IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    здравей Чичо ,
    Ако самурайте не измислят нещо,утре ДАХ е зелен , Щатите на 60 % също... но у нас сигурно прибирането на печалби ще продължи...
    Дано да не подминем -10%...От прибиране на печалби да не минем към прибиране на загуби...

Коментар

• Другата седмица е от три дни и ако не се задействат фондовете за края на месеца ще се задействат други ,кой за парички ,кой ще
      закрива позиция заради времевият интервал...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        соколе, соколе, и майтапа ти като останалото....

Ако цената на петрола продължава да пада, може и да позеленеем утре...
        здравей Чичо ,
        Ако самурайте не измислят нещо,утре ДАХ е зелен , Щатите на 60 % също... но у нас сигурно прибирането на печалби ще продължи...

Коментар

• соколе, соколе, и майтапа ти като останалото....

Ако цената на петрола продължава да пада, може и да позеленеем утре...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Oooo споменъ, марха ба !!!. Киро не е объркал нищо. По това време на деня всичко е точ и на място. Я кажи накъде ще е пазара. как са лошите кредити. изобщо - избъзикай ни с някой мурафет !
            то бъзика не става с всеки. пусни ми поркето и ми гледай сеира
            при лошите кредити се наблюдава забавяне на темповете на нарастване. иначе голям натиск има за раздаване на нови кредити в доста от банките, само дето липсват качествените клиенти. положителното е, че вече почнаха да падат лихвите и то не символично, а с по 1-1,5%.
            за пазара - според мен още не е дошло времето за инвестиране, иначе става за спекулиране с 20 - тина % от портфейла. аз от седмица съм на кеш и се радвам на прибраната печалбица

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
              Кирчас, май обърка темите
              Oooo споменъ, марха ба !!!. Киро не е объркал нищо. По това време на деня всичко е точ и на място. Я кажи накъде ще е пазара. как са лошите кредити. изобщо - избъзикай ни с някой мурафет !
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                Дали ще си изкярил ако след 6 месеца храните са поскъпнали с 50%, а дизелът на бензиностанцията е 3 лв?
                и какво да направи според теб? да накупи 1000 луканки, 5 тенекии сирене и два варела нафта ли? ааа, извинявай - сигурно трябва да си вземе акции на Зърнени храни и Петрол

Коментар

• Не аз съм потенциален инвеститор на БФБ!!!

Коментар

• Кире, какво имаш против милиардерите от лихви

Първоначално изпратено от в-к Кориере дела сера
                    За 42 години на власт Муамар Кадафи е натрупал състояние, възлизащо на 32 милиарда долара, повечето от които са в банки в САЩ.
                    Last edited by Valuator; 24.02.2011, 22:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      ТЕЗИ ХОРА СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ ОТ ЛИХВИ
                      Киро, станаха същите селяни-кочани, каквито си и бяха.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ТЕЗИ ХОРА СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ ОТ ЛИХВИ

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
                          Специялно за Форекс Мастър!!!
                          Днес ходих до агенция по вписванията там обслужващата банка е Токуда, и попаднах на една брошура за срочни промоционални депозити!Условията бяха следните:Шест месечен промоционален депозит в лева,евро и долари минимална сума за откриване 2000лв , 1000 евро или 1500 долара.Годишна лихва за лева и евро 8.7% в долари 5.5% не се допуска довнасяне!!!Попитах служителките дали е така или е промоцията е изтекла.Отговориха ми че промоцията е в сила до 28.02.2011г.
                          Дали ще си изкярил ако след 6 месеца храните са поскъпнали с 50%, а дизелът на бензиностанцията е 3 лв?
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• СТРАХОТНИ ЛИХВИ

Коментар

• Специялно за Форекс Мастър!!!
                              Днес ходих до агенция по вписванията там обслужващата банка е Токуда, и попаднах на една брошура за срочни промоционални депозити!Условията бяха следните:Шест месечен промоционален депозит в лева,евро и долари минимална сума за откриване 2000лв , 1000 евро или 1500 долара.Годишна лихва за лева и евро 8.7% в долари 5.5% не се допуска довнасяне!!!Попитах служителките дали е така или е промоцията е изтекла.Отговориха ми че промоцията е в сила до 28.02.2011г.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                                тук с един колега се чудим дали Арпаджиков не е вьзкрьснал като феникс от пепелта
                                Струва ми се,че е Пантерката на фолка,но няма голяма разлика."И едното бабино,и другото бабино".

Коментар

Working...
                                X