Ще цитирам един политик апартаментчик, бивш физкултурник и стратег на крадлива партия, на която каузата й да се бори срещу корупцията : Ако имаше нещо незаконно, информацията за придобивката щеше ли да бъде публична?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (MONB / MONBAT)
Collapse
X
-
На БФБ, при оценка за инвестиция в дружество НАЙ-ВАЖНО условие /над 80%/ е да се оцени Мажоритаря и след това всички останали икономически фактори и показатели! Това си го знаех и преди, но ТЕЗИ го затвърдиха окончателно!!!
От тук нататък, ако Бобокови излязат по медиите да дават "сладки" интервюта за инвестиции и капиталови пазари, /ако не изключа медията/ винаги ще си спомням за тази тяхна "малка сделка" за сметка на миноритарите!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТук всичко опира до инвеститорите, впрочем, както всички в милата ни родина. Ще задам директен въпрос - а колко от вас ще си продадат акциите след подобна новина? Според мен николко - т.е. един, ама той вече продаде. Е, при положение че инвеститорите са такива, т.е. действат като овце, що Бобоците да не ви стрижат като овце? Ама било така, ама било иначе, ама държавата да се намеси - ми всичко е точно, уважаеми инвеститори, законово нещата са си ок, както и при Цвинокио са си ок - тук имотчето е превъртяно 3 пъти и всичко е точно, Бобоците не мож ги пипна с пръст, щото те директно нищо не са продали на МунчоБатя, нали?
Та докато инвеститорите са такива, такива ще са и собствениците - кучето скача според тоягата. Аз лично облмислях тази акция, но след подобно новина ми влиза в игнора точно като М+С и производните му старопланински акции. Обаче пък на много други инвеститори те са им любими... И ако мога да перефразирам - всяка акция си заслужава инвеститорите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук всичко опира до инвеститорите, впрочем, както всички в милата ни родина. Ще задам директен въпрос - а колко от вас ще си продадат акциите след подобна новина? Според мен николко - т.е. един, ама той вече продаде. Е, при положение че инвеститорите са такива, т.е. действат като овце, що Бобоците да не ви стрижат като овце? Ама било така, ама било иначе, ама държавата да се намеси - ми всичко е точно, уважаеми инвеститори, законово нещата са си ок, както и при Цвинокио са си ок - тук имотчето е превъртяно 3 пъти и всичко е точно, Бобоците не мож ги пипна с пръст, щото те директно нищо не са продали на МунчоБатя, нали?
Та докато инвеститорите са такива, такива ще са и собствениците - кучето скача според тоягата. Аз лично облмислях тази акция, но след подобно новина ми влиза в игнора точно като М+С и производните му старопланински акции. Обаче пък на много други инвеститори те са им любими... И ако мога да перефразирам - всяка акция си заслужава инвеститоритеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеКак са инвеститорите? Поредното дърво на нашата борса. Да излезе г-жа Пеева да обяснява пак, как доверието в тях все още е високо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Не бързайте, може шоуруум за акумулатори да спретнат там...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Не бързайте, може шоуруум за акумулатори да спретнат там...
Коментар
-
Абе как може такова безобразие и тук!!! Бих помолил "Инвестор", ако им е възможно, да се свържат с Монбат и КФН за коментари. Първите дали считат, че това е добра практика, а вторите дали ще се самосезират или да си знаем официално, че няма абсолютно никаква защита за миноритарите! Ако трябва да инициират законови промени КФН, каквото искат да правят, но това безобразие не може да продължава! Този масраф на Бобоковите, Бедо, Шишо и тем подобни гурута го плащат читави компании, които тепърва искат да излизат на борсата. Само че не могат, защото просто никой не им вярва, а гореспоменатите красавци вече са си взели паричките и не ги интересува нищо!
П.П. Искрени благодарности на Гари, който се е поинтересувал и бе така добър да сподели тази информация с нас! Поздрави!Пътека се прави камък по камък!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТук работата много заприлича както с имотчето на Гагарин,оказва се че не само дебелян точи по този начин дружествата си
Не е препоръка - само мечта.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеОт дружеството няма ли да излязат с информация за придобиването на този ЦЕНЕН актив и как се вписва в стратегията им за "хибридно" инвестиране.....!!!!!!The strongest stand last.
Коментар
Коментар