IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! 0.1

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    съмнявам се още днес или утре може да вземе пак да приказва за депозити
    Там ги лапа тлъсти.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Да се надяваме на липсата на присъствието му за 1 месец...
      съмнявам се още днес или утре може да вземе пак да приказва за депозити

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Нямаш пропуск.По достойнство зае овакантеното място на Арпаджиков като водещ селски дидиот.
        NO COMMENT!
        Фатмашки истории.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Като вземе да пада скоро и пак ще се появи.
          Да се надяваме на липсата на присъствието му за 1 месец...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
            Мисля, че нивата на подкрепа ще са на около SOFIX 415-417, ако ги пробием оттласкането нагоре ще е доста по трудно.
            Не ги пробихме нивата засега. Днес ръста е доста силен, към момента е 1.80%, което е доста позитивен сигнал. Скокът е доста добър, след вчерашната отрицателна сесия. Ако продължим в същия дух, ще е видно, че корекцията е доста кратка, което е типичен мечи капан.

Следя с интерес движението. Успех на всички.
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Като вземе да пада скоро и пак ще се появи.

Коментар

• Абе къде се скри трол мастъра? Да не хукна да разваля депозита!?

Коментар

• И квоооо, мълчим и се кръстим.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                    Дали ще си изкярил ако след 6 месеца храните са поскъпнали с 50%, а дизелът на бензиностанцията е 3 лв?
                    Честно да ти кажа ако имах свободни средства нямаше да се замисля!Имам акции а също така и депозити!

Коментар

• Седем без коз!
                      Желаещи за контра?

Коментар

• Едва ли

Коментар

• Днес сме нагоре! UP 600 !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Гледам че преди някой и друг час тук се е снимало предаването "Ясновидци".
                            4-5 лузъри са се вживявали в ролята на шамани.

Та за утре: Три без коз!
                            Ралито започва.
                            Викаш - след 3 поредни издънки барем на четвъртия път ти провърви?
                            И наричаш другите лузъри,шамани и ясновидци?

Хахахахахаха

Коментар

• Гледам че преди някой и друг час тук се е снимало предаването "Ясновидци".
                              4-5 лузъри са се вживявали в ролята на шамани.

Та за утре: Три без коз!
                              Ралито започва.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                                то бъзика не става с всеки. пусни ми поркето и ми гледай сеира
                                при лошите кредити се наблюдава забавяне на темповете на нарастване. иначе голям натиск има за раздаване на нови кредити в доста от банките, само дето липсват качествените клиенти. положителното е, че вече почнаха да падат лихвите и то не символично, а с по 1-1,5%.
                                за пазара - според мен още не е дошло времето за инвестиране, иначе става за спекулиране с 20 - тина % от портфейла. аз от седмица съм на кеш и се радвам на прибраната печалбица
                                Браво Споменчо, продал си на върха, като преди това 100% си купил на дъното.
                                Сигурен съм, че не греша.

Коментар

Working...
                                X