Първоначално изпратено от meche_cveti93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеТи не си ли от Женски род (пол)???
Не знаех, че си вещт по всички въпроси.Last edited by dessi_georgieva; 10.12.2010, 09:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениещом бат' Пешо е на борда компанията е готова и може да потегляме за 400
тъкно се бях загрижил, че само оптимисти се сбрахме , а това както всички знаем не е добре
петре (алън),
ти си нашето спасение
алелуя и .... наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеКакво ти е мнението сега за Монбат и Първа Инвестиционна?
Виждаш ли нещо което да катализира възстановяването на икономиката през следващата година? Предполагам не си забелязал повишените такси , национализацията на ППФ, резерва на НЗОК, а сега се оглеждат да прилапат и сребърният фонд ! Все "чудесни" новини. Да не говорим за липсата на визия на това правителство за излизане от кризата. А за скандалите които се вихрят ежедневно, дори не си струва да говорим. Тези неща мислиш ли че привличат външни инвеститори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениечудесни.....тъкмо за нашиване на ДОНОРИ .... сега е моментът ....точно сега..... купувай
Коментар
-
SoKoLoV
Петъре,това си го изтървал:
http://www.investor.bg/news/article/109503/332.html
Ам,то са те изтървали отвсякъде,нормално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеПо кои точно позиции излизат добри новини? Явно аз нещо съм пропуснал?
П.С. - моля само с аргументи, а не общи приказки.
Чета те тук по някакви сайтове препоръчваш злато - не си ли малко закъснял?!?!? Е нема нищо той Милен Цветков може да ти поверва и да си купи - а ама той май напусна твоя продукт - нямаше парички да му плащаш май?
Жив и здрав и гледай по-ведро!
Коментар
-
Първоначално изпратено от audifan Разгледай мнениеАлун,ти си пълен рапон.Като удвоиме парите ти пак ше гледаш тъпо.Po Trace и Алум как са новините?чудесни.....тъкмо за нашиване на ДОНОРИ .... сега е моментът ....точно сега..... купувай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЗащо използваш едновременно единствено и множествено число в едно изречение?
Вторият, който ще гледА
или
Вторият, които ще гледаТ
избери си едно от двете, че стават обърквания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАаа, свикнал съм им последните месеци. Все нещо хубаво щяло да става, ама дори и на принципа "тука има-тука нема", пак не им се сучват нещата.
Говорят за БФБ, но трябва да мислят задгранично какво става и тогава да си пишат и публикуват домашното.
Лошото за тях е, че само и само да си изпълнят PR графика (поне една прогноза на тримесечие), така олекват, че когато настъпят по-добри времена ще са изхабени и никой няма да им вярва (дава доверително пари).
По-добре да си мълчат известно време и занимават с други неща - примерно с таксиметрова дейност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСъгласен съм с Деси! Нали знаеш че при нас нещата стават все с много мъки и бавно. Важното е че започнаха да излизат доста добри новини по част от позициите, така че ще гледаме мача!
П.С. - моля само с аргументи, а не общи приказки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеПо принцип съм оптимист, надявах се септември, октомври, ноември, а чак сега декември се случва това, което лично аз очаквах да стане септември. Мисля , че който купил евтино купил, сега ръста няма кой да го спре- трябва да наваксаме и изоставането спрямо другите пазари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеИма три вида оптимисти...
Първият който ще купуват защото цените са добри и има други като тях който купуват ....
Вторият който ще гледат и ще се молят някой друг да купуват за да стигнат акциите им прилична цена ..
Третият вид ще продават ....за да станат следващите песимисти
Аз съм по скоро първият .... ти от кой си...
Вторият, който ще гледА
или
Вторият, които ще гледаТ
избери си едно от двете, че стават обърквания.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар