Първоначално изпратено от Tiki Man
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаНещо все ми се върти в главата докато си пуша лулата.Дали оня ден не докоснахме близо дънотоЩе видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаПървоначално изпратено от bertramдебнещия,
гроздето е кисело...не ти трябва ..бегай бегай
Ами много е кисело гроздето, ама в случая за ваше съжаление е наистина. Даже го няма, стоите и гледате обрани изсъхнали лозници и току няма няма някой пусне тема "Помагайте, разорих се".
Мойта пи*ка не знам що толкова много ви интересува, явно сте любопитни или пък имате някакви травми по темата. А, убеждавайте си се как красавиците за таралеж в гащите и не ми обръщайте внимание.
Влизам да видя само колко от старите наивници продължават да затъват.
лъв ис ин ди еър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаНещо все ми се върти в главата докато си пуша лулата.Дали оня ден не докоснахме близо дънотоЩе видим
Шегувам се, разбира се! Дано си прав! Успешна търговия"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramдебнещия,
гроздето е кисело...не ти трябва ..бегай бегай
Ами много е кисело гроздето, ама в случая за ваше съжаление е наистина. Даже го няма, стоите и гледате обрани изсъхнали лозници и току няма няма някой пусне тема "Помагайте, разорих се".
Мойта пи*ка не знам що толкова много ви интересува, явно сте любопитни или пък имате някакви травми по темата. А, убеждавайте си се как красавиците за таралеж в гащите и не ми обръщайте внимание.
Влизам да видя само колко от старите наивници продължават да затъват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от bertramкойто пълни напоследък ще се пенсионира така
Че сте балъци с парите си тая тема ме е убедила стократно... Ама не вярвах, че сте такива балъци и в живота. Един мъж, ако не може да свали "красавица", така, че да и развинти главата и тя да не знае къде се намира, значи е пълна отрепка, от мен да го знаеш. Ако в това не можеш да успееш, дето ти е дадено от господ по подразбиране, значи вероятно си пълен фейл и в другите отношения.
Коментар
Коментар