Първоначално изпратено от INSIDER-A
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТурската компания за 2009 - сори нямам по пресни данни, но като се има в предвид растежа на турската икономика през 2010 най-вероятно долните цифри са подценени та тя прави 28 милиона TRY печалба което означава че я продават на P/E 16. Пак към края на 2009 е имала активи от 356 милиона лири което прави 1,36 към активите и има среден ръст на премиите за последните 5 години от 17% и средно ROE за последните 4 години 35%. Та къде по то-точно може да се сравнява евроинс с нея.
Бях си рекъл повече да не пиша в тази тема, но подобни намеци за сходство чак на манипулация избиват.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКимру, турската икономика расте с 9% годишно. С колко очакваш да расте българската през следващите години? Като имаш предвид застаряването на населението, засилването на ромския фактор и т.н.. Респективно с колко ще расте застрахователния ни пазар?
Много хора казват ' циганите за нищо не стават' , но когато им потрябва някава работа да им се свърши за 1000 кинта казват " абе я да намерим един циганин за 300-400" ... процеса е двустранен.
ако си мислиш, че кюрдите в анадола със сепаратиските си организации са много по-читави от ромите... бъркаш.
ако има сериозна държава и ромите ще бачкат и потребяват...защото в момента те не потребяват, а вегетират.
сори за лиричното отклонениетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеразгеле разписа севече съм спокоен, че увеличението ще е успешно
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
� -
Турската компания за 2009 - сори нямам по пресни данни, но като се има в предвид растежа на турската икономика през 2010 най-вероятно долните цифри са подценени та тя прави 28 милиона TRY печалба което означава че я продават на P/E 16. Пак към края на 2009 е имала активи от 356 милиона лири което прави 1,36 към активите и има среден ръст на премиите за последните 5 години от 17% и средно ROE за последните 4 години 35%. Та къде по то-точно може да се сравнява евроинс с нея.
Бях си рекъл повече да не пиша в тази тема, но подобни намеци за сходство чак на манипулация избиват.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКимру, турската икономика расте с 9% годишно. С колко очакваш да расте българската през следващите години? Като имаш предвид застаряването на населението, засилването на ромския фактор и т.н.. Респективно с колко ще расте застрахователния ни пазар?Не-заслужил инвеститор
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеРеспективно с колко ще расте застрахователния ни пазар?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
� -
ОК
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАми виж я - турска е с 2,8% дял и повече прилича на инса. Ще ми е интересно мнението ти?
http://www.thefreelibrary.com/(ECO)+...A.-a0230919569
Виж 4 и 17 стр, от това http://www.aksigorta.com.tr/en/PDF/A...esentation.pdf
Коментар
� -
ОК
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекимру мерси за материяла и един цитат
" However, Sompo is interested in growth of profit, not growth in market share."
така се прави бизнес, а ако грандоманията ни натиска да гоним нон стоп по-голям пазарен дял...без да се следи за профита..рано или късно 'изпускаме въздуха'
поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХолтчето е изпърдяно отвсякъде. Всичко що е могло е продадено. Всичко що е могло е заложено... Какво има да се говори повече?вече съм спокоен, че увеличението ще е успешно
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
кимру мерси за материяла и един цитат
" However, Sompo is interested in growth of profit, not growth in market share."
така се прави бизнес, а ако грандоманията ни натиска да гоним нон стоп по-голям пазарен дял...без да се следи за профита..рано или късно 'изпускаме въздуха'
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Ами виж я - турска е с 2,8% дял и повече прилича на инса. Ще ми е интересно мнението ти?
http://www.thefreelibrary.com/(ECO)+...A.-a0230919569
Виж 4 и 17 стр, от това http://www.aksigorta.com.tr/en/PDF/A...esentation.pdfLast edited by cymru; 06.04.2011, 17:03.Не-заслужил инвеститор
Коментар
� -
ОК
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене е само до дял , а и до показатели... защо си мислиш, че инса (бг) не могат да изкарат 1,2,3 милиона печалба още за 2011
Кимру, не съм я гледал тая компания. Ако оперира на пазар със 7 млн потребители и е осмата по големина, може да я видим.
Коментар
�
Коментар