If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Заглавието на статията, към която си постнал линк е:
БНБ контрира Яне Янев: "Няма банки, които са пред фалит"
Ти прочети ли какво си цитирал ...нещо да виждаш даже и в този цитат мнение за фалит или мое такова...
Престани да оказваш неуважение към събеседниците си с този шрифт .. не си мисли ,че като оптимист колегите ще застанат зад твоята простащина....
Спри се ,че нещата почват да отиват на лична основа .... нещо да съм цитирал за фалит или нещо друго или да защищавам подобно мнение . Ако продължиш в същият дух и с теб ще се носим форума и аз няма да съм виновен а защо викаш ,чувам те ....
Заглавието на статията, към която си постнал линк е:
БНБ контрира Яне Янев: "Няма банки, които са пред фалит"
Добре де Мече, Факи, ОК, ПК, Де Ниро, ФорексМистър, Дългосрочний и т.н и т.н.. Не само тези три банки ще фалират, но и всички банки ще фалират, държавата ще фалира, борда ще падне, всички компании на БФБ ще фалират, БФБ ще я закрият (и тя ще фалира), чака ни стагнация, инфлация, инфлуенца и кастрация, но това няма абсолютно никакво значение, защото бездруго междувременно ще измрем от глад и болести.
АМИ ВИЕ ЗАЩО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ТУК, КАТО СТЕ ТОЛКОВА НАЯСНО ?
Спри се ,че нещата почват да отиват на лична основа .... нещо да съм цитирал за фалит или нещо друго или да защищавам подобно мнение . Ако продължиш в същият дух и с теб ще се носим форума и аз няма да съм виновен а защо викаш ,чувам те ....
Добре де Мече, Факи, ОК, ПК, Де Ниро, ФорексМистър, Дългосрочний и т.н и т.н.. Не само тези три банки ще фалират, но и всички банки ще фалират, държавата ще фалира, борда ще падне, всички компании на БФБ ще фалират, БФБ ще я закрият (и тя ще фалира), чака ни стагнация, инфлация, инфлуенца и кастрация, но това няма абсолютно никакво значение, защото бездруго междувременно ще измрем от глад и болести.
АМИ ВИЕ ЗАЩО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ТУК, КАТО СТЕ ТОЛКОВА НАЯСНО ?
Айде моля ти се всичкото тръгна от няколко банки които решиха да играят мръсно и пуснаха слухове за ПИБ. И БНБ направи много добре като ги спря да си разиграват мръсната игра.
Сигурен ли си че имаш дори и минимални познания по финанси. Защото поне от постовете ти не остава и грам съмнение че си нямаш идея за какво говориш. Какъв дефицит това да е държавен бюджет, поради каква приина смяташ че е лошо когато една банка привлича пари от публиката.
Абе ти нормален ли си, ПИБ е частна банка и Искров и даде на "доверие" 1млрд държавни пари ей-така. Защо ли? Защото ПИБ се оказа със свалени гащи пред заплахата от фалит.
Сега хопа - другите банки и били виновни хехехехе!
Нямам си идея, ама никак. Ти като си имаш - я лустройствай, пък утре като изгърми - ще гледаш в стил "измаменото камилче".
Дефицит драгинко е понятие, това че в твоята глава то не съществува извън държавния бюджет е твой проблем. Смятам че е лошо когато една банка източва парите на вложителите, след което отново прикрива липсите с пари на данъкоплатците. Според теб хубаво ли е?
докато банки като ПИБ,КТБ (и донякъде ЦКБ) като дават кредит мислят като тарикати и играчи, останалите банки мислят как да изпълнят плана заложен им от мениджмънта, който не иска да си загуби премиалните.
много се изговори за БГ банките, но особено в кризата те доказаха, че са доста по хитри от големите имена в бизнеса
не е препоръка
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Знам и друго - че не ги спасяват под масата с пари на данъкоплатците. Ако за теб такава банка е читава - сложи си парите в нея
Колкото до това че дефицита и е бил в такива размери - прави си изводите сам къде са парите които е привлякла...
Айде моля ти се всичкото тръгна от няколко банки които решиха да играят мръсно и пуснаха слухове за ПИБ. И БНБ направи много добре като ги спря да си разиграват мръсната игра.
Сигурен ли си че имаш дори и минимални познания по финанси. Защото поне от постовете ти не остава и грам съмнение че си нямаш идея за какво говориш. Какъв дефицит това да е държавен бюджет, поради каква приина смяташ че е лошо когато една банка привлича пари от публиката.
Ако не знаеш банките работят с привлечен ресурс. Ако това е нещо ново за теб извинявай че ти разбивам илюзиите за икономиката.
Знам и друго - че не ги спасяват под масата с пари на данъкоплатците. Ако за теб такава банка е читава - сложи си парите в нея
Колкото до това че дефицита и е бил в такива размери - прави си изводите сам къде са парите които е привлякла...
Коментар