IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оптимизъм на БФБ !!! 0.1

Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Цървулите от ДСК доразпиляха жалката бегетовската борсичка...
    Снощи Инвестор Роджърс препоръча по CNBC шорт на развиващите се пазари във връзка с новата US-дългова криза и по-ниско дъно отколкото онова през 2008 г.

Оптимизъм забравете ! Лозунгът е : "Всичко на половин цена за килограм ! "
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Нормално е за тази перверзия наречена на БФБ. Дори са твърде много 6%

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Така е! Днес обемите са комични! Като изключим 3-те пакета по Софарма, ПИБ и Монбат!
        ИХЛБЛ на историческуите 1.00 лв. Синергона почти на историческото си дъно! Какво чакат другите "играчи"??? Още 5 стотинки надолу??
        Не се ли разбира, че всяка седмица на безвремие на БФБ им унищожава бизнеса за години напред!!!!! Некадърници!

Статистиката сама по-себе си е категорична ! 95% от българите не биха инвестирали в акции!!!
        Бахти - ужас! Синдома на бедния човек:
        1. липса на инвестиционна култура - що е то акция...
        2. липса на реални инвестиционни възможности!
        БФБ е жалка комедия ... а да инвестираш навън иска знания и умения.. а чалгаджията бегетовски тея неща ги няма....
        Само 6% българи биха вложили парите си в акции или ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнение
          И останалите ДФ като добри другарчета, се правят на умрели лисици предполагам: прееби другарче.

Ядат си от хляба. Ама как да е.
          Така е! Днес обемите са комични! Като изключим 3-те пакета по Софарма, ПИБ и Монбат!
          ИХЛБЛ на историческуите 1.00 лв. Синергона почти на историческото си дъно! Какво чакат другите "играчи"??? Още 5 стотинки надолу??
          Не се ли разбира, че всяка седмица на безвремие на БФБ им унищожава бизнеса за години напред!!!!! Некадърници!

Статистиката сама по-себе си е категорична ! 95% от българите не биха инвестирали в акции!!!
          Бахти - ужас! Синдома на бедния човек:
          1. липса на инвестиционна култура - що е то акция...
          2. липса на реални инвестиционни възможности!
          БФБ е жалка комедия ... а да инвестираш навън иска знания и умения.. а чалгаджията бегетовски тея неща ги няма....

Коментар

Уж "юнаците" се били подготвили от 5 месеца за пова обратно изкупуване! Нещастни лъжци!
            вожде, това го чакаме вече половин година, недей да се нервиш излишно. Всичко по номинал ))) не е препоръка
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Уж "юнаците" се били подготвили от 5 месеца за пова обратно изкупуване! Нещастни лъжци!
              И останалите ДФ като добри другарчета, се правят на умрели лисици предполагам: прееби другарче.

Ядат си от хляба. Ама как да е.

Коментар

• Цървулите от ДСК доразпиляха жалката бегетовската борсичка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  За тая работа трябват пари. Откъде очакваш да дойдат?
                  дайте да напишем едно писмо на Tрише, да напечата за нас някоя емисия. Че не се трае без кинти
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Да занимавам се с проекти и усвояване на средства по европейски програми. А инвестиции не правя - аз просто прахосвам всяка стотинка влязла в ръцете ми. Е преди три години си купих Ауди А6 за 30 х. лв., карах го два месеца и дойде зимата. Оказа се че зимните му гуми са толкова скъпи че не намерих пари да ги купя и точно след още 3 месеца го продадох за 24 х. лева - или загубих 6 х.лв. за 5 месеца, или иначе казано ми се върза по 3 000 лв на месец карането на Ауди. Вярно че една нощ правих групов секс в него с две пияни сервитьорки на Лозенец, което преживяване никой не може да ми изтрие от съзнанието но... Абе умно момче си - хващаш ми логиката...
                    Имаш типичния български синдром на показност. Купуваш нещо което не можеш да поддържаш, но в крайна сметка за 6-те х. които си загубил заради тъпото ауди можеше да клатиш доста повече от 2 пияни сервитьорки...

