If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бахти и буклуците. Няма ли, кой да спре тази безобразна спекула ???
Е постъпват прагматично. Емоциите както се вижда тук, на бефебе не вършат работа.
А и мислиш ли че този план ще заработи ефективно?
Мисля, че няма да им се отвори парашута на хедж-фондовете. Европа видя нагледно от щатите, какъв е по-правилния вариант. (Онези буклуци са избрали по-малкото зло + урока 1929) Така, че щом Европа е казала "А", няма как да не каже и "Б". На всеки що-годе му е ясно, че обръщане на алтернативите ще е с многократно по-голяма загуба. т.е. безсмислено, а "националните" капитали (особено държавите в съюза) в този глобален свят са навсякъде и няма как да не пострада някой много по-малко от друг, така, че ако се налага, ще се наливат пари, за да не стане по-лошо. Естествено, че планът ще успее, е да, сега се вихри безобразна спекула и според мен, повече заради нея са проблемите.
импа е прав,
бърза работа нямаме, а ако успеем да купим още под 400 няма да е зле.
сега ще кажете,че сме развели белия флаг... не сме, но като няма уп поне да има пълнене. Който има постоянни доходи и свободен кеш няма от какво да се оплаква.
успех
Ами така е - който иска бръзи печалби - 100% да направи за 3 месеца - да му мисли - мене ми харесва да поседи борсата на ниски нива повечко време :-)
аз предпочитам да иде на 750 там да се разтоваря и да на'тваря каруцата на 300
ама де такава примоция
E-e-e - ти пък сега - чак толко есктри... ;-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
импа е прав,
сега ще кажете,че сме развели белия флаг... не сме, но като няма уп поне да има пълнене. Който има постоянни доходи и свободен кеш няма от какво да се оплаква.
успех
Ами така е - който иска бръзи печалби - 100% да направи за 3 месеца - да му мисли - мене ми харесва да поседи борсата на ниски нива повечко време :-)
ама де такава примоция
много е лесно - ползвай машина на времето....върни година и половина, изчакай няколко месеца...някой го направиха - познавам такива..за съжаление аз не съм от тях :-) аз съм алчен - чакам голямата паника :-)
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
импа е прав,
успех
ама де такава примоция
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
импа е прав,
успех
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Абе Софикса надолу, но търговията поне живна!
На с КАО за два дни завъртях едни 5К и прибрах 12,8% чиста доходност. За два дни, а депозит мастъра ще я чака тая доходност 2 години!
Ама то не е за всеки тая работа, особено за препатили и фалирали форексчии
импа е прав,
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Да не мръда над 400 поне още година - после ще съм капитан на кораб не, ми адмирал на армада - не, ами направо Император на Полинезия, Меланезия и Микронезия и на 2/3 от Индонезия, плюс половината Уелс... ;-)
Сериозн - аз - доволен и не бръзам да върви нагоре Борсата - нека компаниите ми се развиват все така и все по-добри отчети да вадят, пък акциите ако ще още да падат - Р/Е 1.08 ми звучи ного добре за пазаруване ;-)
Коментар