста>, струва ми се че сме в кретична точка сега....
              Хи jays - какво да ти кажа.Бях оставил 2 къси контракта в Дау от петък със ср.цена 12 673 които зтаворих на 12 448 и не се оплаквам. Освен това днес играх къси GBP/CHF от които съм напред с 2260 суисита и имам long put EUR/GBP със страй 0.79000 която вече е ин дъ мъни. В петък Нонфарм пейрола се очаква да е кофти -52к спрямо -20к за април.Безработицата за Май се очаква да нарастне до 5.1% спрямо 5.0% за Април.Какво да дискутирам - ако очакванията съвпаднат с финалните стойности - Бог да пази САЩ , икономиката им и целия свят ;-)
              ...тука си мисля разни неща
              ...гледам Dow-40 и петрола
              ........при липсващи новини Dow реагира на петрола с леко закъснение

..........как мислиш въобразявам ли си или са се хванали рака за рака<то не че няма логика щото петрола си не бучка по дупетата яко,а и енергийните акции не са толкова силни както при FTSE НАПРИМЕР>

...наблюдавам го последните сесии , дали ням д а излезе някои $ за кратко ...
              Виж сега - САЩ след като неможаха да сложата ръка на Иракския нефт, решиха , че могат да си изплатят впйната не с количество петрол, а с цената на петрола ;-)

От друга страна Ипотечната и Финансовите криза са твърде далеч от своя край,въпреки че според официални американски лица - най-тежкото вече е минало.Няма какво друго да кажат.Петрола е ъп .. ъп... и само ъп до към 190-200$ за барел.....след това вече МакКейн ще е президент и след 1г. .... война в Иран .... по гадните "спекуланти" .

А иначе ако искаш да видиш Право-пропорционалната връзка си отвори 3 графики .... на Дау на Йената и на Петрола ..... сигурен съм че ще намериш зависимостта ;-)

Коментар

Първоначално изпратено от ЛЕКС
                Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                Доколкото виждам, според някои момчета тук, в петък може би ще видим края на света.
                НО, старият джедай не мисли така, а и момчетата, за които говоря, са обичайните заподозрени.
                Успех на оптимистите.
                Успеха е с реалистите, а не с оптимистите. По принцип съм патологичен оптимист, но на черното, няма как да кажа че е започнало да се белее, като то отива към катранено, ... с всеки изминал ден.
                Успех за реалистите!
                Има време и ще видим, кое накъде отива.
                Съгласен. Дано да е моментно състояние - пет, шест месеца, максимум година, две. Дано! Но при тази глобална кризичка .... знае ли човек, може да се окажа и аз оптимист, какъвто винаги съм си и бил.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС
                  Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                  Доколкото виждам, според някои момчета тук, в петък може би ще видим края на света.
                  НО, старият джедай не мисли така, а и момчетата, за които говоря, са обичайните заподозрени.
                  Успех на оптимистите.
                  Успеха е с реалистите, а не с оптимистите. По принцип съм патологичен оптимист, но на черното, няма как да кажа че е започнало да се белее, като то отива към катранено, ... с всеки изминал ден.
                  Успех за реалистите!
                  Има време и ще видим, кое накъде отива.

Коментар

Успех на оптимистите.
                    Успех за реалистите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от jays
                      Basically we went into the session with very negative sentiment coming from Europe due to a British mortgage lender," said David Katz, chief investment officer at Matrix Asset Advisors in New York.

........нови стархове,може ли да падне на някои главата еии така както никoй не очаква ?

.....кажи нещо и за очакванията ти за петък<за репорта по заетоста>, струва ми се че сме в кретична точка сега....
                      Хи jays - какво да ти кажа.Бях оставил 2 къси контракта в Дау от петък със ср.цена 12 673 които зтаворих на 12 448 и не се оплаквам. Освен това днес играх къси GBP/CHF от които съм напред с 2260 суисита и имам long put EUR/GBP със страй 0.79000 която вече е ин дъ мъни. В петък Нонфарм пейрола се очаква да е кофти -52к спрямо -20к за април.Безработицата за Май се очаква да нарастне до 5.1% спрямо 5.0% за Април.Какво да дискутирам - ако очакванията съвпаднат с финалните стойности - Бог да пази САЩ , икономиката им и целия свят ;-)
                      ...тука си мисля разни неща
                      ...гледам Dow-40 и петрола
                      ........при липсващи новини Dow реагира на петрола с леко закъснение

..........как мислиш въобразявам ли си или са се хванали рака за рака<то не че няма логика щото петрола си не бучка по дупетата яко,а и енергийните акции не са толкова силни както при FTSE НАПРИМЕР>

...наблюдавам го последните сесии , дали ням д а излезе някои $ за кратко ...

Коментар

• Доколкото виждам, според някои момчета тук, в петък може би ще видим края на света.
                        Успех на оптимистите.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays

Коментар

• Basically we went into the session with very negative sentiment coming from Europe due to a British mortgage lender," said David Katz, chief investment officer at Matrix Asset Advisors in New York.

Коментар

• Проблемите с търговския регистър и отлагането на ОСА май дойдоха дюшеш на някои дружества

Коментар

• Първоначално изпратено от Salomon Brothers
                                СпоменЪ, не можеш да научиш свиня да яде с вилица, вервай ми. Не се хаби, графиката на Софикс е достатъчно красноречива за да се види кои са пъпешите и консуматорите на вафли.
                                Да, ама може да научиш свинете да ядат вилици.......

Коментар

X