IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пепи , успехи за всички добри позиции на БФБ , защото една качваща се позиция освобождава средства за качване на други позиции.... и така доминото се възстановява.... , алчността и страха са големи движещи сили .... познай коя е сега на ход....

Коментар

• 6Н2
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        kif,

защо махнаха кодовете от темите в инвестора,

знаеш ли.............???
        Пепи, 4 BI .....там е истината....
        [/quote]

така е мече,

но не е за пренебрегване и 6H2 i 5MY.............хахахаха........

Успех на всички! :-))

Коментар

• kif,

знаеш ли.............???
          Пепи, 4 BI .....там е истината....

Коментар

• като гледам регистрациите - новото работно време на БФБ от 9,00 до 16,00 ли ще е, има ли някой представа?
            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• мече,
              натам отиват нещата,

kif мерси! ;-))

Коментар

• По принцип не съм краен оптимист , но Софикс 1400-1500 пункта до 16.06.2008 г. и пускането на Хетра .... виждам. Иначе нашите ДФ , ПФ и ИП ... ще ги причисля към крайните идиоти... продаващи в ниското и купуващи във високото.......щом и гърците се осетиха накъде отиват нещата и сега бързат .....
                Абе кофти е когато душицата ти е дребна SmileSmileSmile Направо ги съжалявам Smile

Коментар

• предполагам, защото очакваха по почина на ОЦК, ПЕТ и ОРГХ да се сменят кодовете, но от Германия им отказаха и сега ще трябва да ги върнат старите - любопитно е наистина, че в крайната регистрация по-горните си останаха с променените кодове

Коментар

• kif,

знаеш ли.............???

Коментар

А проблемът беше че апокалиптиците ни ос....ха темата през последните месеци.Сега вече със сменени никове ще дойдат да ни казват колко е подценено всичко SmileSmileSmile Все едно че тях чакаме да ни посочат пътя
                      Според мен сега са на душевен кръстопът..... и поне до 1400 ще мислят....... и после това което ти казваш и ще са най големите оптимисти
                      защото ще ги е страх .... дали не са влезнали на върха.....`
                      Абе кофти е когато душицата ти е дребна Направо ги съжалявам
                      Life won't wait for you.

Коментар

• А проблемът беше че апокалиптиците ни ос....ха темата през последните месеци.Сега вече със сменени никове ще дойдат да ни казват колко е подценено всичко SmileSmileSmile Все едно че тях чакаме да ни посочат пътя
                        Според мен сега са на душевен кръстопът..... и поне до 1400 ще мислят....... и после това което ти казваш и ще са най големите оптимисти
                        защото ще ги е страх .... дали не са влезнали на върха.....`

Коментар

B.Graham написа:
                          Аз пък мисля че ще става все по актуална SmileSmileSmile И личния състав ще си е същия с изключение на ....... позорно сменилите никовете си SmileSmileSmile
                          Може и твоето становище да има доза истина.... , но аз предпочитам да чета отчети и да надавам ухо за слухове за дадена компания...отколкото по цял ден да гледам европеиските и американските индекси и вечерта да споря с някой колега дали борсата ще е нагоре или надолу а тя да е в зависимост от настроението на някой в Атина или Амстердам .....
                          Човек винаги трябва сам да взима решенията си.Идеята ми беше че оптимизма се завръща.А проблемът беше че апокалиптиците ни ос....ха темата през последните месеци.Сега вече със сменени никове ще дойдат да ни казват колко е подценено всичко Все едно че тях чакаме да ни посочат пътя
                          Life won't wait for you.

Коментар

• B.Graham написа:
                            Аз пък мисля че ще става все по актуална SmileSmileSmile И личния състав ще си е същия с изключение на ....... позорно сменилите никовете си SmileSmileSmile
                            Може и твоето становище да има доза истина.... , но аз предпочитам да чета отчети и да надавам ухо за слухове за дадена компания...отколкото по цял ден да гледам европеиските и американските индекси и вечерта да споря с някой колега дали борсата ще е нагоре или надолу а тя да е в зависимост от настроението на някой в Атина или Амстердам .....

Коментар

• Честита ви Регистрация - от петък вече е факт регистрацията в XETRA-ta!
                              Eто ви вече окончателните кодове - интересното, е че въпреки че неможело да се правят промени по кодовете ОЦК-то си запази променение код.

http://deutsche-boerse.com/dbag/disp...rungsaufnahmen

Коментар

Още една седмица ,като миналата и тази тема ще отиде в миналото...
                                Успехи на всички повярвали във БФБ....
                                Аз пък мисля че ще става все по актуална И личния състав ще си е същия с изключение на ....... позорно сменилите никовете си
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X