IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Хе-хе, сега имам едни акции, дето дивидента които ще разпределят (минималния по закон), е по-голям от текущата им цена на борсата...
    Това е повод за размисъл - колко пъти са поевтинели?

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
      Защо, нима е невъзможно

Възможно е, да. На съответната цена

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Да ама не, не и е първото дивидентче.
        Имала съм и много други- а началото на тази година стартирах дивиденчетата с 5 лв. на акциика.
        Днес беше хубав ден за мен.
        Хе-хе, сега имам едни акции, дето дивидента които ще разпределят (минималния по закон), е по-голям от текущата им цена на борсата...

Коментар

• Пак в производството, но не на салами-вече имам достатъчно от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
            Да ама не, не и е първото дивидентче.
            Имала съм и много други- а началото на тази година стартирах дивиденчетата с 5 лв. на акциика.
            Днес беше хубав ден за мен.
            Дотук добре, но сега накъде ? Къде ще го напъхаш дивидента ?
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнение
              На твоето му се казва "catch falling knife"
              Защо, нима е невъзможно

Коментар

• Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнение
                И най-хубавото от всичко е че в момента цените на акциите на много компании са смешно ниски и мога да си купувам с голям кеф.Сега биковете се гаврят с мечките и след време децата ви няма да вярват че е имало някога толкова ниски цени каквито са цените на доста компании сега.Повечето неща имат край но безкрайна е наивността на повечето меч ета сега и безкраен е кеша на биковете във времето.
                На твоето му се казва "catch falling knife"

Коментар

• В следващите 6-12 месеца ще продължавам да купувам Синергон-това виждам.

Коментар

• Наборе(виждам че си 20 година роден) ти като смяташ че справедливата стойност на златото е 5000 доларчета унцията аз не вярвам днес някой да купи златистото за 1500 доларки-пък по-нататък може да се върже някой.

Коментар

Повечето са ме радвали -а най много най-успешната за спекулантите в България акция за всички времена Холдинг Пътища където човек имаше възможност да реализира печалба от около 1800 пъти. А също така Месокомбинат Бургас с реализирана печалба от 35 пъти за 1 седмица,Холдинг Дунав където дивидента беше 4-5 пъти по-голям от покупната цена на акцията,Ютекс Холдинг с 4-5 пъти печалба,Полиграфия АД,Юрий Гагарин с 4 пъти печалба,Алкомет,БТК с големи дивиденти и не-малка капиталова печаба освен дивидента,Оптела,Слънчев Бряг,Унимаш,ТК-Холд,Мизия,КТИ-Съединение,Енемона,Хидропневмотехника, Българска Холдингова компания, ЗММ- Металик,Декотекс,Фаворит холд,Топливо,Слънчев Ден,Елхим,Монбат,Сибанк АД,Корпоративна Търговска Банка,Алфа-Ууд България,Явор АД,Интрансмаш инженеринг,Балканкар-Заря,Завод за шлифовъчни машини,Холдинг Асенова крепост,САФ-Магелан,Марицатекс,София Хотел Балкан,Индустриален холдинг България,Доверие обединен холдинг,
                      Индустриален Капитал Холдинг(извън акциите също ПКБ като най-лесни за спекулации ,компесаторни записи) и спирам дотук че ще ме подгонят Напа-джиите ако разкажа за всички удари
                      Прави ми впечатление, че говориш в минало време. Ама тя каруцата като се обърне - пътища много.

Сега погледни и 6-12 месеца в бъдещето и сподели какво виждаш там.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/11...a_za_godinata/

тук май станахме последните мохикани.... ако Борисов не си оясни че борса не е само Слатинската , че публична компания не само отръскана от НАП ,прокуратура ,съд и т.н фирма ....не пусне БТН ,БФБ и четирите елекроразпределителни на борсата ... може и повече да падне ,защото ППФ няма да купуват вече....заради това че вече няма да влиза кеш ...
                        то и ти няма да влезеш вече, като ти изплякат неадекватни такси на кфн или някое извънземно ддс.
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

И най-хубавото от всичко е че в момента цените на акциите на много компании са смешно ниски и мога да си купувам с голям кеф.Сега биковете се гаврят с мечките и след време децата ви няма да вярват че е имало някога толкова ниски цени каквито са цените на доста компании сега.Повечето неща имат край но безкрайна е наивността на повечето меч ета сега и безкраен е кеша на биковете във времето.
                          Защо ли ми звучи всичко написано толкова познато? Ааааа...... сетих се....защото в последните 3г. тези мисли бяха изписани сигурно поне 1 милион пъти ! А успех и дано този път "върже"

Коментар

• И най-хубавото от всичко е че в момента цените на акциите на много компании са смешно ниски и мога да си купувам с голям кеф.Сега биковете се гаврят с мечките и след време децата ви няма да вярват че е имало някога толкова ниски цени каквито са цените на доста компании сега.Повечето неща имат край но безкрайна е наивността на повечето меч ета сега и безкраен е кеша на биковете във времето.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/11...a_za_godinata/

тук май станахме последните мохикани.... ако Борисов не си оясни че борса не е само Слатинската , че публична компания не само отръскана от НАП ,прокуратура ,съд и т.н фирма ....не пусне БТН ,БФБ и четирите елекроразпределителни на борсата ... може и повече да падне ,защото ППФ няма да купуват вече....заради това че вече няма да влиза кеш ...

Коментар

Повечето са ме радвали -а най много най-успешната за спекулантите в България акция за всички времена Холдинг Пътища където човек имаше възможност да реализира печалба от около 1800 пъти. А също така Месокомбинат Бургас с реализирана печалба от 35 пъти за 1 седмица,Холдинг Дунав където дивидента беше 4-5 пъти по-голям от покупната цена на акцията,Ютекс Холдинг с 4-5 пъти печалба,Полиграфия АД,Юрий Гагарин с 4 пъти печалба,Алкомет,БТК с големи дивиденти и не-малка капиталова печаба освен дивидента,Оптела,Слънчев Бряг,Унимаш,ТК-Холд,Мизия,КТИ-Съединение,Енемона,Хидропневмотехника, Българска Холдингова компания, ЗММ- Металик,Декотекс,Фаворит холд,Топливо,Слънчев Ден,Елхим,Монбат,Сибанк АД,Корпоративна Търговска Банка,Алфа-Ууд България,Явор АД,Интрансмаш инженеринг,Балканкар-Заря,Завод за шлифовъчни машини,Холдинг Асенова крепост,САФ-Магелан,Марицатекс,София Хотел Балкан,Индустриален холдинг България,Доверие обединен холдинг,
                                Индустриален Капитал Холдинг(извън акциите също ПКБ като най-лесни за спекулации ,компесаторни записи) и спирам дотук че ще ме подгонят Напа-джиите ако разкажа за всички удари

Чак да се чуди човек как така Софикс от 2000 стана 340...

Коментар

Working...
                                X