IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
    да малко на Химимпортска практика ми прилича.
    дано акциите на пластхим да ги е купило 3то лице а не Старком.
    просто са договорили пакет от дружествата,
    затова явно вкарват Формопласт в Пластхим и после продават Пластхим дела..

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      Вече е ясен първия купувач по голямата сделка - Пластхим Т. Да видим кой ще е следващия - може би Старком?
      да малко на Химимпортска практика ми прилича.
      дано акциите на пластхим да ги е купило 3то лице а не Старком.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        странен пост идващ от странен индивид ... с общо 2 поста първият от които е

някои хора явно бъркат форума с услуга за безплатни професионални анализи

успех на всички
        (даже и на колегата с лабавите нерви)
        може да е заложил апартамента, да е влязъл тук и сега банката му диша във врата и всички са му виновни....."акцията умря" точно той ще казва че не се говорело по същество

Коментар

• Вече е ясен първия купувач по голямата сделка - Пластхим Т. Да видим кой ще е следващия - може би Старком?

Коментар

• странен пост идващ от странен индивид ... с общо 2 поста първият от които е

Първоначално изпратено от George1988 Разгледай мнение
            Акцията умря нещо

някои хора явно бъркат форума с услуга за безплатни професионални анализи

успех на всички
            (даже и на колегата с лабавите нерви)
            Last edited by bertram; 17.09.2010, 09:44.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• От 6 месеца стоя и ви чета глупостите в темата! От 20 коментара да има 1 по същество! Ако се мислите за много умни и разбиращи поне анализирайте отчетите и новините свързани с компанията, а не кой каква кола карал , кой бил гном, кой мангал и кой си бие чикии у тях!

П.П.
              И не си правете труда изобщо да ми отговаряте на този пост, нямам намерение да изпадам в поредната безсмислена полемика.

Коментар

интересно как някои мислят
                че като сложат купува и продава
                на 10ст под и над актуалните цени
                на ликвидните акции, смятат че са фанали
                Волстриита за .......
                Днес бяха по 40, 50 стотинки на акция и не смятам че съм хванал нещо освен български левчета.. .... а ти днес хвана ли онзи дето отгоре го цитираш за ,,,,,,,, за да не си капо ...

Коментар

• Много сива картинка тук, а идва есен. Сигурно ще посивее още.

Коментар

Волстриита за .......
                    Повечето тук правим точно това
                    ама мнооого рядко фащаме Волстриита за ..... за съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Така де с много и за малко.....ама не тук/лично мнение / а ако има опастност за дългосрочен , на пазарна и със загуба....поне загубата е малка....
                      Не е препоръка....
                      Волстриита за .......

Коментар

• Гледам една дребна селска душица пак е изливала мъдри мисли, в които прозира огромен комплексъ за малоценност.....
                        Толку му трябва на шаранчето да клъвне....
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
                          споменЪ, и аз се чудя да се смея или да плача, но зесага ще замълча, че това е най-разумнто с такива разпалени участници като теб.
                          Точно си като някакво петле, скачаш и подскачаш, все едно някой ти е изял просото
                          Нито те знам, нито те познавам, а пък нещо ми се обясняваш, сякаш сме първи приятели.
                          Може да напишеш нещо и по същество, и по този начин да ми обясниш твоята гледна точка, но в интерес на истинта не го очаквам, виждайки как си настръхнал и пишеш в несвяст.

Не виждам какво чиниш тук, в темата където нямаш интерес,че пишеш като изоглавен, но пък какво ли разбирам аз, че да пиша каквото и да било!
                          Споменъ е фен на компанията. Има нужда и от такива. Иначе всички припяват колко е яко и как ще се ходи на 3 до 9 лв.

Коментар

• споменЪ, и аз се чудя да се смея или да плача, но зесага ще замълча, че това е най-разумнто с такива разпалени участници като теб.
                            Точно си като някакво петле, скачаш и подскачаш, все едно някой ти е изял просото
                            Нито те знам, нито те познавам, а пък нещо ми се обясняваш, сякаш сме първи приятели.
                            Може да напишеш нещо и по същество, и по този начин да ми обясниш твоята гледна точка, но в интерес на истинта не го очаквам, виждайки как си настръхнал и пишеш в несвяст.

Не виждам какво чиниш тук, в темата където нямаш интерес,че пишеш като изоглавен, но пък какво ли разбирам аз, че да пиша каквото и да било!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                              Ми смени си ника на УЛТРАКЪСА тогазссс ...те ного тука са тъй ....с ного и за малко ....ама в крайна сметка да не станат мнооогоооо и за дългооооооо като дългият дето се насра баш на дъното на КАО
                              Така де с много и за малко.....ама не тук/лично мнение / а ако има опастност за дългосрочен , на пазарна и със загуба....поне загубата е малка....
                              Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Спомен ,
                                не те слагам в отрицателите на акцията защото си спекулирал с ЕУБГ по твойте думи.. ....А столипиновсият кръчмар се явява ,една причина плюс човек да не инвестира тук...той пише че инвестира дълготрайно с по малко... а аз с много и за малко ...
                                аз нямам сантимент към нито една акция. и тук бих се включил в даден момент ако преценя, че е разумно и изгодно.
                                само един въпрос имам към настоящите ревностни опълченци на холдинга: когато аз обявих, че съм закупил акции от Еврохолда, взех ли да пиша в розово за него, да скачам на всеки инакомислещ, да се ежа като петле? като продадох и го обявих в деня на продажба да съм почнал да плюя по холдинга??? сега ми става интересно как няколко пишман "инвеститори: се мъчат да ни убедят как всички са слепи и не разбират, само те са разбирачите на бфб и акцията им е неоценена.

Коментар

Working...
                                X