If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз като гледах как усилено пазаруваха предишните дни 130, 132, 106, 143 и някои други мисля, че няма от какво да се притесняваме - съвсем нормални движения на борсата.
130 са за гледане под вежда , че доста нерви докараха последните месеци. Ама съм му намерил цаката да си върна
Аз като гледах как усилено пазаруваха предишните дни 130, 132, 106, 143 и някои други мисля, че няма от какво да се притесняваме - съвсем нормални движения на борсата.
Ей тука каква скука настана даже няма и с кой да се заяде
Мен лично ме радва, че в последните седмица-две големите обеми са при покачванията, а по-малките - при спадовете... Нека е скучно при пониженията, че помним февруари и март колко "интересно" ни беше :-)
Да март и февруари наистина беше .......не е за думане
Ей тука каква скука настана даже няма и с кой да се заяде
Мен лично ме радва, че в последните седмица-две големите обеми са при покачванията, а по-малките - при спадовете... Нека е скучно при пониженията, че помним февруари и март колко "интересно" ни беше :-)
Самозванеца споменЪ, отново не позна...........хахахаха.......! :-)))
и утре да не оревеш форума пак. то истинския кошмар ще е на есен, сега по-полекичка, нали знаеш 2-3% надолу :-)
За днес споменЪ пак позна, така както си мисли, че и вчера е познал.
Но днес няма да ореве форума, защото за него истинския кошмар ще е есента
По принцип харесвам такива самоуверени провинциалисти, които си мислят , че всичко знаят и че морето е до колене - бързо се давят
хахаха, ама как софиянчетата се дразните на умните провинциалисти. сами ни викате при вас, давате ни големите заплати и готината работа, а за вас остава плявата. кофти си е. и на мен нямаше да ми е приятно , ако докато си бачках в банката в зарата, ми викаха някой от чирпан и раднево и ми заемаше хубавото работно място, ама такъв е живота. в частния бизнес се ценят качествата и потенциала, а не месторождението. а между другото, бил ли си скоро в зарата? с варна сме най-готините градове. а като стандарт на живот и цени на имотите не отстъпваме много на столицата. лошото е че готините длъжности са в софия и за кариеристи като мен не остава нищо друго, освен да ви дойдем на гости, а в последнствие гостите се оказвате вие самите :-)
полки, ти колко изкара от движението нагоре и пепи и люкчо? нищо , нали? щото си бяхте на 100% в акции и нищо не купихте на ефтиния. просто възстановихте 10-тина % от огромните загуби. а аз с едва 20-25% от кеша си тез дни успях да си докарам прилични парички. сега отговорихте ли си на въпроса защо не съм писал онези дни? ами щото като имам акции съм оптимист, па макар и за кратко. към момента останах с малко в една позиция, но е временно. как се точа за есента :-), да купуваш на истинското дъно е супер наслада. айде приятна вечер от мен. и не се кахърете и не трошете нерви. в дългосрочен план финансовите пазари са нагоре. 2011г софикс ще е 2500 и вие ще те на фитка като се отчете инфлацията. който иска да прави истински парички, трябва да сърфира умело и да се съобразява с фактите. а те ще бъдат 700-750 :-)
Коментар