IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Даааа моето виждане и математиката са по различни, а за Нобеловата награда - няма нужда- важно е порфейла да ми е на зелено, а не на червено.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      Daa БФБ пада , а моите акции се качват, в най - лошият случай са на 0.
      Значи работиш с някаква нова математика !?
      Ами да те номинираме за нобелова награда по математика (единствената наука за която не се връчва нобелова награда, понеже жената на Нобел му слагала рога с математик ). За твоята математика обаче сигурно ще направят изключение !

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Daa БФБ пада , а моите акции се качват, в най - лошият случай са на 0.
        Те твоите щото са марсиански.
        ПП: Твои ли са или си само служителка дето вкарва ордерите?

Коментар

• Daa БФБ пада , а моите акции се качват, в най - лошият случай са на 0.

Коментар

• Въх днес сме оптимисти спрямо другите.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Опа. В държавата има хора, а позициите се заемат също от хора. И ако един човек денс е имал един интерес, каква ли ще да е причината и мотивацията му да си смени интереса утре?
              Никой няма да тръгне да руши финансовата стабилност за разчистване на сметки. Това е лудост. Дори пехливанина не би посмял.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                Предвид вече очевидната връзка между Яне и морските обитатели от ДАНС, можем със сигурност да кажем откъде са идвали папките, които Янето размахваше тъй отривисто и чий интереси се крият зад зомби партията РЗС.

Това че държавата евентуално е подкрепила някоя банка, не ме безпокои особено, защото това означа, че няма да се допуснат фалити на банки, ако се стигне до там.
                Опа. В държавата има хора, а позициите се заемат също от хора. И ако един човек денс е имал един интерес, каква ли ще да е причината и мотивацията му да си смени интереса утре?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Тенкю! Аз също не съм по принцип бик или мечка, но в момента съм по-скоро бичо настроен. По нещо си приличаме: от ония изброени 5 и аз имам интерес конкретно към 2 и 5, останалите към момента не ме интересуват
                  Ти си обикновен депозитар и БФБ нулак

Интерес имал, ще чакаш от умрял писмо бая време още

ПП: Като те боли у* - иди на лекар, може и да се лекува

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    Извинен си.
                    Аз и повечето от цитираните ,не сме нито мечки ,нито бикове а интересите ни диктуват право на повече информация.. за да изградим становище за дадена позиция...
                    поздрави!
                    Тенкю! Аз също не съм по принцип бик или мечка, но в момента съм по-скоро бичо настроен. По нещо си приличаме: от ония изброени 5 и аз имам интерес конкретно към 2 и 5, останалите към момента не ме интересуват

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Не бе Духи, не съм нервен изобщо. Всичко ми е наред (е как тогава да не съм оптимист ), а основната част от имотите си използвам или за живеене, или обслужват бизнеса ми, или отдавам срещу добър наем, така, че ме боли к*** каква е моментната им цена.
                      Мече, с този шрифт исках да подчертая нещо, а не да те засегна, ако е така така извинявай!
                      Извинен си.
                      Аз и повечето от цитираните ,не сме нито мечки ,нито бикове а интересите ни диктуват право на повече информация.. за да изградим становище за дадена позиция...
                      поздрави!

Коментар

• Предвид вече очевидната връзка между Яне и морските обитатели от ДАНС, можем със сигурност да кажем откъде са идвали папките, които Янето размахваше тъй отривисто и чий интереси се крият зад зомби партията РЗС.

Това че държавата евентуално е подкрепила някоя банка, не ме безпокои особено, защото това означа, че няма да се допуснат фалити на банки, ако се стигне до там.

Коментар

• Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнение
                          Релакс, Буби е нервен че хората не щат панически да си купуват НИ
                          Не бе Духи, не съм нервен изобщо. Всичко ми е наред (е как тогава да не съм оптимист ), а основната част от имотите си използвам или за живеене, или обслужват бизнеса ми, или отдавам срещу добър наем, така, че ме боли к*** каква е моментната им цена.
                          Мече, с този шрифт исках да подчертая нещо, а не да те засегна, ако е така така извинявай!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            обади му се и го питай?

сега сериозно... да се цитират подобни материали е меко казано проява на лош вкус.
                            а не ....
                            цитирам опровержение на БНБ ,но даже и да цитирам Яне .. какво . Ако е нарушил закона или нещо друго има КФН и опровержение....
                            Той е политик и народен преставител и носи отговорност като публична личност за изказванията си ... Доста работи който изнася въпреки ,че не е много Вред с главата си , са верни...
                            Поздрави ...
                            П.П. А колегата с боднатия шриф писанията са проява на добър вкус ли ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              обади му се и го питай?

сега сериозно... да се цитират подобни материали е меко казано проява на лош вкус.
                              Верно ли?
                              Значи не може "царят е гол" а само "или добро, или нищо"?
                              Туй е реалния живот, не БФБ - и късите продажби са позволени

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Ти прочети ли какво си цитирал ...нещо да виждаш даже и в този цитат мнение за фалит или мое такова...
                                Престани да оказваш неуважение към събеседниците си с този шрифт .. не си мисли ,че като оптимист колегите ще застанат зад твоята простащина....
                                Релакс, Буби е нервен че хората не щат панически да си купуват НИ

Коментар

Working...
                                X