IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUBG,днес и утре

Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
    Тъй като гледам изтъргуваните обеми от пакетчето и сривчето с % за седмица ми се чини че под 0.55 цена няма видим ...това е само прогнозка лека за дънцето .. щото може и по надолу от това да слезне ...знае ли се знае ли се
    Кобосче нещастно след прогнози тича с безумен поглед на китайски хунвейбин,
    Купил ли,продал ли,страхът го повлича,попрекалил е нещо с доза кокаин.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
      Докато Гаки факи се опули и сеир гледа и кобосчето пакет петцифрен тук си сглоби на нелоша средна ценичка ....
      Добре, че не е 7 цифрен, че ако му бяха изпаткали репата ... щеше да скимти като мишка
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
        Докато Гаки факи се опули и сеир гледа и кобосчето пакет петцифрен тук си сглоби на нелоша средна ценичка ....
        Koбосче, с какво съм предизвикал гнева ти, та ме обиждаш напоследък?
        Забелязал съм, че всички с хубави пакети (дървени, трейски, патки, мостки... ...химки...), са страшно изнервени поради факта, че "пакетите" им са на поне двойно по-високи цени от текущите.
        С една-две думи - кой ми с...ра в гащите...

Не беше ли ти, който каза, че само да стане акцията 2 лева, и се отърваваш с максимална скорост?
        Това предполага средна цена на "пакета" между леФ и леФ и педесе...

Е - бая ще има да почакаш...

ПС
        Ето и беСплатен съвет от Бай ти Факи - продай сега, докато е над осемдесе стинки, ще минимизираш загубите донакъм 50%,
        Иначе ще ме намразиш още повече - безпричинно.
        Last edited by Факушкa; 11.11.2010, 16:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Мецанка си похапнала медец,за Кобосчето гладно останал бил пиздец.
          Зима идва,Мецанка ще си спинка,Кобосчетата ще се задоволят с глогинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            така е хаки,
            или пишем или пазарим не може и двете
            Точно като се обади Hakkinen и търговиятя тръгна.... ама буквално в същата минута
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              На фона на разразилата се дискусия в тази тема, да вметна: много интересна търговия днес по позицията
              така е хаки,
              или пишем или пазарим не може и двете
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                На фона на разразилата се дискусия в тази тема, да вметна: много интересна търговия днес по позицията

Коментар

• На фона на разразилата се дискусия в тази тема, да вметна: много интересна търговия днес по позицията
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                    Засега едва ли имаш повод да мислиш, че ще стигне само 70% от върха.
                    прави си ... ще стигне доста по-нагоре от -70% от върха, но всичко зависи от времевия хоризонт.

засега това не ме вълнува... още не съм влязъл на 100%, че да се оглеждам за изхода

поздрави

Коментар

начи схемата е такава щом цената е -90% товарим яко каруцата като стане -70% (което пак зле) ние сме с ролсройс вмсесто каруца.

отстрани погледнато -90 -70 се гадост, но всичко зависи от какъв ъгъл гледаш на нещата

поздрави
                      Засега едва ли имаш повод да мислиш, че ще стигне само 70% от върха.

Коментар

Тук от три години яко мажете от виртуални профити - къмто минус 91 процента.
                        начи схемата е такава щом цената е -90% товарим яко каруцата като стане -70% (което пак зле) ние сме с ролсройс вмсесто каруца.

отстрани погледнато -90 -70 се гадост, но всичко зависи от какъв ъгъл гледаш на нещата

поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                          Mецанка си купи на 0.68, пък вие си приказвайте на седянката.
                          Мецанка си похапнала медец,за Кобосчето гладно останал бил пиздец.
                          Зима идва,Мецанка ще си спинка,Кобосчетата ще се задоволят с глогинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            Още ли си жив

Тоя дето ми плаща да плюя по Еврохолд изпратил бързо линейка, Вече бил продал на късо и нямало как да ме загуби.

Коментар

Още ли си жив
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

мдааа
                                ще има още 'виртуални' профити

Коментар

Working...
                                X