IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има още доста време до края на търговийката с правата .....а и после аукционче ...все ми се чини че стопа ще е 1.06 но да видим ...дано не се окажа лош пророк.
    Не е препоръка за нищо, имам некви бройки за олимпийкситя принцип

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Не съм им гледала в паницата на колко са ги купили, но мисълта ми е в съвсем в друга насока, а именно: не е ли по добре да ги изшиткат на лев, отколкото да ги шиткат на половин лев !??? Както сме чували от водещи анализатори -или ще се вдигне или ще падне, .. Не е препоръка
      смешно е да честитиш на някой, че от 5 лв ги е направил на 1... ама нали са чужди пари и са си взели таксата...дреме им.
      Разбирам да им честитиш ако са излезли на примерно на 3, а после са взели 3 пъти повече бройки около лев.... но сега да им честитиш...е наивно.. или може би се радваш, че сте от една порода 'прецакани'

нека мине увеличението и имам едно усещане, че ще се 'хапнат'

аз лично съм много доволен от техните продажби по холда и инса... защото можаха да се вземат добри бройки на 'промоционални цени' ...

не се заяждам, а ви се чудя на акъла

успех
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнение
        Е че кво евалата те са си ги купили на 5 лв и са ги продали на 1 лв .Държавна спестовна каса -няма какво да се каже повече
        Не съм им гледала в паницата на колко са ги купили, но мисълта ми е в съвсем в друга насока, а именно: не е ли по добре да ги изшиткат на лев, отколкото да ги шиткат на половин лев !??? Както сме чували от водещи анализатори -или ще се вдигне или ще падне, .. Не е препоръка
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          евалата на ДСК
          Е че кво евалата те са си ги купили на 5 лв и са ги продали на 1 лв .Държавна спестовна каса -няма какво да се каже повече

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            [URL="http://www.investor.bg/news/article/114779/339.html"]...

През миналата година УПФ се е освободил от книжата си в Еврохолд България АД, като те са били за 233 хил. лв. към 31 декември 2009 г."
            евалата на ДСК
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
              а колко НеуДачии са продали? някой знае ли?
              Това е яко
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                Също така са продали и още 156 СААБ-а и към 12 000 фиатчета
                а колко НеуДачии са продали? някой знае ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pomariana Разгледай мнение
                  Днес 01.04.2011. Еврохолд сключи блокова сделка за продажба на 42 броя Мазерати. За нас това е категоричен показател за повишаващият се стандарт на живот на българина.
                  ееех, жалко че не е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от pomariana Разгледай мнение
                    Днес 01.04.2011. Еврохолд сключи блокова сделка за продажба на 42 броя Мазерати. За нас това е категоричен показател за повишаващият се стандарт на живот на българина.
                    Също така са продали и още 156 СААБ-а и към 12 000 фиатчета

Коментар

• Еврохол извърши блокова сделка за 42 броя Мазерати

Коментар

• А в същото време има няколко вече фалирали дружества хахаха
                        браво

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        УПФ ДСК-Родина е добавил 14 български дружества към портфейла си и те са вече 55

"УПФ ДСК-Родина е добавил 14 български дружества към портфейла си от акции и те са вече 55, след като позициите в едно дружество са били разпродадени през 2010 г., показва отчетът на фонда, публикуван днес.

През миналата година УПФ се е освободил от книжата си в Еврохолд България АД, като те са били за 233 хил. лв. към 31 декември 2009 г."

Коментар

• УПФ ДСК-Родина е добавил 14 български дружества към портфейла си и те са вече 55

"УПФ ДСК-Родина е добавил 14 български дружества към портфейла си от акции и те са вече 55, след като позициите в едно дружество са били разпродадени през 2010 г., показва отчетът на фонда, публикуван днес.

Коментар

• Груйо, има логика в идеята ти. Наистина сега цената се побутна, мажо стана много отворен и грижовен към дребните, но е твърде вероятно пак да ги заебе след края на подписката. Ще видим дали ще влезе някой друг голям, това ще е знака на къде ще тръгне после цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              - мисля, че към момента на изискванията, предвидени в наредбата отговаря само CCB;
                              - доколкото знам само при Карол предлагат къси продажби (това в случай, че греша за горното);
                              - на 18.04. ще е аукционът за правата;

Благодарско - значи ще проверя към 10.04 каква е хавата с Наредбата (предполагам, че на сайта на БФБ трябва да го пише) и после ще звъня в Карол, с които не съм работил. Няма да шортя много 2-3-5, макс. 10К , зависи колко ще е цената дотогава, защото моите очаквания са за спад след надуването около правата. Може и да греша - пазар да става

Както не веднъж съм казвал - Холда е хубава компания, ама с кофти тайминг за момента, иначе има огромен потенциал, ако не стане някое друго обстоятелство междувременно. Успех на търгуващите
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                като си решил да отговаряш безплатно, може ли един-два отговора и за мен: Може ли да се шорти Еврохолд? И кога ще е търгът за правата, за да знам от кога да ги ширтна, ако изобщо е възможно? Както и кой посредник разрешава шортене, ама реално, а не само на хартия?

Поизлязал съм от БФБ-то вече 3 години, но ми е интересно пак да се включа. Успех на държащите
                                - мисля, че към момента на изискванията, предвидени в наредбата отговаря само CCB;
                                - доколкото знам само при Карол предлагат къси продажби (това в случай, че греша за горното);
                                - на 18.04. ще е аукционът за правата;

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X