IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пепи & Люк

Ехехебеееее,с ЛУК добре ви подредихме.Нале?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
      Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
      Хедж фондове залагат срещу спасителния план за еврозоната

http://www.investor.bg/?cat=6&id=98348
      Бахти и буклуците. Няма ли, кой да спре тази безобразна спекула ???
      Е постъпват прагматично. Емоциите както се вижда тук, на бефебе не вършат работа.

А и мислиш ли че този план ще заработи ефективно?
      Мисля, че няма да им се отвори парашута на хедж-фондовете. Европа видя нагледно от щатите, какъв е по-правилния вариант. (Онези буклуци са избрали по-малкото зло + урока 1929) Така, че щом Европа е казала "А", няма как да не каже и "Б". На всеки що-годе му е ясно, че обръщане на алтернативите ще е с многократно по-голяма загуба. т.е. безсмислено, а "националните" капитали (особено държавите в съюза) в този глобален свят са навсякъде и няма как да не пострада някой много по-малко от друг, така, че ако се налага, ще се наливат пари, за да не стане по-лошо. Естествено, че планът ще успее, е да, сега се вихри безобразна спекула и според мен, повече заради нея са проблемите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
        Хедж фондове залагат срещу спасителния план за еврозоната

Е постъпват прагматично. Емоциите както се вижда тук, на бефебе не вършат работа.

А и мислиш ли че този план ще заработи ефективно?

Коментар

• Хедж фондове залагат срещу спасителния план за еврозоната

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
            Първоначално изпратено от Императорът
            Първоначално изпратено от bertram
            импа е прав,
            бърза работа нямаме, а ако успеем да купим още под 400 няма да е зле.
            сега ще кажете,че сме развели белия флаг... не сме, но като няма уп поне да има пълнене. Който има постоянни доходи и свободен кеш няма от какво да се оплаква.

успех
            Ами така е - който иска бръзи печалби - 100% да направи за 3 месеца - да му мисли - мене ми харесва да поседи борсата на ниски нива повечко време :-)
            аз предпочитам да иде на 750 там да се разтоваря и да на'тваря каруцата на 300
            ама де такава примоция
            E-e-e - ти пък сега - чак толко есктри... ;-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Първоначално изпратено от Императорът
              импа е прав,
              сега ще кажете,че сме развели белия флаг... не сме, но като няма уп поне да има пълнене. Който има постоянни доходи и свободен кеш няма от какво да се оплаква.

успех
              Ами така е - който иска бръзи печалби - 100% да направи за 3 месеца - да му мисли - мене ми харесва да поседи борсата на ниски нива повечко време :-)
              ама де такава примоция
              много е лесно - ползвай машина на времето....върни година и половина, изчакай няколко месеца...някой го направиха - познавам такива..за съжаление аз не съм от тях :-) аз съм алчен - чакам голямата паника :-)
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Кой беше казал, че няма корелация на БФБ с Дакс и Дау ?

Ето, че поне отвреме - навреме има корелация

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  импа е прав,

успех
                  ама де такава примоция
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man
                    By the pricking of my thumbs, something wicked this way comes.
                    wicked indeed... forum guys have blisters on their fingers from scratchin' their balls
                    if u don't know...now u know

Коментар

импа е прав,

успех

Коментар

• Абе Софикса надолу, но търговията поне живна!
                        На с КАО за два дни завъртях едни 5К и прибрах 12,8% чиста доходност. За два дни, а депозит мастъра ще я чака тая доходност 2 години!
                        Ама то не е за всеки тая работа, особено за препатили и фалирали форексчии

Коментар

• импа е прав,

успех
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Първоначално изпратено от Forex Master
                            Днес софикс е доста секси!
                            Аферим - това е умна приказка.

Да не мръда над 400 поне още година - после ще съм капитан на кораб не, ми адмирал на армада - не, ами направо Император на Полинезия, Меланезия и Микронезия и на 2/3 от Индонезия, плюс половината Уелс... ;-)

Сериозн - аз - доволен и не бръзам да върви нагоре Борсата - нека компаниите ми се развиват все така и все по-добри отчети да вадят, пък акциите ако ще още да падат - Р/Е 1.08 ми звучи ного добре за пазаруване ;-)
                            Направо директор си, Импе. На водопад

Коментар

• Аз позаредих днес пък каквото такова
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                                Купувам Севто, на 50, 60 и 70 стинки, ако има желаещи - моля... да заповядат, все ще се споразумеем )))
                                Аз давам 80 стинки ;-)

Коментар

Working...
                                X