If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми как да го лови сън кат ем ги сърби ем ги боли.Ем им се иска да сме тръгнали нагоре ама ем не им се верва.Ма то си има едни ключови нива и те ша определят ко ша стане за по нататък.Ма нъл не им се иска да е гадния вариант не моят заспят нощем.
червенокожи....жалко за мъдростта на тия, които копираш
оптимизмът им е присъщ и си спят много спокойно, защото знаят, че след многото облаци....слънцето пак изгрява
да му мислят песимистите - тях наистина не ги лови сън, все катаклизми са им пред очите...
Мъдрост виждам в тебе бледолика жено Не е убаво нит да си голем оптимист нит песимист.Требвада се мисли и да се чете ам тия тук 90% само драскат нищо не разбират
Ми как да го лови сън кат ем ги сърби ем ги боли.Ем им се иска да сме тръгнали нагоре ама ем не им се верва.Ма то си има едни ключови нива и те ша определят ко ша стане за по нататък.Ма нъл не им се иска да е гадния вариант не моят заспят нощем.
червенокожи....жалко за мъдростта на тия, които копираш
оптимизмът им е присъщ и си спят много спокойно, защото знаят, че след многото облаци....слънцето пак изгрява
да му мислят песимистите - тях наистина не ги лови сън, все катаклизми са им пред очите...
Алоо парвенюто от Зарата, на Запад много пъти са се случвали такива неща, имало е компании, който се е налагало да променят счетоводни отчети (особено в частта печалба) за няколко години назад. Хората бачкат на бонуси и опции and they are cooking the books bro!
Не си в час, дрънкаш общи приказки да се издигаш в очите на слепите пак. Комплексарщина и половина - "ако това се случи на запад, еле пък в Америка"!!!!!
полки, като гледам вече и сън не те лови. седиш до късни доби и пишеш ли пишеш из форума. а после ЛЕКС и Мартингейл спамили. те поне казват нещо, за разлика от теб и люкчо, и този който може да чете между редовете би трябвало да си направи изводите.
полки, люкчо, я кажете честно, ако този гаф с Еврохолд се беше случил в Щатите примерно, как пазара би реагирал. е, ама кво толкова се е случило. просто объркали няква цифра. ок, само дето сума ти време след това освен да я изтрият, никой не излиза да каже, аджеба от къде идват тез разлики. повярвайте ми, ако такова нещо се случи назапад, таз акция се отписва ала-минут от всеки уважаващ себе си инвеститор. доверието на фондовите борси е ключово за успеха на дадено дружество, когато трайно се настани усещането, че някой си прави гимнастика с цифрите става лошо. някой тук явно така е жонглирал с цифрите, че накрая всички са на земята :-(
Питам ви сериозно за мнението ви, все пак вчера банката се е сринала с 9.52%...милисте ли, че ще падне жертва на ипотечната криза, или ще се размине с набирането на свеж капитал?
........а после ЛЕКС и Мартингейл спамили. те поне казват нещо, за разлика от теб и люкчо, и този който може да чете между редовете би трябвало да си направи изводите.
полки, люкчо, я кажете честно, ако този гаф с Еврохолд се беше случил в Щатите примерно, как пазара би реагирал. е, ама кво толкова се е случило. просто объркали няква цифра. ок, само дето сума ти време след това освен да я изтрият, никой не излиза да каже, аджеба от къде идват тез разлики. повярвайте ми, ако такова нещо се случи назапад, таз акция се отписва ала-минут от всеки уважаващ себе си инвеститор. доверието на фондовите борси е ключово за успеха на дадено дружество, когато трайно се настани усещането, че някой си прави гимнастика с цифрите става лошо. някой тук явно така е жонглирал с цифрите, че накрая всички са на земята :-(
Мислиш ли))
Според теб какво е внушението в това мнение на цитирания :
Първоначално изпратено от ЛЕКС
Оптимизъм на БФБ!!!
Мисля, че е време да се премине от групови самовнушения към тибетски техники на медитиране до дупка ... или поне няколко по няколко месеца ... и при събуждането медитиращите ще видят на хоризонта бленувания възходящ пазар, където всеки лесно би се правил отново на мъж. Леле как го можем това....
Успех в медитациите, но преди това оракул трябва да каже колко време да продължат...............................
За мен....единствено, несериозно отношение към.....медитацията!
Лекс, не си ме обидил.И аз ти желая успех във всичко, дори...да е чрез мантри))
А за днешния ден )) каква ще е посоката, потегляне по пътя за тестване на 1330 ли)
уважаеми колеги песимисти имате си тема - пишете си в нея
не разбирам защо хем плюете оптимизма, хем сте наводнили темата с вашите мъдрости, а същевремено вашата тема за песимизма не е посищавана от мноооого отдавна. да си оптимист или песимист е състояние на духа. изборът е персонален! а как ще се развие пазара през следващите месеци аз лично не мога да знам. успех на оптимистите и песимистите
Коментар