Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеМного смешно, забравих кога съм ходил на работа за последно...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеИ това е така. Добрият вариант би бил двете хипотези да се развиват успоредно, без едното да е за сметка на другото.... Честно казано никога не съм мислил много напред в бъдещето. Опита ми показва че с плановете все удрям греда... Примерно: сега купуваме на децата по една кутийка в Лозенец и живеем на хлеб и сирене (щото вноската/ите по такъв кредит си е кажи речи заплатата на единият в семейството) 10 години и после децата заминават и се изпоженват в Англия и се оказваш горд собственик на тонове бетон дето ни някой ще ги наеме, ни има кой да ги купи и на половин цена от това което си дал (щото с кредита, падащите цени и инфлацията след 10 години твоята цена ще е с 60% по голяма) а пазарната идея нямам къде ще е....Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа не би днес да си отишъл на работа с градския транспорт?!Много смешно, забравих кога съм ходил на работа за последно, май преди 5 години беше...
а онези 0.019178% ги изхарчи разумно, не ги пилей за глупости...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеДНЕС от сутринта съм на печалба 7%...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениехайрсъзов, пак нещо си се нашмъркал още от сутринта...
По моята сметка днес си спечелил 0.019178% от депозита...което е една 365та част от дневната ми печалба!И не съм сигурен дали ти дават 7%годишна, че те скоро пак паднаха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеиначе 7% добре ли са ДНЕС..?
не на 10ти 06ти 2012та...ДНЕС?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеИ това е така. Добрият вариант би бил двете хипотези да се развиват успоредно, без едното да е за сметка на другото.... Честно казано никога не съм мислил много напред в бъдещето. Опита ми показва че с плановете все удрям греда... Примерно: сега купуваме на децата по една кутийка в Лозенец и живеем на хлеб и сирене (щото вноската/ите по такъв кредит си е кажи речи заплатата на единият в семейството) 10 години и после децата заминават и се изпоженват в Англия и се оказваш горд собственик на тонове бетон дето ни някой ще ги наеме, ни има кой да ги купи и на половин цена от това което си дал (щото с кредита, падащите цени и инфлацията след 10 години твоята цена ще е с 60% по голяма) а пазарната идея нямам къде ще е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеЗадай си въпроса дали искаш да живееш сега или в бъдещите поколения? Ако е сега си живей щастливо щом имаш възможност, ако искаш просперитет за децата си, ще трябва да положиш някакви основи и да им дадеш силен старт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак е днес оптимизЪма, ъпърчета?
днес кой е с вазелина, кой е с млякото?
разбрахте ли се с колегата?
иначе 7% добре ли са ДНЕС..?
не на 10ти 06ти 2012та...ДНЕС?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемисирката ли те излъга?
повярвал си й, че акцията ще струва най-малко 25-30 лв. навярно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕ сега как бих купил некоя подценена акция. Ама още ми държи от ония ден дето, кой беше колега ме прилъга и си взех две акции на БАКБ и вече сум на загуба около 6 лв. Май по добре да направим един хубав обед....
повярвал си й, че акцията ще струва най-малко 25-30 лв. навярно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
От една страна такива като мен и теб взимаме от живота с пълни шепи - коли, кръчми, чужбини, гаджета итн. От друга страна се замислям дали след някоя година няма да съжаляваме че така прахосваме и че в един момент на тоя цървул децата, няма да са много пред нашите защото ще учат по чужбина и няма да им се налага да врущат по 30 години кредити за бетонени кутийки... Върно че поне си имаме достойноството и че един ден от твоя живот се равнява на един месец от живота на такива мижитурки.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
Коментар