Коментар

... Абе умно момче си - хващаш ми логиката...
                      Кефа цена няма ! Само умната, защото няма да е все така!
                      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                        Нещо не ми се връзва? От една страна изкарваш пари, а от другата страна все гърбави инвестиции правиш! Печаташ ли ги тези пари, що ли? Още по-интересно е че се занимаваш с финанси и европроекти ако не ме лъже паметта

Да занимавам се с проекти и усвояване на средства по европейски програми. А инвестиции не правя - аз просто прахосвам всяка стотинка влязла в ръцете ми. Е преди три години си купих Ауди А6 за 30 х. лв., карах го два месеца и дойде зимата. Оказа се че зимните му гуми са толкова скъпи че не намерих пари да ги купя и точно след още 3 месеца го продадох за 24 х. лева - или загубих 6 х.лв. за 5 месеца, или иначе казано ми се върза по 3 000 лв на месец карането на Ауди. Вярно че една нощ правих групов секс в него с две пияни сервитьорки на Лозенец, което преживяване никой не може да ми изтрие от съзнанието но... Абе умно момче си - хващаш ми логиката...

Коментар

А аз топ инвеститора миналата година наблъсках една гарсониера за море в Доминиканската република. Още лижа рани и вместо да ти остане едно невероятно преживяване ти осатва само горчивината... Вярно че 95% от българският народ никога няма да преживее подобно приключение, но това слабо топли... Е плужека има в брой 70х.евро, ние гъзарите акции в БАКБ и на задният край все сме от неправилната страна на ташаците. Вярно е че сме големи иначе - въобще не ми дреме от мутри, мафиоти, Бойко Борисов, но какв0о от това - ще си умрем като Ботев и Караджата - млади и неразбрани и чак посмъртно ще ни оценят... Деба и живота... Апа тая борса нема ли да се вдига вече?
                          Нещо не ми се връзва? От една страна изкарваш пари, а от другата страна все гърбави инвестиции правиш! Печаташ ли ги тези пари, що ли? Още по-интересно е че се занимаваш с финанси и европроекти ако не ме лъже паметта
                          Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Да ти кажа Мастър (понеже покрай работата се срещам с доста фирми) нещата са много зле. Задлъжнялостта надхвърля дори най смелите и песимистични очаквания, всички чакат на държавата, реален бизнес няма. Банките отчитат че са пълни с кеш което е абсурд, при положение че че рекалмират депозити и все едни черни хипотези ми се въртят из глава. Та ликвидност няма от къде да дойде. Което пък от друга страна говори за изгоден пазар и че в реме да се инвестира, защото няма вечен вакум, а инфлацията чука на вратата. Но ще поживеем ще видим.

Коментар

... Апа тая борса нема ли да се вдига вече?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                                Никой не те кара да купуваш жилища, може да ги инвестираш в нещо друго, един вид фонд за бъдещето на децата, ако се наложи един ден и жилище ще купиш, ако трябва в престижен университет ще ги пратиш, може начален капитал да им трябва, а може да не дава господ и за лечение (никой не е застрахован). Но поглед в бъдещето е задължителен.

А аз топ инвеститора миналата година наблъсках една гарсониера за море в Доминиканската република. Още лижа рани и вместо да ти остане едно невероятно преживяване ти осатва само горчивината... Вярно че 95% от българският народ никога няма да преживее подобно приключение, но това слабо топли... Е плужека има в брой 70х.евро, ние гъзарите акции в БАКБ и на задният край все сме от неправилната страна на ташаците. Вярно е че сме големи иначе - въобще не ми дреме от мутри, мафиоти, Бойко Борисов, но какв0о от това - ще си умрем като Ботев и Караджата - млади и неразбрани и чак посмъртно ще ни оценят... Деба и живота... Апа тая борса нема ли да се вдига вече?

Коментар

Working...
                                X