IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    SPEKO, братко, знаеш че не съм привърженик на апокалиптичните ти виждания Но в конкретния случай имам и един допълнителен аргумент "против" - и Пощата и Пиреус в момента са го закършили яко във връзка с гръцката криза и по тази причина немат пари да се усмихнат, камо ли да си пазаруват от нашто БеФеБе
    Не ме разбра правилно:

Исках да кажа, че е възможно да започне да продава еврохолд за да си купи някоя от тея банки, а не че банките Пирона и Пощата ще купуват акции на Еврохолд!

Какъвто народа, такива са банките и държавата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
      Ти само гледай как Никито Василев ще започне да продава тук за да се опита да купува я Пощата, я Пиреус или некоя друга "ТРАПЕЗА"
      SPEKO, братко, знаеш че не съм привърженик на апокалиптичните ти виждания Но в конкретния случай имам и един допълнителен аргумент "против" - и Пощата и Пиреус в момента са го закършили яко във връзка с гръцката криза и по тази причина немат пари да се усмихнат, камо ли да си пазаруват от нашто БеФеБе
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Ей ето го бе! Ето го Батко! SPEKO се появи! Вече съм спокоен за акцията .....

Ти само гледай как Никито Василев ще започне да продава тук за да се опита да купува я Пощата, я Пиреус или некоя друга "ТРАПЕЗА"

Забравих логото:
        ХАХАХАХХААХХААХАХ

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
          Аз ще купя тук като Никито Василев и Миленчо Велчев продадат акциите си. Тея са страшни специалисти, вярвайте ми!

ТЕЯ КАТО КУПЯТ ЦЕНАТА СЕ СРИВА ЯКО!!!!

20 ст скоро!!!

Да не изгори някой , ей!!!!

Доверете се на статистиката!!!!!!
          Ей ето го бе! Ето го Батко! SPEKO се появи! Вече съм спокоен за акцията .....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• фори,
            олекваш братче.. нали щяха да фалиргат ;-)
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз ще купя тук като Никито Василев и Миленчо Велчев продадат акциите си. Тея са страшни специалисти, вярвайте ми!

ТЕЯ КАТО КУПЯТ ЦЕНАТА СЕ СРИВА ЯКО!!!!

20 ст скоро!!!

Да не изгори някой , ей!!!!

Доверете се на статистиката!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Банки може и да няма, но.... фирмите за събиране на кредити ще имааааа... и те ще процъфтяват!
                Мм че как, ще изнасят цървули на едро за Китай, а ние пак боси по Хасфалта.

Няма как всичко да фалира, а ти да имаш пари щото си на депозит, разбери го най-сетне и стига дудня

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                  интересно кой ще дава 150% като няма да има банки, но ......
                  Банки може и да няма, но.... фирмите за събиране на кредити ще имааааа... и те ще процъфтяват!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
                    Радвам се, че днешната сделка предизвиква вашия интерес.

* Бих искал да уточня, че Евробилд в момента не е акционер или инвеститор в Експат Капитал.

* Защо не сме участвали в увеличението на капитала на 1 лев?
                    Нашите взаимни фондове участваха с по-скромни средства в увеличението като обикновени портфейлни инвеститори и спечелиха от последвалото покачване на акцията. Стъпката за закупуване на цели 20% от капитала на Еврохолд за нас е стратегическа и едва ли щеше да се реализира лесно по-рано. При заявен такъв голям интерес от нов инвеститор тогава е много възможно цената на търгуемите права да беше се покачила значително, което щеше да промени ефективната цена за купувача. Освен това през пролетта на тази година, когато течеше увеличението на капитала на Еврохолд, вниманието на Експат Капитал беше насочено към други сделки. Сега имаме финансовата готовност за тази транзакция и считаме, че цената е добра за нас.

Желая успех на спекулантите и добро настроение през лятото.

Поздрави, Николай
                    Здравейте,

Поздрави за мащабната инвестиция, отдавна не се беше случвало някой да обърне внимание на този пазар с такъв размах.

Да си пожелаем всички добро настроение, и поне част от него да се дължи на успешни инвестиции.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      g-n NikolayVassilev, щом Вие сте тук аз ще бегам!
                      Чест и почитания!
                      Евалата, май съм ти фенка. По подобен начин и аз така реших дилемата при меком...Освен това този експат ми звучеше близо до хдпат (патката ) Няма нищо общо разбира се, с патката, пък и не е пепоръка )))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Може бе, що да не може... Само че 1 хляб тогава ще е 20 лева, а лихвата 150% годишно!
                        интересно кой ще дава 150% като няма да има банки, но .......
                        абе всъщност приятна работа ти желая / всеки трябва да си изкарва прехраната.

Коментар

• Първоначално изпратено от NikolayVassilev Разгледай мнение
                          При заявен такъв голям интерес от нов инвеститор тогава е много възможно цената на търгуемите права да беше се покачила значително, което щеше да промени ефективната цена за купувача.
                          Ключово изречение, но пълно с безсмислици. Но дет се вика, кой квото си направи никой друг не може му го направи.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Сега погледнах последното в ТР от тоя месец, интересното е че самите Експат капитал са си купили 50 000 прив. акции... От къде парите? 10 мил?
                            Иначе Евробилд остават с към 10 хил акции...
                            Точно. За да имат пари за сделката, Експат трябва да са продали обратно изкупените акции. На кого? Това ме интересува.

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                              Все още сделката не е успешна. Ще стане такава, когато след да кажем 5 год. Никито продаде по примерно 7 лв. акциите
                              Може бе, що да не може... Само че 1 хляб тогава ще е 20 лева, а лихвата 150% годишно!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                                Евробилд очевидно вече не е привилегирован акционер в Експат. Въпросът е кой е (ще бъде) такъв? Поздрави на Николай!
                                Сега погледнах последното в ТР от тоя месец, интересното е че самите Експат капитал са си купили 50 000 прив. акции... От къде парите? 10 мил?
                                Иначе Евробилд остават с към 10 хил акции...

Коментар

Working...
                                X