Гледам го Петър и му се чудя на акъла.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Petre, ne se hvastai na basove s hora s krediten rating D. Po-dobre ni kotirai, kakto v dobroto staro vrme praveshe s kompensatorkite, futursi vurhu Sofix. Swapova kriva susto vurvi. Da ne zabravish i da dadesh garancii za platejosposobnost. Nashia market nqma i nai-prosti derivati. Zapulni nishata.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiKараиванов, някой анализ на Софикс ?
П.С. - нямам предвид Ксетра , а доклада на ЕК за БГ?
Аз в петък ти писах че го приемам за 1000лв. - повече ще се превърне в хазарт.Казваш какви са изискванията ти....ще ги приема !
Сори ако се повтарям,но може би не си ми видял поста, а ми се наложи да изляза с компания и много бира ;-)
Ми нали искаше депозити в различни банки....и подробности да се уточняват.Аз ти заяваявам отговорно пред всички - приемам баса ти и ако на 01ви октомври 2008г. СОФИКС нене паднал под 800.00 пункта ти дължа 1000лв. които ще ти платя до 5 работни дни считано от 1ви октомври 2008г. - ако СОФИКС е паднал под 800.00 пункта, ти ми дължиш същата сума при същите условия.
Коментар
-
Имаме нов пророк на хоризонта
Първоначално изпратено от zlata lamiaДа,ЛЕКС,така е-баламурници винаги ще има,но коментарът ми е че техните пари в момента бягат от БФБ!Абсолютно умрял пазар...няма да има сериозно възстановяване скоро-трендът е надолу до 380 при СОФИКС!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiKараиванов, някой анализ на Софикс ?
Аз в петък ти писах че го приемам за 1000лв. - повече ще се превърне в хазарт.Казваш какви са изискванията ти....ще ги приема !
Сори ако се повтарям,но може би не си ми видял поста, а ми се наложи да изляза с компания и много бира ;-)fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiKараиванов, някой анализ на Софикс ?
Сори ако се повтарям,но може би не си ми видял поста, а ми се наложи да изляза с компания и много бира ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Люк СкайуокърМога спокойно да се обзаложа с "майстора на прогнозите" Петър, че петролът няма да стане 190-200 долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от polkiKараиванов, някой анализ на Софикс ?
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
1) hranite poskapvat s 25%
2) natural gas sas 40%
3) vodata v sofia poskapva s 50%
4) toka poskapva s 18% ( za industrial s 30% kakto niakoi spomena)
5) parnoto i to poskapva s 14%
6) 7.9% e spada v naselenieto na Bulgaria za 1 godina
tova e vse ot utreshnia dnevnik.... samo optimisam! niama da se davate lesno!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПървоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от Люк СкайуокърМога спокойно да се обзаложа с "майстора на прогнозите" Петър, че петролът няма да стане 190-200 долара.
Коментар
Коментар