IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jays
    ....spored men dnes ste e dobar test za borsata
    Light, sweet crude for July delivery rose $4.19 to settle at $133.17 a barrel on the New York Mercantile Exchange, but prices rose as high as $135.04, up $6.06, in after-hours electronic trading.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• където най много скочи,просто хората ще бързат да си приберат печалбата

Коментар

• ....spored men dnes ste e dobar test za borsata

........nali znaem koga vlizat golemite <na pada6t pazar>

.........obemi i ceni ste gledame kato zatvorim v 14h i ste ni se iziasni kartinata po dobre ....

Коментар

• Първоначално изпратено от toma23
          днес ще има яко изсиване,да видим къде ще удари най много
          ааа, добре...щом казваш ))
          но посочи и къде, че направо да чакаме долу с офертите)

Коментар

• точно така Пешко, обаче имам усещането, че някои участници тука си мислят, че ОПЕК, арабелите и Уго Чавес казват каква ще е цената,и дрънкат за войни след изборите, които щели да върнат петрола обратно на $25.

Коментар

• днес ще има яко изсиване,да видим къде ще удари най много

Коментар

• The US Federal Reserve has cut its 2008 growth forecast for the US economy and predicted that unemployment will rise more than it had previously expected.

The Fed cut its growth forecast for this year by to a new range of between 0.3% and 1.2%, down from the 1.3% to 2% predicted in February.

........samniavam se da propusnem tazi novina

............me4ki zdraveite ve4e ste s edin pove4e

Коментар

• finansovite akcii iako 4erveni v4era v USA, petrola si pravi kakvoto iska
                  ....Fed namali prognozite si za rast prez 2008
                  ........dali ste sbarkam ako prodam malko da potkrepia posle ?

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
                    Спомена, аз не твърдя, че Пепи е спечелил баса и е познал. Аз твърдя, че ти не позна и бях абсолютно сигурен, че ще се появиш и ще твърдиш, това което твърдиш. И айде стига пози и евтини истории за баща ти дето те научил да губиш мъжки. На кой му пука?
                    Ми ти никога не губиш моето момче, продал всичко на 1800, сега хванал последното движение щото последните дни направо лъхал оптимизъм, и пак продал!!
                    Мислиш ли, че някоий ти се връзва и печелиш голям авторитет по форумите?
                    За да инвестираш трябва да има какво!
                    пич, аз не твърдя, че съм прав. просто си включвам компа снощи и гледам как въпреки, че съм много близо до прогнозата и почти съм я нацелил в десятката, няколко индивида, които нямаха смелостта да се хванат на бас с мен предната вечер и дори посоката на пазара не познаха, тръбят, че споненъ не познал за пореден път. еми как няма се подразя и да са ми смешни. след като почти всичко досега познавам, някви ***** дето са изтървали движение от 850 пункта да ми правят оценка и да лъжат, а да се правят на велики не става. сори.
                    а иначе мисля си че някой ми се връзва. ако наистина мисляхте, че съм празнослова латерна изобщо нямаше да ми обръщате внимание, щятхе да ме игнорирате. обаче вие самите знаете, че до сега не съм излъгал. споделям само факти, официални цифри. това , че на вас не ви харесват е друг въпрос.
                    а за парите. да си ме чул някога да споделям с колко играя? не, нали? за разлика от всички "милионери" във форума. бас държа, че това с което търгувам е повече от поне на 60-70% от участниците тук, но това никой не го засяга и няма никакво значение.
                    за другия колега който ме коментира по-долу - братле, аз съм казал отдавна на колко че съм излезнал на 1800. ако го обявих преди седмица-две, можеше да издържи тезата ти. и ако обичаш не преиначавай думите ми. никъде не съм казал, че сега на дъното съм се нагушил пак, че съм и продал. казах, че с една малка част от парите си пак съм влезнал и дори акцентирам на по-страхливата си стратегия. кой от вас е бил досега самокритичен към себе си и си е признавал грешките. никой, нали? все някой друг ви е крив и виновен. ето, аз за пореден път дори си признавам слабост, а тоз тръгнал да изкривява думите ми. и днес имам акции. и днес ще нареждам оферти продава.
                    положелието е повече от зле с таз цена на петрола. гледайте кво става и таз сутрин в азия. броите ли вече колко дни подред цял свят е силно на червено. когато големите пак разпродадът ще има си дъвчите ноктите и да си казвате: защо не кеширах поне тез акции дето дръпнаха, ама ще е късно.
                    чакате отчетите за 6-месечието. при 100 долара за барел бяха отчайващи, а при 135 долара как ги виждате. ами като имате в предвид, че през 2-то тримесечие и лихвите по кредитите се вдигнаха сериозно - едномесечния софибор е вече 6.546 , това какво ви говори. имате ли представа това с колко ще вдигне разходите на фирмите?
                    лек ден. и без паника.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от wolf66
                      Колеги, някои от вас има ли представа как точно и кой формира цената на петрола, както и как ОПЕК може да влияе на цената, или само си говорите глупости?
                      И плашите с войни след изборите, които щели да свалят цената?!!! Що за наивност е това? По-добре попрочетете малко в темата на Императора за Америка, там са казани много истини.
                      Да колега имаме представа - същите мотиви като на женския пазар, а те са Търсене и Предлагане.Това се учи още в 1ви курс по макроикономика.Точката на пресичане между търсене и предлагане формира и цената на сключената сделка. Просто е като зелен фасул

