опааааа....!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАко си майстор и имаш малко късмет пак ще ги добавиш.
Успех!холдинг без пари почти
п.п. между другото Мастър наистина направи прогноза, в която почти не вярвах, но факт е че се случи.
Коментар
-
Ако си майстор и имаш малко късмет пак ще ги добавиш.
Успех!
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеПросто ,щях да добавя още нещичко към 5 цифрения си портфейлМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКажи на Forex "Master"-a да ти върне разликата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКажи на Forex "Master"-a да ти върне разликата
Коментар
-
Кажи на Forex "Master"-a да ти върне разликата
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеАз пък си чакам 50-60 стинки МАСТЪРА ми обеща пъкМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеинтересно ми е разбирачите да кажат защо не пада холда като мина плащането на новите акции...
1.30 в рамките на 2-3 месеца е реална прогноза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/news/article/116636/339.html
А. Христов: Увеличението беше стъпка към листването на чужда борса
това са отговорите на въпросите от форума
Поздрави
Оказа се че не е така и най-интересни за мен бяха отговорите на въпроси зададени от други съфорумци.
Може би не е лоша идея да се потърси контакт и с други дружества склонни да ни уйдисват на акъла, все пак каквото се пита във форума обикновено е това което ще чуеш и в неформален разговор за всяка една компания.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКредиторите, Уотсън. Кредиторите! Да обявяваш фалит вече е старомодно...
евала за постоянствототова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекой е влязъл по терлици.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемани ти интеркапитала дето имат един средна работа комплекс. Я по-добре кажи кой купи облигационната на старкома
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепоздрави за материла.
такааа.... значи инсовете не са записвали акции и още по-важно не са купували облигации на старкома... а сега
кой е влязъл по терлици.
мда фалита се отлага.. за някоя друга криза.
поздрави и успех
В проспекта,ако не е написано точно така,че стъпка към навън,значи.Игрите на мажоритарите никои неможе да ги пипне....
А да разследва,нищо то вече и инсайдърите не вярватявно.Пак шанс за малките
Иначе времето от 2-3 месеца е много за тази цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеОпределено вървят по стъпките на Интеркапитал.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИзлизането на чужда борса определено е правилна стъпка
Коментар
Коментар