Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа се надяваме на липсата на присъствието му за 1 месец...още днес или утре може да вземе пак да приказва за депозити
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНямаш пропуск.По достойнство зае овакантеното място на Арпаджиков като водещ селски дидиот.
Фатмашки истории.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКато вземе да пада скоро и пак ще се появи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеМисля, че нивата на подкрепа ще са на около SOFIX 415-417, ако ги пробием оттласкането нагоре ще е доста по трудно.
Следя с интерес движението. Успех на всички.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеДали ще си изкярил ако след 6 месеца храните са поскъпнали с 50%, а дизелът на бензиностанцията е 3 лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГледам че преди някой и друг час тук се е снимало предаването "Ясновидци".
4-5 лузъри са се вживявали в ролята на шамани.
Та за утре: Три без коз!
Ралито започва.
И наричаш другите лузъри,шамани и ясновидци?
Хахахахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнението бъзика не става с всеки. пусни ми поркето и ми гледай сеира
при лошите кредити се наблюдава забавяне на темповете на нарастване. иначе голям натиск има за раздаване на нови кредити в доста от банките, само дето липсват качествените клиенти. положителното е, че вече почнаха да падат лихвите и то не символично, а с по 1-1,5%.
за пазара - според мен още не е дошло времето за инвестиране, иначе става за спекулиране с 20 - тина % от портфейла. аз от седмица съм на кеш и се радвам на прибраната печалбица
Сигурен съм, че не греша.
Коментар
Коментар