IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Хайърсъзоff;1059102391]
    Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение

по този въпрос - no comment
    само че такива ги боцкат с цените, най-вероятно струва доста по-малко...
    Не съм го виждал. Информацията ми я даде един мой приятел нотариус при който го пратих да изповяда сделката... Та какво да ти кажа.. Ни така, ни иначе. От една страна такива като мен и теб взимаме от живота с пълни шепи - коли, кръчми, чужбини, гаджета итн. От друга страна се замислям дали след някоя година няма да съжаляваме че така прахосваме и че в един момент на тоя цървул децата, няма да са много пред нашите защото ще учат по чужбина и няма да им се налага да врущат по 30 години кредити за бетонени кутийки... Върно че поне си имаме достойноството и че един ден от твоя живот се равнява на един месец от живота на такива мижитурки.

Коментар

• [QUOTE=zaho;1059102384]
      Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Естествено че може. Странно племе е българина. Имам един съсед дето му давам по 5 лева преди заплата, да си купи хляб, онзи ден купил апартамент на сина си за 70 000 евро без кредит. ......

яko
      по този въпрос - no comment
      само че такива ги боцкат с цените, най-вероятно струва доста по-малко...

Коментар

• [QUOTE=Kosmonavta;1059102382]Естествено че може. Странно племе е българина. Имам един съсед дето му давам по 5 лева преди заплата, да си купи хляб, онзи ден купил апартамент на сина си за 70 000 евро без кредит. ......

яko

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          И аз продадох на загуба едни 100 броя...относно двата литра и половина - по последни проучвания се оказва че българина кара много и може да понесе цена от 3 лева като за начало...а в началото на юли -4..

Естествено че може. Странно племе е българина. Имам един съсед дето му давам по 5 лева преди заплата, да си купи хляб, онзи ден купил апартамент на сина си за 70 000 евро без кредит. То и 10 лв да стане бензина нас не ни лови. Половината карат служебни коли, другите са на метан, третите работят шофьори и крадат като обезумели. Абе ние сме държавата на абсурдите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Още страдам колега - това си е един картоф, от тия модерните в МОЛа, или един Събуей с една напитка или два литра и половина бензин.... А аз БАКБ? Да се е... у главата проста.
            И аз продадох на загуба едни 100 броя...относно двата литра и половина - по последни проучвания се оказва че българина кара много и може да понесе цена от 3 лева като за начало...а в началото на юли -4..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              Ейй, хубави 6 лева бяха, а?
              Още страдам колега - това си е един картоф, от тия модерните в МОЛа, или един Събуей с една напитка или два литра и половина бензин.... А аз БАКБ? Да се е... у главата проста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Е сега как бих купил некоя подценена акция. Ама още ми държи от ония ден дето, кой беше колега ме прилъга и си взех две акции на БАКБ и вече сум на загуба около 6 лв. Май по добре да направим един хубав обед....
                Ейй, хубави 6 лева бяха, а?

Коментар

• Е сега как бих купил некоя подценена акция. Ама още ми държи от ония ден дето, кой беше колега ме прилъга и си взех две акции на БАКБ и вече сум на загуба около 6 лв. Май по добре да направим един хубав обед....

Коментар

• БВП се оказа по-висок от експресния

Преизчислени и по-високи показания за Брутния вътрешен продукт на България през първото тримесечие на тази година представи днес Националният статистически институт. През първото тримесечие на 2011 г. прирастът на БВП на годишна база е 3.4%, а на тримесечна база е 0.6%.

Припомняме, експресните данни за Q1, обнародвани на 13-ти май, показаха 0.4% прираст на тримесечна и 2.5% прираст на годишна база.

В текущи цени, първото тримесечие на България е създало стойност от 15.903 млрд. лева, или 8.131 млрд. евро. На човек се падат 1084.4 евро, твърди НСИ.

Брутната добавена стойност на българската икономика през първото тримесечие възлиза на 13.903 млрд. лв. В това число индустрията формира 32.4%, услугите 64.6%, а селското стопанство едва 3%. Делът на услугите намалява с 2 процентни пункта, за сметка основно на индустрията.

