IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
    Коментар ли искаш ? Ми добре, от прочетеното единствения извод е - дупе да ти е яко до 2030-та После моооже и да ти просветне и да изплаваш поне от минусите
    Хахахахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
      http://www.investor.bg/news/article/101299/91.html

Я докторите по апокалиптика да кометират това.
      Че и е дъгосрочно.Как бихте го кометирали д-ри.
      ахахах
      Коментар ли искаш ? Ми добре, от прочетеното единствения извод е - дупе да ти е яко до 2030-та После моооже и да ти просветне и да изплаваш поне от минусите

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Аз си кеширам лихвата от банковия депозит всеки месец. По-реална печалба от това здраве му кажи!
        Първо, добро утро на всички.

Мастъре, чета тука една "инвеститорска библия" и пише, че при криза разумният инвеститор излизал на кеш и ако трябва чакал няколко години преди пак да влезе.
        Не ти правя комплимент а просто констатирам и съжалявам, че аз май малко поизбързах септември, като изтеглих кеша и влязох в БФБ-то ... ама нейсе, в крайна сметка и "дългосрочните" са хора пък и всеки може да сбърка.
        Успех на всички днес
        Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/101299/91.html

Я докторите по апокалиптика да кометират това.
          Че и е дъгосрочно.Как бихте го кометирали д-ри.
          ахахах

Коментар

• Факушка,
            аз съм от средата на 2006 на БФБ т.ч. няма да се спускам в подробности колко съм на печалба
            Но ако сметнем колко пари съм имал преди 2 години (например май-юни 2008) сега съм на печалба от тази сума колкото и да си мислиш че се хваля...а ако ги сметнем даже от преди 2 год и половина.... когато бяха едни от най-високите стойности и SOFIX се въртеше около 1800 до 1500... съм на незначителна загуба (около 15%-16%)... т.ч. в момента ми трябва ръст от около 20% и ще достигна най-добрите си времена . А аз мисля че съвсем скоро този 20% ръст ще го имам... т.ч. си спа спокойно

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Честито!
            Пожелавам на всеки успехи като твоя (за печалбата).
            Коректно ще бъде също така да кажеш и каква ти е печалбата за последните две години.
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
              А честито - Стоян Мавродиев е новият председател на КФН
              еееее Петре, така ни честитиш все този този гербер е първи брат'чед на половината форум!!!!!
              Даваме му 100 дни както си му е ред и после ще коментираме!!!!

Коментар

• Всички във форума за разбирачи, само не знам кога успяват да търгуват и анализират като постоянно са тук. Знам ли, видните портфолио манагери имат и по няколко анализаторчета, които по цял ден четат и снасят.
                if u don't know...now u know

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                  Разбира се че се оплесна ... както винаги неразбрал. В момента купувам по някой позиции и даже от ДАУ и ДАХ вкарвам на БФБ/за това може и да греша/.... ама със самовлюбен Нарцес какво му обясняваш....
                  Че Хана е разбирач...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    Всички разбрахме, че ти като прочетеш нещо го вземаш за чиста монета.....ми много си зле, а относно август, септември и т.н......времето ще покаже
                    А такива като теб като продадат и обърнат плочата, са си типичните българи, за който има много поговорки, ама айде че много се отпеснах.....
                    Разбира се че се оплесна ... както винаги неразбрал. В момента купувам по някой позиции и даже от ДАУ и ДАХ вкарвам на БФБ/за това може и да греша/.... ама със самовлюбен Нарцес какво му обясняваш....

Коментар

с риск да те обидя но по голямо плямпало от теб няма...да кажем досадник и всезнайко...
                      Разбра ли твоят приятел от Карол какъв е ?
                      Даже и не можеш да прочетеш във профит че го водят за финансов анализатор....
                      А миналият август е изключение защото имахме спад при политическа конюктура ,която беше решена с еднопартиино правителство....ама много трябва да ти се обяснява а не си ми приоритет Спомен ще ти обясни за боновите книжки в Старозагорско и падащият Трасе....
                      Лек ден ...
                      Всички разбрахме, че ти като прочетеш нещо го вземаш за чиста монета.....ми много си зле, а относно август, септември и т.н......времето ще покаже
                      А такива като теб като продадат и обърнат плочата, са си типичните българи, за който има много поговорки, ама айде че много се отпеснах.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        Колега, не стига че не ги разбир нещата, ама и плямпаш......помниш ли миналия август какво стана....по 5%, по 6% ръст, и т.н........айде със здраве....
                        А помня и много други августувски ръстове, тъй че не разчитай на това.....
                        с риск да те обидя но по голямо плямпало от теб няма...да кажем досадник и всезнайко...
                        Разбра ли твоят приятел от Карол какъв е ?
                        Даже и не можеш да прочетеш във профит че го водят за финансов анализатор....
                        А миналият август е изключение защото имахме спад при политическа конюктура ,която беше решена с еднопартиино правителство....ама много трябва да ти се обяснява а не си ми приоритет Спомен ще ти обясни за боновите книжки в Старозагорско и падащият Трасе....
                        Лек ден ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Аз си кеширам лихвата от банковия депозит всеки месец. По-реална печалба от това здраве му кажи!
                          Уважаеми господин Forex Master.
                          Да си жив и здрав!

Коментар

Ако вярваш ,че след десетина ще се вдигне борсата и ССВ заедно с нея ....не, но ако мислиш че ни чака унищожителен август където ще има може би оборот от 10 к по цял ден ... по добре 5 стотинки сега отколкото минус 20 тогава....ако ти се наложи...
                            Колега, не стига че не ги разбир нещата, ама и плямпаш......помниш ли миналия август какво стана....по 5%, по 6% ръст, и т.н........айде със здраве....
                            А помня и много други августувски ръстове, тъй че не разчитай на това.....
                            Last edited by Han Krum; 16.06.2010, 16:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Значи викате да кешираме като ташуняка през 5 ст., та да ни е реална печалбата
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Значи викате да кешираме като ташуняка през 5 ст., та да ни е реална печалбата
                                Ако вярваш ,че след десетина ще се вдигне борсата и ССВ заедно с нея ....не, но ако мислиш че ни чака унищожителен август където ще има може би оборот от 10 к по цял ден ... по добре 5 стотинки сега отколкото минус 20 тогава....ако ти се наложи...

Коментар

Working...
                                X