IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Па и да ти кажа Гола voda че и за усетрата не съм мноооо оптимист
    Дразниш са кат почервенеем ма туй дан мислиш че кат да разпраяш на кварталните пияници къв голем инвестор си.Пазар ва бледолики

Коментар

• Митак, виж че има почти 28 000 мнения в темата!

Всичко съществено, което е можело да бъде казано вече е казано!

Така че не се сърди на хората за емоцията им!

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
        Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        Пак избега тоя оптимиъм Де ша го търсим ся
        Абе Ташок що тука са правим на интересни. Вън са на - 200 %.
        Дай някъв ясен знак. Нещо димни сигнали, кости от бягаща змия, аре дай хабер кога ще е срива. Недей мълча кат гъз на кон/индианско име, да не се интерпретира погрешно/.

Аааа Голата voda тук ли си ва бледолики братко.Ти очи нямаш ли в или ЪП -ъртурата ти ги е избола.Питай поне ва Гола voda да ти кажат ората как червеней Еуропата.

Коментар

• [quote="Gold"]Гледам се навъртат (щъкат) няколко мечета с разхлабени дупета ... и ще го отнесат ... но те изглежда и само затова са тук...quote]

Добре бе как не ви писна да пишете глупости във форума. Влизам от време на време в тази тема и като гледам все повече запада. Имам чувството, че тука пишат тинейджъри на които им е писнало да се псуват в спортните форуми на ‘говеда и прасета’ и за разнообразие са решили да се псуват на ‘заювци, овце, бичета и мечета с разхлабени...’.

Прегелдах темата 2-3 страници назад и не видях нито едно професионално мнение защо трябва или не трябва да има оптимизъм на БФБ.

Само постове на самонадъхващи се ‘оптимисти’ от рода на ‘да последваме американските бичета’ ‘Стария DJIA отново се изстреля’ или ‘Европа е тъмно зелена, сега е наш ред’ и съответно коментари на дразнещи ги ‘песимисти’ от рода на ‘и днес банковия ми депозит е по-печеливш’. Ако това са мнения на хора, които си вярват и действително инвестират то жална и майка на БФБ.

Не мога да разбера също така, защо непрекъснато се надъхвате от движението на индекс като DJIA, поне да беше S&P500, че е по-представителен. Никой не коментира индекси от Балканските страни, които все ми се струва имат по-голяма корелация със SOFIX, ако въобще е възможно SOFIX да се корелира с нещо.

Въобще темата изобилства от безмислени мнения и напатки на лична основа, но няма нищо общо с инвестиционен форум.

Сега гаранция ще бъда оплют с коментари от рода ‘Ами като си такъв разбирач, напиши ти нещо ценно’. Истината е, че от доста време не живея в БГ и ми беше интересно как се развива борсата. Затова и чете форума с надеждата да видя стойностни обосновани мнения, но...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            Абе Ташок що тука са правим на интересни. Вън са на - 200 %.
            Дай някъв ясен знак. Нещо димни сигнали, кости от бягаща змия, аре дай хабер кога ще е срива. Недей мълча кат гъз на кон/индианско име, да не се интерпретира погрешно/.

Коментар

• На тези нива в момента търговията направо спря. Май пак ще бъде както беше през Февруари, всички седяха и гледаха, а търговията едва вървеше. Иначе, тогава бяхме много стабилни цял месец.

Коментар

• Pak izbega pesimizma de sha tursim sega

zavisi koj kak gleda na nestata
                po sveta korigirat nij se opuvame nesto...

Коментар

... Ама на Тебе ти требва оптимизъм ????
                  .. ама ей ся ша изтичам да дионеса...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Пак избега тоя оптимиъм Де ша го търсим ся

Коментар

• Гледам се навъртат (щъкат) няколко мечета с разхлабени дупета ... и ще го отнесат ... но те изглежда и само затова са тук. Да ви питам - как се пише гей с ъ отзад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                        Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                        Как сте мечета.
                        Нали знаете, че този месец започвате да ядете големия бой.
                        Горките мечета.
                        хихихихии хахахахха Мнооооо смешен виц
                        Ташунко, смешно ли ти е, наистина.
                        Бях те чел преди време, когато пак беше решил да купуваш и с приказки гонеше по-ниски нива на акциите.
                        НО, сега ситуацията е друга. Бих казал, обратната.

Ааааа далиии е така кой ще ми каже аз вървя по света и подсвирквам си даже

Коментар

• Петрол- 123.35 моментна цена

Коментар

• Първоначално изпратено от voda
                            Първоначално изпратено от PIMP
                            Лукойл вдига цената на бензина
                            4 юни 2008 09:30

А петрола падна с 11-12 $ от макса
                            Кво ти пука. Българинът е богат човек. Или иначе казано - пари бол.
                            верно, че парите станаха като вестници
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP
                              Лукойл вдига цената на бензина
                              4 юни 2008 09:30

А петрола падна с 11-12 $ от макса
                              Кво ти пука. Българинът е богат човек. Или иначе казано - пари бол.

Коментар

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                                Как сте мечета.
                                Нали знаете, че този месец започвате да ядете големия бой.
                                Горките мечета.
                                хихихихии хахахахха Мнооооо смешен виц
                                Ташунко, смешно ли ти е, наистина.
                                Бях те чел преди време, когато пак беше решил да купуваш и с приказки гонеше по-ниски нива на акциите.
                                НО, сега ситуацията е друга. Бих казал, обратната.

Коментар

Working...
                                X