Kaраиванов , остави сега цената на зеления фасул, а дай твоята прогноза за цената на петрола за следващите 6 месеца например.
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Първоначално изпратено от wolf66
                        Колеги, някои от вас има ли представа как точно и кой формира цената на петрола, както и как ОПЕК може да влияе на цената, или само си говорите глупости?
                        И плашите с войни след изборите, които щели да свалят цената?!!! Що за наивност е това? По-добре попрочетете малко в темата на Императора за Америка, там са казани много истини.
                        Да колега имаме представа - същите мотиви като на женския пазар, а те са Търсене и Предлагане.Това се учи още в 1ви курс по макроикономика.Точката на пресичане между търсене и предлагане формира и цената на сключената сделка. Просто е като зелен фасул

Малко ъф-топик, ама аз обичам зелен фасул и узрелия тоже

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66

Коментар

• някои хора не са скучали тук
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Спомена, аз не твърдя, че Пепи е спечелил баса и е познал. Аз твърдя, че ти не позна и бях абсолютно сигурен, че ще се появиш и ще твърдиш, това което твърдиш. И айде стига пози и евтини истории за баща ти дето те научил да губиш мъжки. На кой му пука?
                              Ми ти никога не губиш моето момче, продал всичко на 1800, сега хванал последното движение щото последните дни направо лъхал оптимизъм, и пак продал!!
                              Мислиш ли, че някоий ти се връзва и печелиш голям авторитет по форумите?
                              За да инвестираш трябва да има какво!

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                                Първоначално изпратено от metala
                                Първоначално изпратено от споменЪ
                                хахахах, вълчо, не бъди и ти толкова нагъл. аз съм на 0.67% от абсолютната точност в прогнозата, а пепи е на 3.33% и ти ме караш да призная. какво да призная? колко нагъл трябва да бъдеш, за да плямпаш подобни неща? ако трябва и аз да бъда нагъл колкото теб, да те питам нещо - къде съм посочил софикс? ами сега да се хвана , че бг40 е паднал над 2% и съм оцелил десетката ли. толкова сте смешни, че чак жалки. първият урок, който съм научил от баща ми беше да се науча да губя и то мъжки, с достойнство, а вие този ключов белег в характера на един мъж го нямате. жалко за вас. я иди се погледни в огледалото и се засрами.
                                и друго, дори и да не бях познал , аз имах смелостта да се хвана на тоз бас, а пепи треперущкото сигурно се е скрил зад мама и е треперил. как живееш така страхливо живота си , пепчо? питам още веднъж и отговор не чакам.

нещо превъзбуден ми се струваш?спокойно,ти нали си печен?и най-важното знаеш всичко.......
                                единственото, което може да ме превъзбуди са наглостта и лицемерието на видимо посредствени хора и гаджето ми. за две различни възбуди говоря :-)
                                благодаря за уточнението,ценно е!но по внимателно с квалификациите,защото може и да не си прав.....замислял ли си се над това?

Коментар

Working...
                                X