If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Другата седмица е от три дни и ако не се задействат фондовете за края на месеца ще се задействат други ,кой за парички ,кой ще
закрива позиция заради времевият интервал...
Oooo споменъ, марха ба !!!. Киро не е объркал нищо. По това време на деня всичко е точ и на място. Я кажи накъде ще е пазара. как са лошите кредити. изобщо - избъзикай ни с някой мурафет !
то бъзика не става с всеки. пусни ми поркето и ми гледай сеира
при лошите кредити се наблюдава забавяне на темповете на нарастване. иначе голям натиск има за раздаване на нови кредити в доста от банките, само дето липсват качествените клиенти. положителното е, че вече почнаха да падат лихвите и то не символично, а с по 1-1,5%.
за пазара - според мен още не е дошло времето за инвестиране, иначе става за спекулиране с 20 - тина % от портфейла. аз от седмица съм на кеш и се радвам на прибраната печалбица
Oooo споменъ, марха ба !!!. Киро не е объркал нищо. По това време на деня всичко е точ и на място. Я кажи накъде ще е пазара. как са лошите кредити. изобщо - избъзикай ни с някой мурафет !
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Дали ще си изкярил ако след 6 месеца храните са поскъпнали с 50%, а дизелът на бензиностанцията е 3 лв?
и какво да направи според теб? да накупи 1000 луканки, 5 тенекии сирене и два варела нафта ли? ааа, извинявай - сигурно трябва да си вземе акции на Зърнени храни и Петрол
Специялно за Форекс Мастър!!!
Днес ходих до агенция по вписванията там обслужващата банка е Токуда, и попаднах на една брошура за срочни промоционални депозити!Условията бяха следните:Шест месечен промоционален депозит в лева,евро и долари минимална сума за откриване 2000лв , 1000 евро или 1500 долара.Годишна лихва за лева и евро 8.7% в долари 5.5% не се допуска довнасяне!!!Попитах служителките дали е така или е промоцията е изтекла.Отговориха ми че промоцията е в сила до 28.02.2011г.
Дали ще си изкярил ако след 6 месеца храните са поскъпнали с 50%, а дизелът на бензиностанцията е 3 лв?
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Специялно за Форекс Мастър!!!
Днес ходих до агенция по вписванията там обслужващата банка е Токуда, и попаднах на една брошура за срочни промоционални депозити!Условията бяха следните:Шест месечен промоционален депозит в лева,евро и долари минимална сума за откриване 2000лв , 1000 евро или 1500 долара.Годишна лихва за лева и евро 8.7% в долари 5.5% не се допуска довнасяне!!!Попитах служителките дали е така или е промоцията е изтекла.Отговориха ми че промоцията е в сила до 28.02.2011г.
Коментар