IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    да, берти --- благодаря за отговора

мислех едно лично да ти пусна, но може и тук да те питам

можеш ли да ми услужиш с малко акции срещу лихва ............... например ще ти плащам по 1% месечно което е 12% годишна лихва и ще ти плащам лихвата направо в акции /може и в лева - както искаш/
    оо офертата ти е страхотна, НО ..

1. грях ме е да ти зимам парите по този начин
    2. не знам как може да се организира схемата така, че да е 100% изчистена и застрахована схемата за двете страни.

иначе мога да те 'уредя' с колкото може да носиш акции 100,200,300К..

скромният ми съвет е да го оставиш скъсяването, защото ако листват навън със сигурност няма да е по 1 кинта и да не се окаже, че ги гониш на 2 кинта да ги купуваш, че да ми ги връщаш.

успех.
    поздрави от слънчева гърция
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pomariana Разгледай мнение
      Много интересно, защо ИЗГОНИХА Симеон Петков
      Въпросът, вероятно е риторичен. Едва ли някой ще се ангажира с изброяването на причини, поради които някой е сменил работата си. Ако става въпрос за топ-мениджър, едва ли работодателят би разкрил мотивите, които са го накарали да подпише заповедта за освобождаване.

Моето мнение е, че там, където перспективата за напредване в кариерата и подобряване на финансовото благополучие са по-реални, именно натам ще се насочи интелектът на нацията.

А може би - още по-реалното: на места НАЙ-ПОСЛЕ започва и сериозното съкращаване на разходи и преструктуриране, свързани с освобождаване на персонал, което от своя страна води до преразпределяне на нови задължения между оставащите...

Ей тия неща ми се мотаят в главата при следобедното кафе, докато ви чета... И изобщо не съм оптимист за каквото и да било: добре, че поне е лято, но предстоят тежки месеци, независимо от розовите новини и напудрени съобщения тук-там...

Поздрави!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Synthetic Разгледай мнение
        Много интересно, защо Симеон Петков напуска Еврофинанс..
        Много интересно, защо ИЗГОНИХА Симеон Петков

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          полки,
          няма какво да се коментира. това си беше ясно след като старком записа всичките си права+ на увеличението, а от останалите права останаха неплатени един приличен %. Нормално е да се вдигне дела на мажо.

поздрави
          да, берти --- благодаря за отговора

мислех едно лично да ти пусна, но може и тук да те питам

можеш ли да ми услужиш с малко акции срещу лихва ............... например ще ти плащам по 1% месечно което е 12% годишна лихва и ще ти плащам лихвата направо в акции /може и в лева - както искаш/

Коментар

• Много интересно, защо Симеон Петков напуска Еврофинанс..

Коментар

аз нищо не съм коментирал .................. само питах защо не коментирате новината

не знам дали правиш разлика...
              полки,
              няма какво да се коментира. това си беше ясно след като старком записа всичките си права+ на увеличението, а от останалите права останаха неплатени един приличен %. Нормално е да се вдигне дела на мажо.

поздрави
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
                Като не следиш защо коментираш?
                аз нищо не съм коментирал .................. само питах защо не коментирате новината

не знам дали правиш разлика...

Коментар

• Като не следиш защо коментираш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
                    новината беше отиграна още преди 2 седмици
                    kak беше отиграна, че не следя много внимателно акцията

Коментар

какво става тук --- защо вече 24 часа никой не коментира новината
                      новината беше отиграна още преди 2 седмици

Коментар

• Как сте, ъпърчета? Трудно се надува спукан балон, а?!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• какво става тук --- защо вече 24 часа никой не коментира новината

Старком Холдинг АД увеличи дяловото си участие в Еврохолд България АД

Старком Холдинг АД е увеличил дяловото си участие в Еврохолд България АД до 72 568 147 броя акции с право на глас в общото събрание на дружеството, съобщиха от там. По този начин делът на Старком Холдинг АД става в размер на 66.79% от капитала след увеличаването му.

Датата на вписване на емисията от увеличението на капитала на Еврохолд България АД в Централен депозитар е 19.05.2011 г.

Досега Старком Холдинг АД (бившето Българска холдингова корпорация АД) притежаваше малко над 56% от капитала.

Еврохолд България АД успешно увеличи капитала си съвсем наскоро от 62 497 636 лв. на 108 643 712 лв. Все още предстои регистриране на увеличението в Търговски регистър, Централен депозитар, Комисията за финансов надзор и регистриране на новите акции за търговия на БФБ-София.

Акциите на Еврохолд България АД са едни от най-търгуваните на БФБ-София, като са включени в три от борсовите индекси - SOFIX, BG40 и BGTR30. Последната сделка с тях е от днес, 30.05.2011 г., на цена 1.234 лв. за брой, което прави пазарна капитализация за компанията от над 77 млн. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнение
                            Е аз се заканвам да гласувам против "нови увеличения в капитала" .... не че с моите мижави акции ще направя нещо де ....
                            дивидент не дават .... и с размиване на основния капитал от 60М на 400М акции ... ще има да чакаме капиталови печалби .......
                            аз много не схващам защо ще увеличават
                            по 100 пъти капитала, за да излезнат на друга борса. какжо им пречи и сега да го направят?

Коментар

• Е аз се заканвам да гласувам против "нови увеличения в капитала" .... не че с моите мижави акции ще направя нещо де ....
                              дивидент не дават .... и с размиване на основния капитал от 60М на 400М акции ... ще има да чакаме капиталови печалби .......

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                                би трябвало поне 1 евро
                                само не знам как ще ги добутат до там
                                Като изкупят фрий-флоута, как...

Коментар

X