IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Повечето са ме радвали -а най много най-успешната за спекулантите в България акция за всички времена Холдинг Пътища където човек имаше възможност да реализира печалба от около 1800 пъти. А също така Месокомбинат Бургас с реализирана печалба от 35 пъти за 1 седмица,Холдинг Дунав където дивидента беше 4-5 пъти по-голям от покупната цена на акцията,Ютекс Холдинг с 4-5 пъти печалба,Полиграфия АД,Юрий Гагарин с 4 пъти печалба,Алкомет,БТК с големи дивиденти и не-малка капиталова печаба освен дивидента,Оптела,Слънчев Бряг,Унимаш,ТК-Холд,Мизия,КТИ-Съединение,Енемона,Хидропневмотехника, Българска Холдингова компания, ЗММ- Металик,Декотекс,Фаворит холд,Топливо,Слънчев Ден,Елхим,Монбат,Сибанк АД,Корпоративна Търговска Банка,Алфа-Ууд България,Явор АД,Интрансмаш инженеринг,Балканкар-Заря,Завод за шлифовъчни машини,Холдинг Асенова крепост,САФ-Магелан,Марицатекс,София Хотел Балкан,Индустриален холдинг България,Доверие обединен холдинг,
    Индустриален Капитал Холдинг(извън акциите също ПКБ като най-лесни за спекулации ,компесаторни записи) и спирам дотук че ще ме подгонят Напа-джиите ако разкажа за всички удари

Коментар

• Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнение
      Пожелавам на всички да имате портфолио от поне 40 компании на БФБ като мен.
      Е какво сме ти направили, че така с лошо.

Коментар

Щоу? За да потъваме по-бърже ли?

Коментар

Не е важна бройката на портфейла, а далеч по-важни неща, като вдига ли се цената на акциите, раздават ли дивиденти от компаниите и други подобни .......

От тези 40 дето притежавап, колко са те зарадвали в последните 3г ?

Коментар

• Пожелавам на всички да имате портфолио от поне 40 компании на БФБ като мен.

Коментар

• Да първият ми е от Меком. Преди това не съм имала от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                е как бе тя се е похвалила и в темата - Меком...явно и е първия.....дивидент

Да ама не, не и е първото дивидентче.
                Имала съм и много други- а началото на тази година стартирах дивиденчетата с 5 лв. на акциика.
                Днес беше хубав ден за мен.

Коментар

• НЕРВНИ, НЕРВНИ ТА ЧАК ДЕПРЕСИРАНИ ИНВЕСТИТОРЧЕТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                    Не приятел със 7,2 % месечна възвращаемост на капитала. СЕГА ТИ ЧУПКАТА........

къш хлапе

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Кво ти пука на тебе ? Нали имаш бизнес с 20% месечна възвращаемост ? Аре бегай...
                      Не приятел със 7,2 % месечна възвращаемост на капитала. СЕГА ТИ ЧУПКАТА........

Коментар

Потвърждавам! Истината е в салама!
                        Следва бахура

Коментар

Кво ти пука на тебе ? Нали имаш бизнес с 20% месечна възвращаемост ? Аре бегай...
                          не го обиждай с мижави 20%, поне 200% а работниците му вече са към 200 хиляди по всички земни кълбета

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                            Потвърждавам! Истината е в салама!

Коментар

От кое?

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                                Днес получих и дивидентче
                                От кое?

Коментар

Working...
                                X