IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram
    който пълни напоследък ще се пенсионира така

Пред мацките предпочитам оная с косата.Тя може и да те пожали за известно време.При красавиците прошка няма.

Коментар

• Shemata, всеки си страда по свой начин...
      Гаки е избрал творческия - в едната ръка държи чаша с питие, в другата нож, а на масата се търкаля кърваво ухо....
      На Гаки, не можеш да се сърдиш - той е изпълнен с позитивизъм творец !!!!!(особенно след оная с косата....брррррр) и аз му пожелавам следващата снимка с мацките да е неговата !!!

Коментар

• Re: ЛУК & Пепи

Gaki,

стига вече глупости!

[quote="Gaki"]Синоптиците очакват дъждовно време през следващите дни.
        [quote]
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ...това добре, само до тук да не стигнат!
          自由西藏

Коментар

• който пълни напоследък ще се пенсионира така

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ЛУК & Пепи

Синоптиците очакват дъждовно време през следващите дни.

Коментар

• Не вярвате, защото не купуват вашите изтърбуш.ни компании. Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                  Някои от институционалните се завръщат на пазара, но пазаруват отбрани компании.
                  ...дълъг, все ще те питам, сам ли си избра тоя прякор...опаа, ник исках да кажа или некой "френд" ти помогна!
                  自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                    Първоначално изпратено от дългосрочен
                    Някои от институционалните се завръщат на пазара, но пазаруват отбрани компании.
                    сигурно визираш обратното на твоите хора

другите пазарят акции на цкб,пиб...
                    Поредния бисер на дългосрочния - дневен оборот от 1К и 2К акции Као и Енемона са на институционални :lol: ми те живи да ги оплачеш тия институции бе

Коментар

Кои са тези някои ??

Коментар

Господ може и да ти прости защото незнаеш какво говориш. Но св.Нагъзаки не прощава на такива като теб.

Коментар

сигурно визираш обратното на твоите хора

другите пазарят акции на цкб,пиб...
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Някои от институционалните се завръщат на пазара, но пазаруват отбрани компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                              Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                              Мисля, че няма да им се отвори парашута на хедж-фондовете. Европа видя нагледно от щатите, какъв е по-правилния вариант.
                              ...
                              Ами не знам какво е видяла Европа - например Щатите затвориха проблемните си банки (и продължават) а не съм чул някой да каже нещо лошо за банка в Европа - всичките с мед да ги намажеш...
                              Абе може доста неща да се кажат - но дори и факта че САЩ са една държава а ЕС - не, накланя везните некъм скептицизъм.
                              Не се знае, някога (не много отдавна) и щатите не са били една държава. Може пък точно кризата да принуди Европа да втвърди и унифицира икономическите норми и закони за всички еднакво. Така, че накрая може да се окаже, че злото е свършило полезна работа. Не става за 1 ден естествено.

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                                Мисля, че няма да им се отвори парашута на хедж-фондовете. Европа видя нагледно от щатите, какъв е по-правилния вариант.
                                ...
                                Ами не знам какво е видяла Европа - например Щатите затвориха проблемните си банки (и продължават) а не съм чул някой да каже нещо лошо за банка в Европа - всичките с мед да ги намажеш...
                                Абе може доста неща да се кажат - но дори и факта че САЩ са една държава а ЕС - не, накланя везните некъм скептицизъм.

Коментар

Working...
                                X