IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес корекцията е техника според мен.Просто тест на ниво.Не че разбирам от ТА-просто така си мисля.Утре и тази седмица ще консолидираме а после при неминуемата корекция в САЩ и Европа ще растем яко.Едно да е ясно - миналата седмица пазаруваха чужди спекуланти и не успяха да купят колкото искаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
      Дишай дълбоко, що касае лалка, нищо не ти е ясно. Батя ме кефи, че те изкърти от профит тази година, а ти се гърчиш в злоба и завист, че проспа 2 години. Ами така - понеже ги разбираш колкото - толкова. А на лалчето портфейлчето днес е само 300 кинта по-голямо от това което беше в петък. Нима !? Е, може би няма да се учудиш, как стават тези неща, понеже ги разбираш колкото - толкова.
      софия БТ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Булбанк (Бълбук..банк) яко разпродават!

Интересно!
        При кои позиции?
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
          Движенията са си супер, особено при ликвидните акции. Както и друг съм казвал, лошо няма човек да поема по-големи рискове за по-големи печалби при неликвидни акции, но истината е при ликвидните акции. При тях няма нужда човек да се прави на маймуна и всеки ден да си хвали акцията, а в един момент нещата просто стават.

Лалке, ясно е че си доволно самодоволна и малко неща са ти ясни, ама колкото толкова.
          Само ми любопитно не се ли умори цял ден да кръжиш на метлата из всички теми?
          Дишай дълбоко, що касае лалка, нищо не ти е ясно. Батя ме кефи, че те изкърти от профит тази година, а ти се гърчиш в злоба и завист, че проспа 2 години. Ами така - понеже ги разбираш колкото - толкова. А на лалчето портфейлчето днес е само 300 кинта по-голямо от това което беше в петък. Нима !? Е, може би няма да се учудиш, как стават тези неща, понеже ги разбираш колкото - толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Айде бе? Я пак си провери, да не си сгрешил нещо? Да не би да е 500% годишно?
            Хаха, няма смисъл да се заяждаш
            Виж например старите ми мнения как съм купувал хим на 1.5 и после как съм ги конвертирал за привилигировани. Как си говорихме с теб тогава че времето ще покаже кой крив, кой прав и че пак ще си говорим след 1-2 години. "Тлъстата" лихва от 9% е само дивидента ( при мен са повече, понеже са ми купувани на 1.5, а не на 2.2 и в последствие конвертирани с малка загуба за привилигировани) Не помня кое съм споделял във форума и кое не от моите сделки, но ако ти се занимава може и тях да проследиш и да видиш доходноста им.
            Та ако искаш пак да си поговорим сега кой е бил прав тогава
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              На 8 февруари, вторник, вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков ще изнесе в Нов български университет лекция на тема „Финансовата стабилност на България. Един дългосрочен поглед”.
              Лекцията ще се проведе от 14.30 часа в зала 409, Корпус 1 на НБУ.
              Продавам отлежали развалени яйца по 40 стинки бройката, количество ограничено - с доставка в Нов Български

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                И аз не се плаша. И на мен акциите ми носят тлъста лихва от 50% годишно
                Айде бе? Я пак си провери, да не си сгрешил нещо? Да не би да е 500% годишно?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ами, то преди 2-3 години един продаде на 300-400% от настоящите нива... Явно и той нищо не е разбирал?
                  Благодаря ти ,че ме спомена

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
                    Добре Учителю .
                    То преди два три месеца от Райфата един продаде с 30- 40% от настоящите нива ... ама какво ли разбирам аз.
                    Ами, то преди 2-3 години един продаде на 300-400% от настоящите нива... Явно и той нищо не е разбирал?
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Е, че аз от нищо не се плаша... Всеки месец банковият ми депозит ми носи тлъсти лихви. Плашат се заювци като теб, да не би да се сдуха пазара и да карат пак на постни пици и през следващите няколко години.
                      И аз не се плаша. И на мен акциите ми носят тлъста лихва от 50% годишно Твоята лихва колко процента е ?
                      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Няма нищо странно. Странно щеше да е ако преди да продадат бяха разтръбили на всички че ще продават! И всички да си отменят "тънките" поръчки купува и да не могат и 5 акции да продадат... Те са си научили урока от последните години, за разлика от теб!
                        Добре Учителю .
                        То преди два три месеца от Райфата един продаде с 30- 40% от настоящите нива ... ама какво ли разбирам аз.

Коментар

• това май е за бисери и вицове

Николай Кичуков, брокер, "Елана трейдинг"

Очаквам позитивните настроения, обхванали родния фондов пазар през изминалите дни, да се запазят и през следващата седмица, като на фокус отново ще бъдат по-ликвидните позиции. Предполагам, че активността на инвеститорите ще продължи да бъде висока и оборотите ще се задържат на нива над обичайните за последните няколко месеца.
                          Все пак не мисля, че ще станем свидетели на изключително резки движения, а по-скоро на умерен ръст в рамките на около 1% за отделните сесии. Не изключвам и частични разпродажби, свързани с реализиране на краткросрочни печалби, които едва ли ще се отразят крайно негативно върху пазара, но е възможно да неутрализират интереса на купувачите.

Коментар

• Утре сме нагоре, нови проценти печалба, нищо общо с мижавите депозити...

Коментар

• Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнение
                              Любопитно ми е единственно странния начин на продажба от банката .Тия не уговарят ли сделки или така им е по лесно
                              Няма нищо странно. Странно щеше да е ако преди да продадат бяха разтръбили на всички че ще продават! И всички да си отменят "тънките" поръчки купува и да не могат и 5 акции да продадат... Те са си научили урока от последните години, за разлика от теб!

Коментар

• Извода е ,че БФБ то за момента е трудна за прогнозиране . Бълбукбанк явно действа нещо по сертификатите .Малките се шашкат поради липса на инфо , т.нар. големи отново не са в час и борсичката ни отново страда. Любопитно ми е единственно странния начин на продажба от банката .Тия не уговарят ли сделки или така им е по лесно .Нали имаше чуждестранен интерес ?

Коментар

Working...
                                X