If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Споменъ обаче не се обажда, явно му е по-добре да кърти кинти.
споменъ го къртят яко - през деня в банката, а вечер съквартиранта му, а дали му плащат тези услуги нямам на представа
пеньо даже наскоро се похвали, че за последните две години от както е разпродал при софикс 258 е направил над 30 спекулации на БФБ и никакви кинти не бил изкарал
Няма се плашите, нека малко се понарадват и тролетата и пак нагоре
Е, че аз от нищо не се плаша... Всеки месец банковият ми депозит ми носи тлъсти лихви. Плашат се заювци като теб, да не би да се сдуха пазара и да карат пак на постни пици и през следващите няколко години.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Според мен имаше влизане на инвеститор с 6-8 млн,много леко ,без надувания до 400-410,но се усети от спекулантите и се стигна до 430-440,не мисля,че ще се срути под 400 Софикса,дори някои позиции може да удържат.
Все по-голямо сегментиране.
Нищо на никого не препоръчвам,освен алкохол на тинейжджърска възраст,вкусна храна и некоя сгодна женица и търпение.
Е, какво пък не сте ли доволни, какви хубави движения!?
По-добре ли беше преди - кардиограма на мъртвец
Няма се плашите, нека малко се понарадват и тролетата и пак нагоре
ако си продал ,ще се радваш и ще мислиш откъде пак да влезеш , ако си купил на върха ще мислиш да минимизираш загубите ,ако още държиш ще решаваш утре дали да не си първи ...продава...
но всички тези варианти са за няколко акции който преди се качаваха с 10 %, сега го правят надолу пак с 10 % ....и се задава въпросът дали ще ги вдигат или ще ги пускат до началните им стойности....останалите позиции са в изчакване...
Движенията са си супер, особено при ликвидните акции. Както и друг съм казвал, лошо няма човек да поема по-големи рискове за по-големи печалби при неликвидни акции, но истината е при ликвидните акции. При тях няма нужда човек да се прави на маймуна и всеки ден да си хвали акцията, а в един момент нещата просто стават.
Лалке, ясно е че си доволно самодоволна и малко неща са ти ясни, ама колкото толкова.
Само ми любопитно не се ли умори цял ден да кръжиш на метлата из всички теми?
lalka от последна инстанция По-кротко с високопарните оценки Ясно е, че не си напред с материала
Доволно съм напред, но за твое злорадство, нека го кажем, че колкото съм напред - толкова.
Всички те разбрахме, че като си издуха акциите от 1-2 години и стана като форекса, споменъ и сие. Споменъ обаче не се обажда, явно му е по-добре да кърти кинти.
Коментар