Даааа моето виждане и математиката са по различни, а за Нобеловата награда - няма нужда- важно е порфейла да ми е на зелено, а не на червено.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеDaa БФБ пада , а моите акции се качват, в най - лошият случай са на 0.
Ами да те номинираме за нобелова награда по математика (единствената наука за която не се връчва нобелова награда, понеже жената на Нобел му слагала рога с математик). За твоята математика обаче сигурно ще направят изключение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеDaa БФБ пада , а моите акции се качват, в най - лошият случай са на 0.
ПП: Твои ли са или си само служителка дето вкарва ордерите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеОпа. В държавата има хора, а позициите се заемат също от хора. И ако един човек денс е имал един интерес, каква ли ще да е причината и мотивацията му да си смени интереса утре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеПредвид вече очевидната връзка между Яне и морските обитатели от ДАНС, можем със сигурност да кажем откъде са идвали папките, които Янето размахваше тъй отривисто и чий интереси се крият зад зомби партията РЗС.
Това че държавата евентуално е подкрепила някоя банка, не ме безпокои особено, защото това означа, че няма да се допуснат фалити на банки, ако се стигне до там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТенкю! Аз също не съм по принцип бик или мечка, но в момента съм по-скоро бичо настроен. По нещо си приличаме: от ония изброени 5 и аз имам интерес конкретно към 2 и 5, останалите към момента не ме интересуват
Интерес имал, ще чакаш от умрял писмо бая време още
ПП: Като те боли у* - иди на лекар, може и да се лекува
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеИзвинен си.
Аз и повечето от цитираните ,не сме нито мечки ,нито бикове а интересите ни диктуват право на повече информация.. за да изградим становище за дадена позиция...
поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеНе бе Духи, не съм нервен изобщо. Всичко ми е наред (е как тогава да не съм оптимист), а основната част от имотите си използвам или за живеене, или обслужват бизнеса ми, или отдавам срещу добър наем, така, че ме боли к*** каква е моментната им цена.
Мече, с този шрифт исках да подчертая нещо, а не да те засегна, ако е така така извинявай!
Аз и повечето от цитираните ,не сме нито мечки ,нито бикове а интересите ни диктуват право на повече информация.. за да изградим становище за дадена позиция...
поздрави!
Коментар
-
Предвид вече очевидната връзка между Яне и морските обитатели от ДАНС, можем със сигурност да кажем откъде са идвали папките, които Янето размахваше тъй отривисто и чий интереси се крият зад зомби партията РЗС.
Това че държавата евентуално е подкрепила някоя банка, не ме безпокои особено, защото това означа, че няма да се допуснат фалити на банки, ако се стигне до там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнениеРелакс, Буби е нервен че хората не щат панически да си купуват НИ), а основната част от имотите си използвам или за живеене, или обслужват бизнеса ми, или отдавам срещу добър наем, така, че ме боли к*** каква е моментната им цена.
Мече, с този шрифт исках да подчертая нещо, а не да те засегна, ако е така така извинявай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеобади му се и го питай?
сега сериозно... да се цитират подобни материали е меко казано проява на лош вкус.
цитирам опровержение на БНБ ,но даже и да цитирам Яне .. какво . Ако е нарушил закона или нещо друго има КФН и опровержение....
Той е политик и народен преставител и носи отговорност като публична личност за изказванията си ... Доста работи който изнася въпреки ,че не е много Вред с главата си , са верни...
Поздрави ...
П.П. А колегата с боднатия шриф писанията са проява на добър вкус ли ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеобади му се и го питай?
сега сериозно... да се цитират подобни материали е меко казано проява на лош вкус.
Значи не може "царят е гол" а само "или добро, или нищо"?
Туй е реалния живот, не БФБ - и късите продажби са позволени
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеТи прочети ли какво си цитирал ...нещо да виждаш даже и в този цитат мнение за фалит или мое такова...
Престани да оказваш неуважение към събеседниците си с този шрифт .. не си мисли ,че като оптимист колегите ще застанат зад твоята простащина....
Коментар
Коментар