Не знам за днес, но утрешната сесия ще е зелена...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ПепиА от юни XETRA-тата,
до тогава тези нива ще са в историята,
чуждоземците ще трябва да си пазарят по-скъпичко......хахахаха...! :-))
Чисто хипотетично и без никакви препоръки !
Коментар
-
з
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърКакто казах, този месец ще бъде положителен за нас.
А от юни.....
Все пак аз си чакам да минем Софикс 2800.
Люк то добре Софикс 2800 но кога ? 2052 год :-) логично е че нещета ще вървят нагоре ?-а е кога :-) тази година другата или след половин век :-)
Коментар
-
http://www.bloomberg.com/apps/news?p...Els&refer=home
добро утро, естествено че е само спекулацията в основата на цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от ДиблърПървоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от ДиблърПървоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от ДиблърПървоначално изпратено от DobrichkaАз като гледах как усилено пазаруваха предишните дни 130, 132, 106, 143 и някои други мисля, че няма от какво да се притесняваме - съвсем нормални движения на борсата.и ще си го върна многократно
Запознай ме и мен"Еди какво си на Левски оле" та така
и ще допълня картинката. Очевидно се шегувам ..
Пък каквото сабя покаже
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДиблърПървоначално изпратено от NedПървоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от ДиблърПървоначално изпратено от tandemПървоначално изпратено от ДиблърПървоначално изпратено от DobrichkaАз като гледах как усилено пазаруваха предишните дни 130, 132, 106, 143 и някои други мисля, че няма от какво да се притесняваме - съвсем нормални движения на борсата.и ще си го върна многократно
Запознай ме и мен"Еди какво си на Левски оле" та така
и ще допълня картинката. Очевидно се шегувам ..
Коментар
Коментар