IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    проблема е,че сме доста оптимистите
    Има три вида оптимисти...
    Първият който ще купуват защото цените са добри и има други като тях който купуват ....
    Вторият който ще гледат и ще се молят някой друг да купуват за да стигнат акциите им прилична цена ..
    Третият вид ще продават ....за да станат следващите песимисти
    Аз съм по скоро първият .... ти от кой си...
    Last edited by meche_cveti93; 09.12.2010, 20:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Хе-хе, аноне, и ти ли Бруте се изприщваш от позитивни новини
      Ааа, свикнал съм им последните месеци. Все нещо хубаво щяло да става, ама дори и на принципа "тука има-тука нема", пак не им се сучват нещата.
      Говорят за БФБ, но трябва да мислят задгранично какво става и тогава да си пишат и публикуват домашното.
      Лошото за тях е, че само и само да си изпълнят PR графика (поне една прогноза на тримесечие), така олекват, че когато настъпят по-добри времена ще са изхабени и никой няма да им вярва (дава доверително пари).
      По-добре да си мълчат известно време и занимават с други неща - примерно с таксиметрова дейност.

Коментар

• проблема е,че сме доста оптимистите
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          По принцип съм оптимист, надявах се септември, октомври, ноември, а чак сега декември се случва това, което лично аз очаквах да стане септември. Мисля , че който купил евтино купил, сега ръста няма кой да го спре- трябва да наваксаме и изоставането спрямо другите пазари.
          Съгласен съм с Деси! Нали знаеш че при нас нещата стават все с много мъки и бавно . Важното е че започнаха да излизат доста добри новини по част от позициите, така че ще гледаме мача!

Коментар

• По принцип съм оптимист, надявах се септември, октомври, ноември, а чак сега декември се случва това, което лично аз очаквах да стане септември. Мисля , че който купил евтино купил, сега ръста няма кой да го спре- трябва да наваксаме и изоставането спрямо другите пазари.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
              Сашо е готин, но няма как да направиш правилен извод при грешни предположения.
              Верно става много смешно... Че прогнозите му за нищо не стават се видя.
              Едниственото за което мога да го поздравя за куража да даде мнението си за пазара. Защото иначе е пълно с пишман анализатори, фондове, пф-та и други подобни, дето са се скрили в миша дупка от има - няма 3 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Днес ще взема да обърна гарда от умерен песимист да стана умерен оптимист за акциите на БФБ..... през този месец.Хайде при
                Петрол и Тютюните където е отдавна и е ясен за какво е щурма ,но при ВАСВ, ФИБ,Евроинс , подопечните на бай Колю и още няколко позиции почва раздвижване ...
                Сложи и TRACE .
                може да е банално но от днес не знам защо / само не от ТА / ставам лек оптимист по позицията .
                п.п.
                притежавам акции в дружеството

Коментар

• Сашо е готин, но няма как да направиш правилен извод при грешни предположения.
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                    не е препоръка, Бат Сали отново в акция:

Ал. Николов: Перспективата пред SOFIX не е оптимистична

08 Декември 2010 | 14:00
                    Регионалните пазари от Източна Европа се представиха смесено през ноември, каквото е поведението им и от началото на годината. Сред отличилите се в положителна посока са Русия, Украйна, Турция, Полша, докато БФБ-София е сред най-зле представящият се пазар. Това обобщение е на Александър Николов, портфейлен мениджър в Карол Капитал Мениджмънт, в редовния си месечен коментар за състоянието на световните и регионални пазари.

„Руският индекс MICEX, след като се държа много добре по време на неблагоприятните за глобалните пазари месеци юли и август, през октомври изостана със сравнително скромно поскъпване (спрямо другите пазари), то сега наблюдаваме изключително силно представяне на руския пазар както през ноември, така и през първите дни на декември", посочи Александър Николов.
                    "Ал. Николов: SOFIX към 600/650 в следващите месеци"
                    15 Март 2010 | 12:07 . Тоя човек просто незнае какво да говори, и се надявава поне 1 път да нацели.

Коментар

• Днес беше една хубава сесия на БФБ!
                      Той Декември е вече долу-горе ясен. Въпроса е след НГ каква ще е играта.

Колкото до прогнозите на Сашо Николов, нали по едно време беше писал - Силен ръст на Софикс рано или късно през 2010. Нещо обаче пак обърна плочата без да дава обяснение за провалената стара прогноза!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Днес ще взема да обърна гарда от умерен песимист да стана умерен оптимист за акциите на БФБ..... през този месец.Хайде при
                        Петрол и Тютюните където е отдавна и е ясен за какво е щурма ,но при ВАСВ, ФИБ,Евроинс , подопечните на бай Колю и още няколко позиции почва раздвижване ...
                        Тогава би трябвало да си смениш ника на biche_cveti93
                        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Днес ще взема да обърна гарда от умерен песимист да стана умерен оптимист за акциите на БФБ..... през този месец.Хайде при

Коментар

• http://english.capital.gr/charts/sto...9&ed=9/12/2010

Изглежда ли ви сходна с графикатаа софикс. Та с тези борси имаме силна корелация

Коментар

• не е препоръка, Бат Сали отново в акция:

Ал. Николов: Перспективата пред SOFIX не е оптимистична

08 Декември 2010 | 14:00
                              Регионалните пазари от Източна Европа се представиха смесено през ноември, каквото е поведението им и от началото на годината. Сред отличилите се в положителна посока са Русия, Украйна, Турция, Полша, докато БФБ-София е сред най-зле представящият се пазар. Това обобщение е на Александър Николов, портфейлен мениджър в Карол Капитал Мениджмънт, в редовния си месечен коментар за състоянието на световните и регионални пазари.

„Руският индекс MICEX, след като се държа много добре по време на неблагоприятните за глобалните пазари месеци юли и август, през октомври изостана със сравнително скромно поскъпване (спрямо другите пазари), то сега наблюдаваме изключително силно представяне на руския пазар както през ноември, така и през първите дни на декември", посочи Александър Николов.
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Кой ще се смее последен!?

http://borsite.net/archives/211

Коментар

Working...
                                X