Нашето пазарче не приема положително новината за новия председател на КФН май...?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеКолега ,
много трагично го взимаш. Инвестора си има политика и е напълно нормално да се върже с финансова телевизия а не например със СКАТ ...
А това че никой не е безгрешен се вижда от 3200 км.
Чувствай го като свой форум и изразявай свойте мнение напук на останалите, нали това е целта на демокрацията....
Поздрави!
Той изтри постинга си.
Пешо Караиванов е външен продуцент към EBF, тоест няма общо с нея. За проекта "2 минути" просто им ползваме базата на телевизия. Която даде най-добрите условия за нас, нейната база ползвахме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5http://www.investor.bg/news/article/101249/189.html
Чак сега разбирам тъжната истина ...... Явно съм бил много тъп .... Сбогом Инвесторе, и на добър път заедно с Пешо МлЕкото.....
много трагично го взимаш. Инвестора си има политика и е напълно нормално да се върже с финансова телевизия а не например със СКАТ ...
А това че никой не е безгрешен се вижда от 3200 км.
Чувствай го като свой форум и изразявай свойте мнение напук на останалите, нали това е целта на демокрацията....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеА честито - Стоян Мавродиев е новият председател на КФН
След толкова време в администрацията и на борсата ,основно верую ми е" на нов началник и на младо прасе да не се радвам много ,че не се знае каква свиня ще стане...."
Така ако направи нещо положително ще бъда изненадан положитемно , ако не като другите ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеИзвинявай,ама би ли го превел на български,че неразбирам английски ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеДавай я веднага да се посмея
П.С. - Креатив , ама "е" то нещо не зацепило.
http://wasarrested.com/new/category/...le&wm=CNN+News
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСоки,предлагам ти да те назнача като копроративна секретарка.Мога да постна и картинка с длъжностната ти характеристика и как ще изглеждаш на работното си място,но ми пречи стеснителността.
П.С. - Креатив , ама "е" то нещо не зацепило.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСоки,предлагам ти да те назнача като копроративна секретарка.Мога да постна и картинка с длъжностната ти характеристика и как ще изглеждаш на работното си място,но ми пречи стеснителността.Last edited by Факушкa; 16.06.2010, 01:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЩом така мислите... продавайте си акциите и дръжте кеш, а пък после ще купувате на ниските цени. А пък ако вече сте само на кеш и очаквате спадове... скъсявайте Американските индекси(DJIA и SPX500) и Немския индекс DAX
Общо взето туй правя.
Коментар
Коментар