За индивидуално потребление на населението през първото тримесечие на 2011 г. се изразходват 71.5% от произведения БВП. Инвестициите (брутообразуване в основен капитал) формират 19.6% от произведения БВП. Външнотърговското салдо от стоки и услуги е положително в размер на 273 млн. лв. и заема дял от 1.7 % в структурата на БВП.

Крайното потребление бележи спад с 0.3% на тримесечна база /т.е. спрямо четвъртото тримесечие на 2010 г./. Бруто капиталообразуването в основен капитал отбелязва ръст с 0.9%. През първото тримесечие износът на стоки и услуги нараства с 4.6%, а вносът отбелязва намаление с 1% спрямо предходното тримесечие.

Брутното капиталообразуване през първото тримесечие бележи 1.6% ръст на годишна база. Износът нараства с 20.1%, а вносът с 8.6%. Индивидуалното потребление е нараснало с 0.6%, докато колективното /основно разходите на правителството/ се е свило с 6.5%.

По сектори, на годишна база спад от 0.8% регистрира строителството, от 3.3% селското стопанство, от 0.3% образование, здравеопазване и други услуги. 6.5% е ръстът в сектора на финансите и операциите с недвижими имоти, с 3.2% в търговията и хотелиерството, с 2.2% в промишлеността и енергетиката.
                    http://www.darikfinance.bg/novini/56...E5%F1%ED%E8%FF

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Не само лицензите струват пари.
                      Изискването за капитал на дружеството е по-важното! Не става с ООД с капитал 5000 лв.

Поне нещо да има насреща ако "анализатора" изчезне с парите!
                      Ами те му забраняват само някои абривиетури на услуги на сайта му.

http://money.bg/news/id_260502732

А дали ще има ефект е друг въпрос.
                      Там е работата,че КНФ с един цървул,като П.К неможе да се оправи,а какво да кажем когато се държи,като адвокат на ИП-тата.
                      И да не говорим за Мажоритари с милиони лв.

Друго ще стане когато БФБ и ЦД станат частни.

И да при тия новини участниците на БФБ остават отново като лапни шарани.

http://money.bg/news/id_147985589/%D...B0%D1%82%D0%B0
                      Last edited by SoKoLoV; 08.06.2011, 12:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                        Ами ще се драпате я,то с такъв типаж така.
                        Проблема му е,че лицензите за брокерска къща или инвестиционен посредник струват пари.
                        За това е моше, колко сметки е затрил на хората,като това го нарича доверително управление,което пък е за акт и така.

Та в кои съд в народния или в българския.
                        Не само лицензите струват пари.
                        Изискването за капитал на дружеството е по-важното! Не става с ООД с капитал 5000 лв.

Поне нещо да има насреща ако "анализатора" изчезне с парите!

Коментар

• Ами ще се драпате я,то с такъв типаж така.
                          Проблема му е,че лицензите за брокерска къща или инвестиционен посредник струват пари.
                          За това е моше, колко сметки е затрил на хората,като това го нарича доверително управление,което пък е за акт и така.

Та в кои съд в народния или в българския.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Кво злорадство бе мастере? Пешо е лъжец и мошеник и това е доказано! Не приемам такъв да ми дава акъл и да се прави на авторитет тук във форума! Виж теб защо никой не те закача? И твоите коментари са дразнещи, но за теб не се чуло да лъжеш и мамиш. Това е разликата.
                            Това с лъжецът и мошеникът се доказва в съда. Много добре знаете, че с Пешко не сме дупе и гащи и постоянно се драпаме по различни теми. Но според мен това си е жива изцепка на Комисията по сигурността и обмена

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Ей, голямо злорадство тук за Петър... ............
                              Кво злорадство бе мастере? Пешо е лъжец и мошеник и това е доказано! Не приемам такъв да ми дава акъл и да се прави на авторитет тук във форума! Виж теб защо никой не те закача? И твоите коментари са дразнещи, но за теб не се чуло да лъжеш и мамиш. Това е разликата.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ей, голямо злорадство тук за Петър... Личи си, как всеки негов коментар за вас е бил гъзобрък...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X