Първоначално изпратено от dessi_georgieva
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеДНЕС НИТО ЕДНА ДОБРА НОВИНА, КАКТО ОТ БЪЛГАРИЯ ТАКА И ОТ СВЕТА. ЕВРОПА ЗАБАВЯ ТЕМПА - ТОВА АВТОМАТИЧНО, ЩЕ СЕ ОТРАЗИ И НА НАС. ИМА ВЕРОЯТНОСТ / не е сигурно/ СЛЕДВАЩОТО ТРИМЕСЕЧИЕ ТЕХНИЧЕСКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ РЕЦЕСИЯТА, НО ЩЕ СЕ ЧУВСТВА КАТО ЛИ СМЕ СИ В РЕЦЕСИЯ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеи почти всичките са в производството, е има и един холдинг.
И по повечето има и дивидент.
Това е от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТо па Софикса щото е много ликвиден
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеПознаваме, че не са от СОФИКС, защото там няма зелено.
Значи са някой нисколиквидни, от които при бърз спад няма излизане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеПознаваме, че не са от СОФИКС, защото там няма зелено.
Значи са някой нисколиквидни, от които при бърз спад няма излизане.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеВ момента порфолиото ми се състои от 10 акции, познайте на кои компании са.
Значи са някой нисколиквидни, от които при бърз спад няма излизане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
Може и да съм малко гладничка- изяла съм буквичката при писането
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеВ момента порTфолиото ми се състои от 10 акции, познайте на кои компании са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнениеТе твоите щото са марсиански.
ПП: Твои ли са или си само служителка дето вкарва ордерите?
Коментар
Коментар