Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнениеЗащо, нима е невъзможно
Възможно е, да. На съответната цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДа ама не, не и е първото дивидентче.
Имала съм и много други- а началото на тази година стартирах дивиденчетата с 5 лв. на акциика.
Днес беше хубав ден за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДа ама не, не и е първото дивидентче.
Имала съм и много други- а началото на тази година стартирах дивиденчетата с 5 лв. на акциика.
Днес беше хубав ден за мен.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнениеНа твоето му се казва "catch falling knife"
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеИ най-хубавото от всичко е че в момента цените на акциите на много компании са смешно ниски и мога да си купувам с голям кеф.Сега биковете се гаврят с мечките и след време децата ви няма да вярват че е имало някога толкова ниски цени каквито са цените на доста компании сега.Повечето неща имат край но безкрайна е наивността на повечето меч ета сега и безкраен е кеша на биковете във времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеПовечето са ме радвали -а най много най-успешната за спекулантите в България акция за всички времена Холдинг Пътища където човек имаше възможност да реализира печалба от около 1800 пъти. А също така Месокомбинат Бургас с реализирана печалба от 35 пъти за 1 седмица,Холдинг Дунав където дивидента беше 4-5 пъти по-голям от покупната цена на акцията,Ютекс Холдинг с 4-5 пъти печалба,Полиграфия АД,Юрий Гагарин с 4 пъти печалба,Алкомет,БТК с големи дивиденти и не-малка капиталова печаба освен дивидента,Оптела,Слънчев Бряг,Унимаш,ТК-Холд,Мизия,КТИ-Съединение,Енемона,Хидропневмотехника, Българска Холдингова компания, ЗММ- Металик,Декотекс,Фаворит холд,Топливо,Слънчев Ден,Елхим,Монбат,Сибанк АД,Корпоративна Търговска Банка,Алфа-Ууд България,Явор АД,Интрансмаш инженеринг,Балканкар-Заря,Завод за шлифовъчни машини,Холдинг Асенова крепост,САФ-Магелан,Марицатекс,София Хотел Балкан,Индустриален холдинг България,Доверие обединен холдинг,
Индустриален Капитал Холдинг(извън акциите също ПКБ като най-лесни за спекулации ,компесаторни записи) и спирам дотук че ще ме подгонят Напа-джиите ако разкажа за всички удари
Сега погледни и 6-12 месеца в бъдещето и сподели какво виждаш там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/pazari/2010/11...a_za_godinata/
тук май станахме последните мохикани.... ако Борисов не си оясни че борса не е само Слатинската , че публична компания не само отръскана от НАП ,прокуратура ,съд и т.н фирма ....не пусне БТН ,БФБ и четирите елекроразпределителни на борсата ... може и повече да падне ,защото ППФ няма да купуват вече....заради това че вече няма да влиза кеш ...Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеИ най-хубавото от всичко е че в момента цените на акциите на много компании са смешно ниски и мога да си купувам с голям кеф.Сега биковете се гаврят с мечките и след време децата ви няма да вярват че е имало някога толкова ниски цени каквито са цените на доста компании сега.Повечето неща имат край но безкрайна е наивността на повечето меч ета сега и безкраен е кеша на биковете във времето.
Коментар
-
И най-хубавото от всичко е че в момента цените на акциите на много компании са смешно ниски и мога да си купувам с голям кеф.Сега биковете се гаврят с мечките и след време децата ви няма да вярват че е имало някога толкова ниски цени каквито са цените на доста компании сега.Повечето неща имат край но безкрайна е наивността на повечето меч ета сега и безкраен е кеша на биковете във времето.
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/11...a_za_godinata/
тук май станахме последните мохикани.... ако Борисов не си оясни че борса не е само Слатинската , че публична компания не само отръскана от НАП ,прокуратура ,съд и т.н фирма ....не пусне БТН ,БФБ и четирите елекроразпределителни на борсата ... може и повече да падне ,защото ППФ няма да купуват вече....заради това че вече няма да влиза кеш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеПовечето са ме радвали -а най много най-успешната за спекулантите в България акция за всички времена Холдинг Пътища където човек имаше възможност да реализира печалба от около 1800 пъти. А също така Месокомбинат Бургас с реализирана печалба от 35 пъти за 1 седмица,Холдинг Дунав където дивидента беше 4-5 пъти по-голям от покупната цена на акцията,Ютекс Холдинг с 4-5 пъти печалба,Полиграфия АД,Юрий Гагарин с 4 пъти печалба,Алкомет,БТК с големи дивиденти и не-малка капиталова печаба освен дивидента,Оптела,Слънчев Бряг,Унимаш,ТК-Холд,Мизия,КТИ-Съединение,Енемона,Хидропневмотехника, Българска Холдингова компания, ЗММ- Металик,Декотекс,Фаворит холд,Топливо,Слънчев Ден,Елхим,Монбат,Сибанк АД,Корпоративна Търговска Банка,Алфа-Ууд България,Явор АД,Интрансмаш инженеринг,Балканкар-Заря,Завод за шлифовъчни машини,Холдинг Асенова крепост,САФ-Магелан,Марицатекс,София Хотел Балкан,Индустриален холдинг България,Доверие обединен холдинг,
Индустриален Капитал Холдинг(извън акциите също ПКБ като най-лесни за спекулации ,компесаторни записи) и спирам дотук че ще ме подгонят Напа-джиите ако разкажа за всички удари
Чак да се чуди човек как така Софикс от 2000 стана 340...
Коментар
Коментар