Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Изсипах Софарма.. Сирма... тук нямам... щях да изсипа пръв... такива трябва да се изкъртят до 0-ла.. съжалявам че нямам достатъчно акции да ги зануля... нещата не са само пари..“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Колкото г-жата ДВИ Пеева обясни за онея 5 млн, които Дачев за концерт някакъв даде от Свилоза...Last edited by GG-BG; 06.04.2019, 13:52.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен подхождате много емоционално към ситуацията. От година и половина не виждам нито една причина да имам Монбат. Появи се още една причина да нямам, тоест нищо не се е променило. Отгоре на всичко имахме и категорично потвърждение. Монти каза, че е купил Монбат от ЕТФа. Към момента нямам акции и не е препоръка, но в случай, че я съборите под 6лева у резултатите почнат да се подобряват може и да размисля. Успех в търговията.
После се чудиш от къде ти е дошло,доста форумци вече те таксуват ,като манипулатор и полит пропагандатор и задкулистна личност.......
Монти каза че е купил от Малкия мук на 6,7 но и каза че е продал на 7-7,05 на поредните баламурняци надъхани от теб и Батя..... два дни по късно..
Също така няма акция която съм купил в ниското да я държа повече от седмица или в края на месеца на дадени фондове.,поне докато минава номера......поне докато такива като теб са водещи на блатото наречено БФБ....
4 д ,писна ми да правиш анализи постфактум на акциите а да пазиш портфеила си в тайна...
Ако не правиш предварителни анализи по добре пак влез в дупката си както стоиш вече две години....там.
Как беше чакаме софикс 1000 от 4 години...а това число трябва да е подплатено със сериозни покупки на акции....
НалЕ...
Успех в манипулациите...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Печалното е, че точно повишената ликвидност покрай излизането от Софикс и сега покрай тази новина, ще му помогне да се върне. Абсурдно, но факт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпоред мен подхождате много емоционално към ситуацията. От година и половина не виждам нито една причина да имам Монбат. Появи се още една причина да нямам, тоест нищо не се е променило. Отгоре на всичко имахме и категорично потвърждение. Монти каза, че е купил Монбат от ЕТФа. Към момента нямам акции и не е препоръка, но в случай, че я съборите под 6лева у резултатите почнат да се подобряват може и да размисля. Успех в търговията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен подхождате много емоционално към ситуацията. От година и половина не виждам нито една причина да имам Монбат. Появи се още една причина да нямам, тоест нищо не се е променило. Отгоре на всичко имахме и категорично потвърждение. Монти каза, че е купил Монбат от ЕТФа. Към момента нямам акции и не е препоръка, но в случай, че я съборите под 6лева у резултатите почнат да се подобряват може и да размисля. Успех в търговията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
само тук ли заслужават да изсипеш Зверски....?
90% заслужават изобщо да не се купуват а 10 % да ги продадеш след първото качване....
Чудих се от акциите на купува- продава на Софикс фонда през март само тук имаше малко надежда за добра акция ....но Малкия мук трудно намери купувачи и впрегна дребните и затова избягах на 7 веднага като имаше желаещи...
Никакво доверие на Албенка или Пилетата ,нито на Доверие колкото и да се крепи ще му дойде и на него секирата...-скоро.
Даже и за Любимата ми акция като Хиката щом нямам желание да купувам.....ама за всеки влак си има пътник....
Не е препоръка...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Като гледам оборот от над 46хил. акции изтъргувани днес, не е като никой да не е продал след такава новина. Иначе си напълно прав за другото. Още един мажоритар загуби тотално доверието на нашата клета борса.....
тук сирма и м ц хидравлика пълните лъжльовци
фундаментално и сантимент не мисля че някога ще го променят...
само за грозна и безразлична дребна спекула нищо повече
Батя живота се променя
сирма монбат хика билборд???
на лъжата крака....
пиши го това домашно!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТук всичко опира до инвеститорите, впрочем, както всички в милата ни родина. Ще задам директен въпрос - а колко от вас ще си продадат акциите след подобна новина? Според мен николко - т.е. един, ама той вече продаде. Е, при положение че инвеститорите са такива, т.е. действат като овце, що Бобоците да не ви стрижат като овце? Ама било така, ама било иначе, ама държавата да се намеси - ми всичко е точно, уважаеми инвеститори, законово нещата са си ок, както и при Цвинокио са си ок - тук имотчето е превъртяно 3 пъти и всичко е точно, Бобоците не мож ги пипна с пръст, щото те директно нищо не са продали на МунчоБатя, нали?
Та докато инвеститорите са такива, такива ще са и собствениците - кучето скача според тоягата. Аз лично облмислях тази акция, но след подобно новина ми влиза в игнора точно като М+С и производните му старопланински акции. Обаче пък на много други инвеститори те са им любими... И ако мога да перефразирам - всяка акция си заслужава инвеститорите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПравилно излезе от Софикса!Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лично съжалявам, че нямам, щях да изсипя зверски, такива това заслужават
90% заслужават изобщо да не се купуват а 10 % да ги продадеш след първото качване....
Чудих се от акциите на купува- продава на Софикс фонда през март само тук имаше малко надежда за добра акция ....но Малкия мук трудно намери купувачи и впрегна дребните и затова избягах на 7 веднага като имаше желаещи...
Никакво доверие на Албенка или Пилетата ,нито на Доверие колкото и да се крепи ще му дойде и на него секирата...-скоро.
Даже и за Любимата ми акция като Хиката щом нямам желание да купувам.....ама за всеки влак си има пътник....
Не е препоръка...
- 1 like
Коментар
-
Лично съжалявам, че нямам, щях да изсипя зверски, такива това заслужават
Появи се една скромна сделчица за 1 млн. в облигациики.
Е, по-ефектно щеше да бъде при цена, която започва с 9, но ...
Все тая, за да тръгнеш на ТАКАВА сделка, следва да си опериран от срам и въобще няма да чуеш, какво се опитват да ти кажат.
- 1 like
Коментар
-
Малко елементарни сметки - ако тези 5,4 млн. лв. ги бяха дали като дивидент всеки акционер щеше да получи по 13,8 ст. на акция! Самите Бобокови щяха да получат над 3,4 млн.лв. Но защо ли "да споделят" с други, като могат да си заформят собствена "далаверка" /независимо дали е "законна"/! Това вече е манталитет, който явно е широко разпространен в БГ и е една от основните "спирачки" за развитието на капиталовия пазар! /ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО И ДЪРЖАВАТА/
ПП: Ще видим какъв дивидент ще предложи Монбат за разпределение за 2018 г. или вече видяхме как го похарчиха!Last edited by GG-BG; 05.04.2019, 17:17.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар