If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Концертите на "Веселяците от холда"бяха подновени,ансамблово и соло-изпълнение:
Mи май ти си солото ...скоро беше постнал една снимка с един влак накачорен с индийци мисля и едно гладно самотно индийче бягаше след него ....неуспявайки да се качи почти със сълзи на очи .....на него ми приличаш ТИ ГАКЧО !
няма нищо
докато я ремонтират ние с кобосчето, себулба, проди,нок и кимру сме се качили и си седим доволни. чакаме да литне и се плезим през прозорците, а долу ОК,ти,Факи седите и ни махате да слизаме,че няма да тръгва скоро.
обаче като литне ще сме на най-хубавите места!
приятен уикенд на всички
...същото го слушахме преди време за патките, трейските, дървените,,,
....
Само никовете бяха други.
Ма какво да праиш - баси скучната работа, все едно и също (с вече други никове).
Според някои митове и легенди котката живее едновременно в няколко паралелни свята, притежава девет живота и може да влияе на здравето на хората.Та в тая връзка някой ще изкаже ли предположение колко отскока може да направи "умрялата котка" и доколко е здравословно това.
Нали щом е направила отскок в единия ще тр. да има и отскок в другия свят, значи генерале, че отскоците може да са колкото са световете
Кобосче нещастно след прогнози тича с безумен поглед на китайски хунвейбин,
Купил ли,продал ли,страхът го повлича,попрекалил е нещо с доза кокаин.
Генерале, поздравления, за това че пак си се обърнал към стихоплетството. Винаги ме е зареждало с положителна (пък било то и котешка) енергия. Нядавам се да прочета още стихове за в бъдеще !!!
Какво става с тази "ракета". Горивото ли и свърши или двигателя отказа. С тези ниски потребителски разходи да не се наложи да и правят основен ремонт.
няма нищо
докато я ремонтират ние с кобосчето, себулба, проди,нок и кимру сме се качили и си седим доволни. чакаме да литне и се плезим през прозорците, а долу ОК,ти,Факи седите и ни махате да слизаме,че няма да тръгва скоро.
обаче като литне ще сме на най-хубавите места!
приятен уикенд на всички
Според някои митове и легенди котката живее едновременно в няколко паралелни свята, притежава девет живота и може да влияе на здравето на хората.Та в тая връзка някой ще изкаже ли предположение колко отскока може да направи "умрялата котка" и доколко е здравословно това.
С котки по-добре да си нямаш работа, освен ако не разбираш извътре тяхната душевност. Котката винаги има скрит още някой номер, специално за теб.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Koбосче, с какво съм предизвикал гнева ти, та ме обиждаш напоследък?
Забелязал съм, че всички с хубави пакети (дървени, трейски, патки, мостки... ...химки...), са страшно изнервени поради факта, че "пакетите" им са на поне двойно по-високи цени от текущите.
С една-две думи - кой ми с...ра в гащите...
Не беше ли ти, който каза, че само да стане акцията 2 лева, и се отърваваш с максимална скорост?
Това предполага средна цена на "пакета" между леФ и леФ и педесе...
Е - бая ще има да почакаш...
ПС
Ето и беСплатен съвет от Бай ти Факи - продай сега, докато е над осемдесе стинки, ще минимизираш загубите донакъм 50%,
Иначе ще ме намразиш още повече - безпричинно.
СОРИ ФАКЧО ...ТОВА БЕШЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ГАКЧО ! ПРОСТО РИМИТЕ СЕ СПЛЕТОХА И ТЕ ВЪВЛЕКОХА
Айде сполай ви ....и които е под левче средна честиту ...скоро ще мое да бега ...
И кокаин не ползваме ..това е само за гакита с ГОЛЕМИ а...а
Коментар