Първоначално изпратено от Salomon Brothers
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Поменчо, много си далече от истината. Даже прекалено много.
Днес позна за посоката и даже ти не можеш да повярваш, че си познал. Всъщност днешният ден изобщо не беше труден за познаване, като изключим трудностите, които биха срещнали деца до 12 годишна възраст.
Никога не съм предполагал, че може да има толкова комплексирани хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪjays, приятелю, бас държа, че пак си мечок, познах ли :-), хитра лисица си ти :-)
зад океана обаче наистина в момента е страшно. ДАУ вече е 207 пункта на минус, другите водещи индекси са още по-зле. Насдага гони -2%. цяла Европа и тя днес беше кървава. като казвам кървава, разбирайте по над процент на червено 1.24-1.58% за водещите индекси. не да ви я хваля, ама такава е ситуацията :-(
....ihaaaa drop it like is hot
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMPспоменЪ, извинявЪй видях отговора, не ми стана много ясно как точно ги оценяваш има един мейл forum_investor@mail. bg, pass: 123456, ако не ти е проблем да го пратиш или на p.i.m.p.@mail.bg
И един приятелски съвет, знам че си млад и щастлив от постигнатите резултати, но трябва и да бъдеш по-мълчалив и скромен. Мълчанието е злато.
Коментар
-
jays, приятелю, бас държа, че пак си мечок, познах ли Smile, хитра лисица си ти Smile
зад океана обаче наистина в момента е страшно. ДАУ вече е 207 пункта на минус, другите водещи индекси са още по-зле. Насдага гони -2%. цяла Европа и тя днес беше кървава. като казвам кървава, разбирайте по над процент на червено 1.24-1.58% за водещите индекси. не да ви я хваля, ама такава е ситуацията Sad
Коментар
-
споменЪ, извинявЪй видях отговора, не ми стана много ясно как точно ги оценяваш има един мейл forum_investor@mail. bg, pass: 123456, ако не ти е проблем да го пратиш или на p.i.m.p.@mail.bg
И един приятелски съвет, знам че си млад и щастлив от постигнатите резултати, но трябва и да бъдеш по-мълчалив и скромен. Мълчанието е злато.
Коментар
-
jays, приятелю, бас държа, че пак си мечок, познах ли :-), хитра лисица си ти :-)
зад океана обаче наистина в момента е страшно. ДАУ вече е 207 пункта на минус, другите водещи индекси са още по-зле. Насдага гони -2%. цяла Европа и тя днес беше кървава. като казвам кървава, разбирайте по над процент на червено 1.24-1.58% за водещите индекси. не да ви я хваля, ама такава е ситуацията :-(
Коментар
-
rino, това е тока за бита, а тока за промишлеността искат да го вдигат средно с 30-тина %, това е по-стряскащото и касаещо борсата :-(
сотби, не се рея, но айде ти кажи, ако беше на моето място нямаше ли да се кефиш. някво 27-годишно пишлеме изнася урок на големите и богати батковци дончо и полки :-). с тях тичаме в различни посоки - те обедняват, аз забогатявам. след 5-6 години ще се срещнем по пътя някъде, но мисля бързо да ги размина :-) всеки може сам да избере с кого да тича :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinoma toi Polki sasto bil ot golemite razbirachi, razbiram az sega.
toi bil s glavna rolia v filma 'Goliamoto Potavane - ili kakvo da kaja na mama i tati'
eto go i pak ne slusha ami filosofstva, pazara ste pada oste, i to ste boli, sega se chudi tochno na kade da pradne, no kato stane, taka ste te okalia, che niama da mojesh da se vidish.
Аз ви предупредих тогава - дано сте ме послушали
Ама не ми се вярва.
Хайде сега всички "Апокалиптики" да цитират по един свой пост, в който са казали , че излизат на върха
Интерсно ми е да видя
ЧАКАМ ...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар