Първоначално изпратено от jamiemirror
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/news/article/101299/91.html
Я докторите по апокалиптика да кометират това.
Че и е дъгосрочно.Как бихте го кометирали д-ри.
ахахахПосле моооже и да ти просветне и да изплаваш поне от минусите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз си кеширам лихвата от банковия депозит всеки месец. По-реална печалба от това здраве му кажи!
Мастъре, чета тука една "инвеститорска библия" и пише, че при криза разумният инвеститор излизал на кеш и ако трябва чакал няколко години преди пак да влезе.
Не ти правя комплимент а просто констатирам и съжалявам, че аз май малко поизбързах септември, като изтеглих кеша и влязох в БФБ-то... ама нейсе, в крайна сметка и "дългосрочните" са хора пък и всеки може да сбърка.
Успех на всички днесСофиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!
Коментар
-
SoKoLoV
http://www.investor.bg/news/article/101299/91.html
Я докторите по апокалиптика да кометират това.
Че и е дъгосрочно.Как бихте го кометирали д-ри.
ахахах
Коментар
-
Факушка,
аз съм от средата на 2006 на БФБ т.ч. няма да се спускам в подробности колко съм на печалба
Но ако сметнем колко пари съм имал преди 2 години (например май-юни 2008) сега съм на печалба от тази сумаколкото и да си мислиш че се хваля...а ако ги сметнем даже от преди 2 год и половина.... когато бяха едни от най-високите стойности и SOFIX се въртеше около 1800 до 1500... съм на незначителна загуба (около 15%-16%)... т.ч. в момента ми трябва ръст от около 20% и ще достигна най-добрите си времена
. А аз мисля че съвсем скоро този 20% ръст ще го имам... т.ч. си спа спокойно
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЧестито!
Пожелавам на всеки успехи като твоя (за печалбата).
Коректно ще бъде също така да кажеш и каква ти е печалбата за последните две години.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеА честито - Стоян Мавродиев е новият председател на КФНеееее Петре, така ни честитиш все този този гербер е първи брат'чед на половината форум!!!!!
Даваме му 100 дни както си му е ред и после ще коментираме!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеРазбира се че се оплесна ... както винаги неразбрал. В момента купувам по някой позиции и даже от ДАУ и ДАХ вкарвам на БФБ/за това може и да греша/.... ама със самовлюбен Нарцес какво му обясняваш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеВсички разбрахме, че ти като прочетеш нещо го вземаш за чиста монета.....ми много си зле, а относно август, септември и т.н......времето ще покаже
А такива като теб като продадат и обърнат плочата, са си типичните българи, за който има много поговорки, ама айде че много се отпеснах.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениес риск да те обидя но по голямо плямпало от теб няма...да кажем досадник и всезнайко...
Разбра ли твоят приятел от Карол какъв е ?
Даже и не можеш да прочетеш във профит че го водят за финансов анализатор....
А миналият август е изключение защото имахме спад при политическа конюктура ,която беше решена с еднопартиино правителство....ама много трябва да ти се обяснява а не си ми приоритет Спомен ще ти обясни за боновите книжки в Старозагорско и падащият Трасе....
Лек ден ...
А такива като теб като продадат и обърнат плочата, са си типичните българи, за който има много поговорки, ама айде че много се отпеснах.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеКолега, не стига че не ги разбир нещата, ама и плямпаш......помниш ли миналия август какво стана....по 5%, по 6% ръст, и т.н........айде със здраве....
А помня и много други августувски ръстове, тъй че не разчитай на това.....
Разбра ли твоят приятел от Карол какъв е ?
Даже и не можеш да прочетеш във профит че го водят за финансов анализатор....
А миналият август е изключение защото имахме спад при политическа конюктура ,която беше решена с еднопартиино правителство....ама много трябва да ти се обяснява а не си ми приоритет Спомен ще ти обясни за боновите книжки в Старозагорско и падащият Трасе....
Лек ден ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз си кеширам лихвата от банковия депозит всеки месец. По-реална печалба от това здраве му кажи!
Да си жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАко вярваш ,че след десетина ще се вдигне борсата и ССВ заедно с нея ....не, но ако мислиш че ни чака унищожителен август където ще има може би оборот от 10 к по цял ден ... по добре 5 стотинки сега отколкото минус 20 тогава....ако ти се наложи...
А помня и много други августувски ръстове, тъй че не разчитай на това.....Last edited by Han Krum; 16.06.2010, 16:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗначи викате да кешираме като ташуняка през 5 ст., та да ни е реална печалбатаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗначи викате да кешираме като ташуняка през 5 ст., та да ни е реална печалбата
Коментар
Коментар