IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Да не забравиш утре вместо да се возиш в тролея да тичаш след него. Така % на печалбата ще е още по-голям!
    А ти не забравяй с утрешната лихва пак да си купиш дъвка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Много смешно, забравих кога съм ходил на работа за последно...
      Да не забравиш утре вместо да се возиш в тролея да тичаш след него. Така % на печалбата ще е още по-голям!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        И това е така. Добрият вариант би бил двете хипотези да се развиват успоредно, без едното да е за сметка на другото.... Честно казано никога не съм мислил много напред в бъдещето. Опита ми показва че с плановете все удрям греда... Примерно: сега купуваме на децата по една кутийка в Лозенец и живеем на хлеб и сирене (щото вноската/ите по такъв кредит си е кажи речи заплатата на единият в семейството) 10 години и после децата заминават и се изпоженват в Англия и се оказваш горд собственик на тонове бетон дето ни някой ще ги наеме, ни има кой да ги купи и на половин цена от това което си дал (щото с кредита, падащите цени и инфлацията след 10 години твоята цена ще е с 60% по голяма) а пазарната идея нямам къде ще е....
        Никой не те кара да купуваш жилища, може да ги инвестираш в нещо друго, един вид фонд за бъдещето на децата, ако се наложи един ден и жилище ще купиш, ако трябва в престижен университет ще ги пратиш, може начален капитал да им трябва, а може да не дава господ и за лечение (никой не е застрахован). Но поглед в бъдещето е задължителен.
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Да не би днес да си отишъл на работа с градския транспорт?!
          Много смешно, забравих кога съм ходил на работа за последно, май преди 5 години беше...
          а онези 0.019178% ги изхарчи разумно, не ги пилей за глупости...

Коментар

ДНЕС от сутринта съм на печалба 7%...
            Да не би днес да си отишъл на работа с градския транспорт?!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

хайрсъзов, пак нещо си се нашмъркал още от сутринта...
              ДНЕС от сутринта съм на печалба 7%, ще се нашмъркам от утре вечер срещу понеделник!
              По моята сметка днес си спечелил 0.019178% от депозита...което е една 365та част от дневната ми печалба!И не съм сигурен дали ти дават 7%годишна, че те скоро пак паднаха...

Коментар

иначе 7% добре ли са ДНЕС..?
                не на 10ти 06ти 2012та...ДНЕС?
                хайрсъзов, пак нещо си се нашмъркал още от сутринта...

Коментар

И това е така. Добрият вариант би бил двете хипотези да се развиват успоредно, без едното да е за сметка на другото.... Честно казано никога не съм мислил много напред в бъдещето. Опита ми показва че с плановете все удрям греда... Примерно: сега купуваме на децата по една кутийка в Лозенец и живеем на хлеб и сирене (щото вноската/ите по такъв кредит си е кажи речи заплатата на единият в семейството) 10 години и после децата заминават и се изпоженват в Англия и се оказваш горд собственик на тонове бетон дето ни някой ще ги наеме, ни има кой да ги купи и на половин цена от това което си дал (щото с кредита, падащите цени и инфлацията след 10 години твоята цена ще е с 60% по голяма) а пазарната идея нямам къде ще е....
                  За това -КАТО НЯМАШ, НЕ ВЗЕМАШ!

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                    Задай си въпроса дали искаш да живееш сега или в бъдещите поколения? Ако е сега си живей щастливо щом имаш възможност, ако искаш просперитет за децата си, ще трябва да положиш някакви основи и да им дадеш силен старт

Коментар

Как е днес оптимизЪма, ъпърчета?
                      ммм, някой е на смяна...
                      днес кой е с вазелина, кой е с млякото?
                      разбрахте ли се с колегата?

иначе 7% добре ли са ДНЕС..?
                      не на 10ти 06ти 2012та...ДНЕС?

Коментар

• Никакъв оптимизъм.... Тази седмица съм сеираджия и гледам БАКБ дали ще падне под 4 лева....
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Как е днес оптимизЪма, ъпърчета?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            мисирката ли те излъга?

повярвал си й, че акцията ще струва най-малко 25-30 лв. навярно
                            Не, не. С друг колега обсъждахме и като казвам "излъгал" просто го казвам като майтап. Просто защитаваше тезата за ръст много надъхано и на майтап купих две акции, за да върви диалога.

Коментар

Е сега как бих купил некоя подценена акция. Ама още ми държи от ония ден дето, кой беше колега ме прилъга и си взех две акции на БАКБ и вече сум на загуба около 6 лв. Май по добре да направим един хубав обед....
                              мисирката ли те излъга?

повярвал си й, че акцията ще струва най-малко 25-30 лв. навярно

Коментар

От една страна такива като мен и теб взимаме от живота с пълни шепи - коли, кръчми, чужбини, гаджета итн. От друга страна се замислям дали след някоя година няма да съжаляваме че така прахосваме и че в един момент на тоя цървул децата, няма да са много пред нашите защото ще учат по чужбина и няма да им се налага да врущат по 30 години кредити за бетонени кутийки... Върно че поне си имаме достойноството и че един ден от твоя живот се равнява на един месец от живота на такива мижитурки.
                                Задай си въпроса дали искаш да живееш сега или в бъдещите поколения? Ако е сега си живей щастливо щом имаш възможност, ако искаш просперитет за децата си, ще трябва да положиш някакви основи и да им дадеш силен старт
                                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X