IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Ти ще ме накараш да уважавам Столипиново. За втори път днес съм съгласен с теб
    -----------------------------------
    Постингите на някои потребители се филтрират от специален скрипт за да не им чета глупостите
    а ти вземи и си оправи скрипта, че нещо много си взел да ме четеш в последно време

и какво общо имам аз със столипиново като живея на другия край на града до гребната база???

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
      мечия пазар свърши още преди 2 години когато пеньо-споменЪ при софикс 258 написа: "Че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма.", но те двамата още не са го разбрали защото чакат някъде да го прочетат...

а как цветанка да го прочете като онзи ден пак ме пита лични да й дам линкове за световните борси и икономически сайтове /защото са й преинсталирали компютъра и ги загубила/ и не знаела сега къде да гледа ................. явно, че от две години не знае къде да гледа горката
      Ти ще ме накараш да уважавам Столипиново. За втори път днес съм съгласен с теб
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        мече, мечият пазар свърши ти ако чакаш блумбърг да те информира...
        мечия пазар свърши още преди 2 години когато пеньо-споменЪ при софикс 258 написа: "Че ще има слизане до 200, според мен две мнения по въпроса няма.", но те двамата още не са го разбрали защото чакат някъде да го прочетат...

а как цветанка да го прочете като онзи ден пак ме пита лични да й дам линкове за световните борси и икономически сайтове /защото са й преинсталирали компютъра и ги загубила/ и не знаела сега къде да гледа ................. явно, че от две години не знае къде да гледа горката

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Има ги ,но аз ги слагам при тези ... непродалите . Защото при мечи пазар и падаща борса все едно наливаш в каца без дъно ....само ти пада средната
          мече, мечият пазар свърши ти ако чакаш блумбърг да те информира...

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
            Къде го този мечи пазар?
            На Балканският полостров ... потърси статията от Блумбърг...в началото на годината.

Коментар

Има ги ,но аз ги слагам при тези ... непродалите . Защото при мечи пазар и падаща борса все едно наливаш в каца без дъно ....само ти пада средната
              Къде го този мечи пазар?
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                цветанке, има и шеста категория които имат постоянни високи доходи и всеки месец инвестират равномерно

Коментар

• Опита учи и всеки си знае, но аз пр5едпочитам акции на коректни мажоритари

Коментар

На посочените по горе акции ... продадохме на Нова година и за Доверие ако не е някой пенсионер няма кой да купи ил продаде...
                    Капитал - Алианц около 4..
                    Стара планина - един се напиня с по 2 К.....
                    Петрол- до приватизацията или до другата година ще пада...
                    Всяко начало си има и край

Коментар

Мойто мнение е близко до твоето...
                      Първите са излезнали и търсят сигнали че маркета ще обърне а дотогава са на влог ,ДАУ и ДАХ.....
                      Вторите са изцяла в акции от три години и чакат добри години ...
                      Третите спекулират на БФБ през 10-15 % за да са в час в движенията и позициите
                      Четвъртите са на ДАХ и ДАУ и Софикс и Форекс и прехвърлят капитали в зависимост от ситуацията ....
                      Петите са новобранците с касмета на новобранеца.....
                      цветанке, има и шеста категория които имат постоянни високи доходи и всеки месец инвестират равномерно

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        кое търсене?
                        На посочените по горе акции ... продадохме на Нова година и за Доверие ако не е някой пенсионер няма кой да купи ил продаде...
                        Капитал - Алианц около 4..
                        Стара планина - един се напиня с по 2 К.....
                        Петрол- до приватизацията или до другата година ще пада...

Коментар

• Има закъсняли и изостанали, но това са мнения които струват пари

Коментар

• колеги,
                            не знам за вас, но аз с риск да изпусна някой лев разкеших спекулантските позиции и наблягам на няколко дружества (5) бай'н холд стратегия с хоризонт 2013-2015 година.
                            Преди гледах по-краткосрочно на нещата, но сега имам чуството, че трябва да купуват подценени или недооценени компании с потенциал за ръст при едно благоприятно развитие на БГ икономиката ... което според мен предстои.

поздрави и успех на всички
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И ГАГБТ,МДИКА,СОФКОМ, ЦЕНХЛ- Добрите компании се отплащат

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
                                БТХ, СОФБТ, БЛАБТ- Все по добре са о депозитите
                                Софбт- от 14 лв.
                                Блабт- 28 лв.
                                БТН - 13 лв.
                                Лошото е че качването вече е изчерпато и зависи от странични факгори....търсят се новите ракети.

Коментар

X